Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aniolek to pewnie malenstwo cie uciska 🙂 ja kiedys dostalam kilka kopniakow w zoladek i tez wymiotowalam. Moj sobie upodobal lezenie pod prawym zebrem 🥴 czasami do tego stopnia ze musze sie przechylac na lewa strone. Ja sie chyba przespie bo oczy mi sie kleja. Co do biustu to z C zrobilo mi sie duze D 🥴 troche za duzo

Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
k8_online napisał(a):
a jaka powinna być pojemność tych buteleczek do karmienia? 260 wystarczy? 😮

ja mam małą 150 do picia i do karmienia 260 🙂

Ta 150 to najmniejsza, potem jest ta 260 i 340, chyba. Ale ta duża to za duża mi się wydaję. Ja kupię tą mała anty kolkową i tą 260 normalną, starczy to, nie ? 🙂 🙂

myślę, że starczy - ja na razie mam te 2 i nie będę kupowała więcej... dokupiłm tylko smoczki antkolkowe 3+ bo wszystko u jednego sprzedawcy na all brałam... i jak juz pisałam - myślałam, że smoczki są pakowane po 1szt, i wziełam 2, a okazało się, że pakowane po 2szt i mam 4 smoczki do butelek 3+ 😜

Daniela napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie, czy pościel na zmianę tez z ochraniaczem kupujecie??

Ja kupuję samą 2 częściową 🙂 Bo ochraniacz chyba się ubrudzi? Tak myślę 🙂 🙂

• Mamusia
k8_online napisał(a):
ogladam teraz na Allegro te buteleczki - moze lepiej kupic od razu taki zestawik??
zobaczcie - poradzcie
http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-do-karmienia-i1623823115.html

Bardzo fajny i myślę, że w rozsądnej cenie 🙂

Daniela napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie, czy pościel na zmianę tez z ochraniaczem kupujecie??

dobre pytanie, bo właśnie też się nad tym zastanawiam... 😉

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
k8_online napisał(a):
a jaka powinna być pojemność tych buteleczek do karmienia? 260 wystarczy? 😮

ja mam małą 150 do picia i do karmienia 260 🙂

Ta 150 to najmniejsza, potem jest ta 260 i 340, chyba. Ale ta duża to za duża mi się wydaję. Ja kupię tą mała anty kolkową i tą 260 normalną, starczy to, nie ? 🙂 🙂

myślę, że starczy - ja na razie mam te 2 i nie będę kupowała więcej... dokupiłm tylko smoczki antkolkowe 3+ bo wszystko u jednego sprzedawcy na all brałam... i jak juz pisałam - myślałam, że smoczki są pakowane po 1szt, i wziełam 2, a okazało się, że pakowane po 2szt i mam 4 smoczki do butelek 3+ 😜

Też myślę, że starczy. A zawsze można dokupić, jak to Lydzia napisała. 🙂 🙂 A smoczki zakupię jak będą mi potrzebne, bo nie wiem ile wykorzystam, a to już małe piwo 🙂 🙂

ann5353 napisał(a):
k8_online napisał(a):
ogladam teraz na Allegro te buteleczki - moze lepiej kupic od razu taki zestawik??
zobaczcie - poradzcie

Widziałam ten zestaw 🙂 Ale nie wiem czy wszystko wykorzystam, więc kupię osobno. 🙂 🙂

Kurde no mam zagwozdkę 😞 czy brać z ochraniaczem czy bez.... różnica w cenie 23zł 2el znalazłam za 25,50 a 3elem za 48,90..... i taki sam wzór jak kupiłam 1zmianę tylko kolor inny 🙂

tu pościel http://www.mybabylove.pl/allegro/noc_z_4.JPG

lydziaa84 napisał(a):
Ja chcę dokupić pościel z ochraniaczem, żeby był komplet 🙂

Ja kupię taką samą, jak mam pościel, bądź inny kolor i myślę że będzie pasowało. Muszę trochę zaoszczędzić, bo wczoraj mi wyszło 1000 zł. na te same dupsy 😁 Ale pocieszam się, że liczyłam cenę max. 🙂 🙂

Andzelika napisał(a):
ann5353 napisał(a):
k8_online napisał(a):
zobaczcie - poradzcie

Widziałam ten zestaw 🙂 Ale nie wiem czy wszystko wykorzystam, więc kupię osobno. 🙂 🙂

to tak samo jak ja 🙂 jak go zobaczyłam, to napaliłam się na cały zestaw, ale pozniej stwierdziłam, że przecież 2 butelki wystarczą na poczatek.

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Kurde no mam zagwozdkę 😞 czy brać z ochraniaczem czy bez.... różnica w cenie 23zł 2el znalazłam za 25,50 a 3elem za 48,90..... i taki sam wzór jak kupiłam 1zmianę tylko kolor inny 🙂

Jak wzór ten sam to nie dokupuj ochraniacza powinno pasować 🙂

Daniela napisał(a):

Daniela, a może na razie wstrzymaj się z drugim kompletem pościeli - może akurat dostaniesz w prezencie od kogoś 😉 ja tak robię 😜 w sumie zawsze można dokupić 😉

Siehankowa wątpię by ktoś przyniósł pościel, przewaznie kocyk, śpioszek lub zabawkę dają. I chyba Lydziaa dobrze mówisz wezmę bez ochraniacza zawsze te 23 będzie na coś innego. kurde wkurzające to że człowiek tak musi się z groszem liczyć 😠

Daniela napisał(a):

Daniela ja mam jeden ochraniacz na całe łóżeczko kupiony calkiem osobno. Dwa z kompletami pościeli. Ale prawda jest taka że i tak używałam ten jeden. Przecież nawet jak ci osika pościel czy uleje się to wypierzesz pościel po co od razu ochraniacz 🙂
Kup sobie jeden taki żeby ci pasował do róznych pościeli. A potem mozesz dokupić drugi jeśli uznasz że jest ci potrzebny. Pozatym ochraniacz piorę tez osobno jak stwierdzam, ze nalezy mu sie odświeżenie i szybko schnie.

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Siehankowa wątpię by ktoś przyniósł pościel, przewaznie kocyk, śpioszek lub zabawkę dają. I chyba Lydziaa dobrze mówisz wezmę bez ochraniacza zawsze te 23 będzie na coś innego. kurde wkurzające to że człowiek tak musi się z groszem liczyć 😠

no mnie też to dobija. Ja na razie dodatkowego kompletu brac nie będę, bo jak zamawiałam łóżeczko to była tam dodatkowa pościel na zmianę, a kupię dodatkową jak będzie potrzebna 🙂

Daniela napisał(a):

Ja właśnie znalazłam u tego sprzedawcy co łóżeczko brałam, wzór ten sam, a kolorów do wyboru 🙃

• Mamusia
A dziewczęta tak a propos łózeczek i pościeli - to jaki wymiar jest standardowy - zamierzam sie wybrac na zakupki ale nic nie kumam w tym temacie... 😁

podoba mi sie ta posciel bo bedzie mi pasowala do poduszek na sofie 😉 ale jakie wybrać wymiary? hihihiihi 😁 😁 🙃
http://allegro.pl/15ele-posciel-paseczki-z-szyfonem-100x135-milpol-i1633523879.html#gallery

Daniela napisał(a):

no w sumie racja, ale ja tam cicho liczę na dziadków 😜