Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiesz ja brzuszkiem sie nie przejmuje tylko teraz to mi przypominaało skurcze 😞 i sie martwie czy moze mi sie jakies rozwarcie nie robi najgorsze ze nawet nie mam do kogo zadzwonic bo w szpiatlu powiedza zebym przyjechala ehh i co im powiedziec angielski w ciazy jest trudny

• Mamusia
Sylwia spokojnie nie denerwuj sie Kochanie jesli nie przejdze do jutra musisz isc do lekarza! a teraz Basia dobrze radiz lez n boczku i glegoko oddychaj

(ja mialam jednorzowy taki "atak" jakos w 16tyg. lezalam na boku i oddychalam gleboko przeszlo)
Prosze pisz jak sie czujesz!
(nie mysl o tych zlych rzeczach i jakie moga byc konsekwencje!!!!!) prosze Cie!

• Mamusia
Julcia- dzięki za wsparcie kochana! cały czas leze narazie jest okej łyklam sobie nospe mam nadzieje ze ona cos pomoże.Napisze rano jak sie czuje, rozmawialam ze swoim i oboje doszlismy do wniosku ze jak cos to jutro po racy pojedziemy zapytac czy wszystko jest okej niech zrobia usg nie ma co trzeba chuchac na zimne a narazie blokuje mysli bo to one wlasnie chyba najwiecej tutaj robia:9 dobrej nocki zycze Wam wszystkim i dzieki za wsparcie!:*

Czesc Kobitki,

Madziula widze sie nie odezwala jeszcze...pewnie swietują płeć 🙂
Syla - ja na Twoim miejscu zadzwonilabym do swojego lekarza a jak nie to do jakiegos lekarza w polsce (jesli to mialoby mnie uspokoic).

• Mamusia
WITAM dziewczynki już po strachu tak się stresowałam że aż mnie brzuszek rozbolał 🤢 lekarz - SUPER , byłam na USG 4 d lekarz wydrukował mi 4 zdjęć w tym 2 ujęcia główki , cały bobas , bicie serca i siusiaczka będę miałą chłopczyka 🤪 chodź marzyłam o córci to jeszcze bardziej się cieszę z synusia 🤪 patrze na USG co pięć minut !!
lekarz powiedział że wszystko w porzątku i dzidziuś super się rozwinął !! co do imienia dziewczyny to zrobie tak że zobacze kogo są imieniby 22 lub 24 stycznia ale nie mam kalendarza ma któraś z was ? jak macie to proszę poszukajcie imienia chłopaczka 🤪 POZDRAWIAM , jutro będą fotki USG i może brzuszka , ale się rozpisałam dobranoc 😘

• Mamusia
Madziula gratuluje synka!!! tylko ie rób mu imienin z urodzinami ja tak mam i jestem za to zła na rodziców, na siłe teraz szukałam sobie imienin, żeby ie obchodzić jednego dnia 🙂 a imiona z tych dni są takie sobie:

22 stycznia imieniny obchodzą
Anastazy
Dobromysł
Gaudencjusz
Gaudenty
Wincenty

24 stycznia imieniny obchodzą
Chwalibog
Mirogniew
Rafał
Tymoteusz

• Mamusia
o dzięki dusia faktycznie nie są za ładne 🤔
ale tymek to nawet nawet tylko brzydzi mnie to tymoteusz takie za bardzo poważne ale córka mówi że najładniejsze imie to Filipek i chyba na tym poprzestane :laugh:
JAGODA fakt coś przekręciłam ! mamy 1 dziewczynkę i 2 chłopców na forum prawie równo :laugh:

Madziula - co do imion 🙂 moj maz ma na imie Rafal i jest bardzo fajny 🙂 a z pozostalych imion to my rozwazalismy Tymoteusza (ale zrezygnowalismy bo kolega męża z pracy pierwszy nadal to imie synkowi 🙂 )

• Mamusia
No proszę kolejny siusiaczek 🙂 fajnie 🙂 Madzula gratlację!
SyLa- nie panikuj bo będzie jeszcze gorzej. Rób to co piszą dziewczynki. Leż i odpoczywaj kochana. Jutro na pewno będzie lepiej, a jak nie to do Medicusa pędź czym prędzej,na pewno Ci pomogą. Trzymam kciuki, ale i tak wiem że wszystko będzie porządku. Dobranoc Dziewczynki i Kruszynki

• Mamusia
hehe dzięki Justynka 😘
tu macie fotki buzi :

http://www.brzuszek.net/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&page=inline&gid=57&limit=1&limitstart=21

http://www.brzuszek.net/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&page=inline&id=1688

a i termin mi się zmienił z 22 na 17 stycznia 🙃
i zapomniałam napisać o serduszk 150 uderzeń na minutę 😆