Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny, ratunku, zima w Bochni ( i nie tylko).

Szok, niby mówili ze bedzie sypał śnieg ale żeby aż tyle??!!
Musiałam wyciągnąc kurtkę zimowa męża ( tylko w niej się dopiełam), szalik, rekawiczki i jakąś czapkę 😞 Niby samochodem ale za nim go odsnieżyłam to byłam jak bałwanek. Zwłaszcza że ten śnieg bardzo mokry i ciężki. Ja chcę polską złotą jesień!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA wybrałam MAMO TATO baloniki miodowe 🙂 🙂 🙂
Mąż chcial misie na drabince, ale są zbyt popularne i ich nie chciałam 🙂

Co do chusteczek to tez mam NIVEA soft and care

ktos wyjatkowy - jasne ze tak, znam osoby ktore piora ubranka niemowlece w persilu ale zapytaj polozna - ona Ci pewnie tez powie ze johnson tez jest ok ale z tych wszystkich kosmetykow najczesniej uczula

• Mamusia
Och dziewczyny - gdybym pracowała u kogoś to już dawno siedziałabym na L4. Ale że prowadzę jednoosobową działalność gosp. to L4 mi się nie bardzo kalkuluje 😞 To co dostanę z ZUS-u to idzie na czynsz za lokal, ktory wynajmuję a klienci jak zastają drzwi zamknięte to się niestety odbijają 😞 Wiem ,że zdrowie ważniejsze ale wiecie póki nic mi nie jest oprocz zmęczenia to ciągnę ile mogę. Pójdę na 2 tyg zwolnienia, nabiorę sił i potem zamierzam do końca grudnia pociągnąć jeszcze w pracy w między czasie szukając kogoś kto by mnie zastąpił

• Mamusia
W gabinecie mam 23stopnie więc cieplusieńko, a jeśli chodzi o wygodne siedzenie to przewiozłam z domu wygodny fotel do biurka a poza tym jak mam przerwę między klientkami to się kładę na fotel kosmetyczny i leżę z nogami do góry:P Tak więc warunki w pracy mam prawie jak w domciu. Nie mniej jednak podczas wykonywania zabiegow kręgosłup daje znać o sobie 😞

• Mamusia
no to dobrze że masz takie warunki ale odpocznij troche teraz rozumiem jaki nmasz problem mając duży brzuszek kregosłup misi ci strzelać ale odpoczywaj jak najczesciej 🙂 a propos zabiegów kosmetycznych musze sobie brwi zrobić i pazurki 🙂 dzis sie tym zajmę poszłabym do kosmetyczki ale jest pieronowo zimno 🙂zrobie sobie harakiri sama 🙂

Pinacolada! ja myslalam ze skoro jestes szefową to tylko siedzic i patrzysz jak inni na ciebie pracują 😉
Kurcze, a Ty zabiegi wykonujesz? 🥴 niefajnie, bo wiem jak musi byc niewygodnie z naszymi brzusiami...mam nadzieje ze szybko znajdziesz sensowne zastepstwo, ale rzeczywiscie jesli jestes jednoosobowa firma to jak zamkniesz na dluzej to stracisz klientow..ale bez sensu...