Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
JAGODA-
TO JEST KQZWA JAKIES TOTALNE NIE POROZUMIENIE!!!!!!!!!!!! KQZWA JAKI ZASCIANEK!!!!!!!!!!!!!!!!! CO ZA LUDZIE NO!!!! IDIOTYZM... PRZECIESZ WSZEDZE SIE TERAZ KREDYTUJE TAKIE INWESTYCJE ...BOZIU!!! JAK MOZN CHCIEC KASE Z POZNIEJ PODPISZEMY ..TOZ TO Z ZA PLUGA TE FORNOLE SA CZY CO!!!!!
pszepraszam za wyrazenia ale teraz to i ja sie w kqrw.... a ten polski anglik to widac ze jakies nie dorozwuj ma bo wciska Wam takie kity ze glowa mala! ja pitole no!

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No widzisz Juleńko - pamietasz jak o tym gadalysmy kiedys 😉 ze ja gryze i walcze o swoje ale czasem to po prostu "ręki i cycki opadają" no i nic nie zrobisz ze ktos jest tępy!

• Mamusia
WITAM RÓWNIEŻ WTORKOWO-JUŻ WRZEŚNIOWO 🙂
Aha jutro zaczynam 6miesiąc 🙂 🙂 🙂

SYLA dzięki za oklaska,pytasz ile Jelp wczoraj właśnie rzuciłam okiem 33zł 😲

JAGODA mam też ten problem na razie przestawiliśmy łóżko w sypialni-dzidziuś będzie póki co z Nami-ale jakiś klimacik musi mieć 😆

• Mamusia
Jagoda- to co to za miejsce ten Olkusz że ludzie tam mieszkają i boją się takich rzeczy, Paranoja jakaś..
hmm i ten koleś naprawde dziwny... 🤔 może zastanow sie jeszcze czy On jest naprawdę warty, bo jak siedzi za granicą to może mu się klepki poprzestawiały. :P z niektorymi tak się dzieję. A może to jemu zalezy zeby Was ogołocić. Bądź ostrożna 🙂

No nie Jagoda aż mi cycki opadły!!!! nigdy nie byłam w Olkuszu,ale to co piszesz to szok.Nie lepiej poszukać mieszkanka w innym mieście? Z prostakami to tak już jest,sama miałam do czynienia kiedyś z takimi ludżmi i jedna wielka masakra.

• Mamusia
Jagodka - pamietam, pamietam...
ciuszki sliczniutkie! a z tym misiem pochatkiem to jest cukierkowe 🙂

Sylwia - no wlasnie najlepsiejsze sa paltki mydlane 🙂

My nie robimy pokoiku dla bajbuska dlatego ze nie mamy jednego pokoju w na zadrzu mamy wzasadze 3pokoje ale nijak nie da sie z nich wygospodarowac pokoju dla Dzidzi 😞 poniewaz mamy dwa pokoje otwarte kuchnia z aneksami tzn ze stolowym i goscinnym zamkniety mamy tylko jeden pokoj tam wlasnei mamy sypialnie! zapisalismy sie do spoldzelni mieszkaniowej i czekamy na oferty (tzn dostalismy kilka ale mnie zadne sie nie podoblo bo ja bym chciala tak jak teraz mieszkam 200m od plazy i z duzym ogrodkiem) a te co nam proponuja to albo w centrum albo z malym ogrodeczkiem 😞 od nie dogodzisz no! ale nadal szukamy 🙂 moze jeszcze przed rozwiazaniem sie uda a jesli nie to bajbusek bedzie i tak z nami w lozku spinkal 🙂

Ale scie tego Dziewczyny na "szkryfaly" ze hej..... ale przebrnelam przez calosc ....

Zadatek to zadatek to jakby norma przynajmniej u mnie,natomiast nie wiem jakie są u was ceny mieszkań,bo w Warszawie raczej nikt się nie dziwi ,że ktoś bierze kredyt no bo skąd ma mieć za 50m 500000 tys? sami sprzedawaliśmy 2 lata temu mieszkanie i ludziom ,którzy brali kredyt ,żadne z nas się nie dziwiło ,że na kredyt.

no niestety...Olkusz to nie Kraków 😞
Musimy tutaj pomieszkać choc przez kilka lat bo moj maz tu pracuje a prace ma bardzo OK. Poza tym tutaj mamy dzialke i wszystkie formalnosci do budowy domu za soba...
Teraz to mieszkanie to ma byc niby tylko przejsciowe rozwiazanie zeby nie mieszkac z malenstwem u tesciow...
😞 ale zobaczymy jak to bedzie - zycie pokaze.

• Mamusia
☺️ ☺️ ☺️ ☺️
nio wychodze z domku na swoja uliczke i widze na horyzoncie morze a scislej mowiac zatoke Koge Bugt 🙂 doslownie 200m... i plaza i morze ale sie nie ma w co zamoczyc i po pluskac Dziewczyny bo morze kwitnie .... tzn glony i sporo meguz choc one te nie pazace le nie przyjemnie jak sie na nie nadepnie ... w zeszlym roku sie pluskalismy ale w tym sie troche boje ... Dziewczyny ZAPRASZAM MOJ DOM STOI OTWOREM LUBIMY GOSCI ... wzasadze to drzwi sie nie zamykaja :laugh: wiec velkomen 🙃
Eeee to siwetnie Jagodko wlasny dom ... superowo!

a to ja/my 🤪
http://www.brzuszek.net/images/rsgallery/original/S73F1795.JPG

A nad moja glowa wlasnie "moj maly bialy domek"

• Mamusia
Witam mamusie!
Julcia super wyglądasz 🙂 A domek hmmm marzenie 🙂
Mamamaliszka- łap oklaska bo Ty jeszcze nie dostałaś za półmetek hehe
Jagódka- współczuje tej przeprawy z mieszkaniem.. Ehhh wiem coś o tym bo tutaj próbowaliśmy coś znaleźć dla siebie tylko i masakra. Na szczęście tutaj z formalnościami jest spoko( przynajmniej w wynajmowanym mieszkanku). Nawet dowodu od nas nie chcieli. Wszystko na słowo! Kasa też na słowo! Nio ale to Irlandia a nie Polska!
Uciekam coś upichcić mężusiowi a później do pracki. Ucałujcie maleństwa! 🙂