Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eleeza napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Hehe Eleeza ja śmiem twierdzić że ty na porodówce nawet będziesz wyglądać szałowo 🤪 🤪 🤪

No raczej nie masz racji... nie zapominaj, że( abstrahując od stanu wyjściowego, który pozostawia wiele do życzenia) w ciąży mam zaskakujące zdolności do samookaleczania się 😁 😁 😁 😁

Dobrze daj fotkę i zobaczymy 🙂 🙂 🙂
Ale i tak wiem, ze mam rację 🤪 🤪 🤪

Paninka no ciężki wybór, za dużo wzorów 😁 😁 dali by dwa to by człowiek nie miał problemu.....
mi się bardziej widzą chyba kremowe żyrafki ale w użytkowaniu lepsze pewnie będą różowe bo jednak krem to bardzo jasny kolor.
Siehankowa fajny wózio 🙂
Ja też się zbieram DOBRANOC DZIEWCZYNKI

• Mamusia
Diviana pokaż domek jeszcze raz!!!
ja mam remont w swoim staruszku i ciezko mi myslec nad wystrojem moze mnie zainspirujesz...

Widze ze wszescy juz uciekaja zatem moim problemem ostatnich dwóch dni podziele sie pozniej bo musze z wami pogadac 😞 😞 😞

Ponadto pozdrawiam mamusie z Poznania gdzie rodzicie??? jaki szpital?

buziaki

Wpadłam poczytać zaległości, 30 str. naskrobałyście. Dobra pora na zaległości, bynajmniej strony nie przeskakują 😁 😁

Odebrałam wynik Rh, grupa mojej krwi to BRh- , a mój Kuba ma 0Rh+, więc wychodzi, że mamy konflikt serologiczny. I zaś się zestresowałam. Czytałam w necie mniej więcej na czym to polega, ale i tak za bardzo nie zrozumiałam ich przekazu. Ma może któraś z Was - krew?

Moja mama mi powiedziała, że nie dobrze, jak kobieta ma - krew, no i faktycznie, patrzyłam to konflikt wychodzi, jak partner ma +, bo jak - to nie. Nie wiem co mam o tym myśleć, czy się zamartwić czy co 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Wpadłam poczytać zaległości, 30 str. naskrobałyście. Dobra pora na zaległości, bynajmniej strony nie przeskakują 😁 😁

Odebrałam wynik Rh, grupa mojej krwi to BRh- , a mój Kuba ma 0Rh+, więc wychodzi, że mamy konflikt serologiczny. I zaś się zestresowałam. Czytałam w necie mniej więcej na czym to polega, ale i tak za bardzo nie zrozumiałam ich przekazu. Ma może któraś z Was - krew?

Moja mama mi powiedziała, że nie dobrze, jak kobieta ma - krew, no i faktycznie, patrzyłam to konflikt wychodzi, jak partner ma +, bo jak - to nie. Nie wiem co mam o tym myśleć, czy się zamartwić czy co 🤢 🤢 🤢

Andzelika kochanie...
z tego co się orientowałam to w przypadku pierwszej ciąży nie ma to dużego znaczenia 🙂
Pozatym jednym z Twoich podstawowych badan powinno być przynajmniej 3x w czasie trwania ciąży badanie przeciwciał, bo nawet przy braku konfliktu ale twoim "minusie" dzidzia może odziedziczyć krew po rodzicach i konflikt może zaistnieć...

Zatem stała kontrola przy drugiej ciąży wskazane 🙂
Przy pierwszej luzik 😁
PS> tez jestem BRh- 😉

• Mamusia
Hej mamuski 🙂 🙂 🙂
W końcu Was nadrobilam 😉 😉 😉 😉
Agusiakowalczyk piekne zdjęcia i brzusio też 😁 😁 😁 😁
Andzelika z tego co wiem to konflikt przy pierwszej ciąży nie stanowi problemu, ale tez nie jestem pewna na 100% 🥴 Myślę, ze skoro z dzidzią do tej pory wszystko jest oki to nie masz się czym martwic 😉 😉 😉 😉
Siehankowa fajny wózio i super kolorek 😁 😁
angel_69 czemu cie czeka bolesna noc?????????????? 😲 😲 😲 😲
Ja tez mam troszkę stresa bo cos mi brzuszek twardnieje i dośc czesto mam te skurcze braxtona 🤢 🤢 🤢
chyba treba się położyc, najgorsze jest to ze nie mam no-spy w domku 😞 😞 😞

Z okazji " src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Wszystkim Waszym kochanym maluszkom i starszakom oraz jeszcze nienarodzonym bobaskom życzę z całego serduszka Wszystkiego Najlepszego!!!!!

• Mamusia
Mój starszy to już prezentów za bardzo nie chcę - woli kasę 🙂
A młodszy dostanie dopiero po południu, więc starałam mu się wczoraj za bardzo nie przypominać, bo by też już pewnie od piątej czekał 😁
Ale teraz Kubuś siedzi zapewne zadowolony wśród nowych zabawek 🙂

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂
ja standardowo przyszłam się tylko przywitać 😞
siehankowa wózek super 🙂
madzia taką pobudkę to ja też bym już chciałą 🙃 a nie 40kg psa drapiącego mnie po ręce 😜
byłam wczoraj w szkole rodzenia... wykład był kiepski nic na temat ciąży tlko babka chciała nas naciągnąć na prywatne zajęcia za 50 zł 🤢 do tego po wykładzie miały być ćwiczenia ale oczywiście nie było bo z muszli woda wbijała 😁 ja to mam szczęście jak nie woda to prąd u dentysty 😁

miłego dnia mamusie 😘 a ja za robote się zabieram 🤢

Dzień dobry brzszuki 🙂

Wszystkim mamusiom i maluszkom przesyłam uściski
z okazji Dnia Dziecka 😎 😎 😎

A najbardziej to chyba naszym partnerom hehe 🤪 🤪 🤪 mówi się że to wieczne dzieci 🙂