Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aniol303 napisał(a):
agab ten domek o którym piszesz to moje marzenie od zawsze 🙂
Lenka skończyła dziś 3 miesiące więc ucałuj Ją mocno od Małgosi i cioci Justyny,wszystkiego dobrego dla Was 😘

Dziękujemy ślicznie 😘 😘 😘

My znowu mielismy maly problem z uspieniem Ksawcia po kapieli ale w koncu spi - jak mu przykladam reke do policzka i glowy to mnie łapie tymi swoimi maluskimi cudnymi raczkami i sciska i przyciska i nie chce puscic moje serduszko kochane...

A teraz jukendens 😎 ekstra

• Mamusia
Ja też się nudzę,wkurzyłam sięi to zdrowo tatuś dopiero o 21 wrócił z pracy 😞
Pól dnia czekałam na jakąś wiadomość od niego i nic,w końcu zadzwoniłam i się pytam kiedy wróci-powiedział że godzinka i kończy,wrócił po 2,5h.Wszystko dziś na mojej głowie,mam już dość.
W ogóle to święta za pasem a on zero zainteresowania czy trzeba jakieś zakupy zrobić,myśli chyba że wszystko wózkiem przywiozę i jeszcze wniosę na 2 piętro plus Małgosię.Szlag mnie trafia 😠

• Mamusia
Po pierwsze - w koncu działa ostatni post!!! Hurrrra....

Po drugie - oczywiście ze same mury a czy stan otwarty czy zamkniety to juz nieduza różnica bo wstawianie okien dla mojej ekipy to pewnie kwestia kilku dni. Tak sie udało ze poszczególnych fachowców mamy juz sprawdzonych i wiemy ze porzadni ludzie i nie "pieprza" sie z robota wiec robota pojdzie szybko - taka mam nadzieję. Ale sama mysl ze teraz jest pusta działka (oprócz kilkudziesięciu pieknych sosen) a za 3-4 misiące będzie tam stał kawał domu mnie uskrzydla 🙂

Po trzecie - młoda dziś przy usypianiu przeszła samą siebie. zasypiała jakies 15 min lezac na brzuszku w łożeczku i mrucząc coś pod nosem i tak się kręciła że się przekręciła o 180 stopni i waliła głową w przewijak 🤪 Muisłam go ściągnąć a ona tak leży głową w dół 🤢 (w dół bo ma materac z jednej strony wyzej ze wzgledu na refluks 😉)

cdn... 😜

• Mamusia
można już te zdjęcia wstawiać? a jesli tak to jak i gdzie 🤢

Mój tez oglądał mecz ale o dziwo przełączył na jukendens jak to sprytnie Jagoda napisała 😜

Moj na szczescie zainteresowany świetami, jutro wróci wczesniej a w piatek nie pojedzie do pracy w ogóle zeby przed wyjazdem do neurologa zrobić zakupy i umyć te 2 okna , które zostały 🥴

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
My znowu mielismy maly problem z uspieniem Ksawcia po kapieli ale w koncu spi - jak mu przykladam reke do policzka i glowy to mnie łapie tymi swoimi maluskimi cudnymi raczkami i sciska i przyciska i nie chce puscic moje serduszko kochane...

A teraz jukendens 😎 ekstra

a nasza śpi już od 18.00, tatuś dał jej teraz na śpiku flachę i śpi dalej 🤔.
Ona właśnie ma takie dziwne pory na sen, śpi mocno właśnie tak zawsze od 17.00-18.00 do ok. 22.00, a później dopiero zasypia po 24.00.
Bez sensu 🤨, mogłaby lepiej zasypiać o 20.00 - 21.00 już na całą noc, a tak to do d....

no a jukendens to ja mam taki - Barcelona vs Arsenal 😠

• Mamusia
agab - nie daj sie i walcz o pilota! Albo obudż Lenkę będzie przynajmniej 2:2 a tak to chłopy mają przewage.
A co do pory spania Lenki to rzeczywiście do dupy. Nasza jak zasypiała o 2 w nocy to nam sie marzyło żeby zasypiała o 23 , jak zasypiała o 23 to mysmy chcieli 21 no i sie udało. przesuwałam jej tak codziennie o 15 min i jest super. miedzy 21-22 zasypia, zazwyczaj blizej 21 i jest super bo wieczor mamy dla siebie. Spróbuj ja przestawic, nie daj jej spac tak długo. ja zasnie o 18 to ja po godz obudz i mecz tak żeby o 21 padła. Spróbuj, moze sie uda

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
agab - nie daj sie i walcz o pilota! Albo obudż Lenkę będzie przynajmniej 2:2 a tak to chłopy mają przewage.
A co do pory spania Lenki to rzeczywiście do dupy. Nasza jak zasypiała o 2 w nocy to nam sie marzyło żeby zasypiała o 23 , jak zasypiała o 23 to mysmy chcieli 21 no i sie udało. przesuwałam jej tak codziennie o 15 min i jest super. miedzy 21-22 zasypia, zazwyczaj blizej 21 i jest super bo wieczor mamy dla siebie. Spróbuj ja przestawic, nie daj jej spac tak długo. ja zasnie o 18 to ja po godz obudz i mecz tak żeby o 21 padła. Spróbuj, moze sie uda

jest po 22.00 i już nie wiem co robić, bo mocno śpi - może już do rana? 🤨
Masz rację, jutro ją budzę i koniec.

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
agab napisał(a):
Zdjęcia można dodawać 🙂.

Próba wyszła pozytywnie 🙂.

jak to zrobic - prosze o instrukcje

musisz zrobić kod do zdjęcia URL, jak robisz "odpowiedz" to u góry jest taka ikonka obraz, klikasz i wklejasz ten kod URL.

• Mamusia
agab napisał(a):
pinacolada napisał(a):
agab napisał(a):
Zdjęcia można dodawać 🙂.

musisz zrobić kod do zdjęcia URL, jak robisz "odpowiedz" to u góry jest taka ikonka obraz, klikasz i wklejasz ten kod URL.

Hmmm... a jak zrobić kod do zdjecia URL? Sory, ale ja taki głupek jestem... 🙃

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
agab napisał(a):
pinacolada napisał(a):
agab napisał(a):
Zdjęcia można dodawać 🙂.

Hmmm... a jak zrobić kod do zdjecia URL? Sory, ale ja taki głupek jestem... 🙃

Wejdź na Image Shack , na stronie głównej tego programu "wsadz" swoje wybrane zdjęcie i po chwili ,na dole będziesz miała różne kody tego zdjęcia, np. html czy URL. Skopiuj ten kod URL i wklej na brzuszku, w tą ikonkę co poniżej opisywałam 🙂.
To chyba tyle.