Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
oo no prosze 🙂 ostatnia i pierwsza 🙂

Witam wszystkich

moj syn dzisiaj odkad sie obudzil w kołko non stop mowi "gaga" 🙂
ide szybko zrobic mu kaszke bo za 20 min koncza sie 2 aukcje na ktore poluje 🙂

ostatni będą pierwszymi 🙃 🙂
to potem się pochwal co upolowałaś 🙂

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam 🙂
Tak jak przewidywałam dziecko obudziło się bardzo wcześnie o 6 i już spać nie chciała,dostala mleczko i poszła spać o 8 🙂
Jagódka odciągam tylko Fridą,wcześniej jej zakraplam i jest trochę lepiej,a co do płuc to My palące mamy faktycznie ograniczoną wydajność 😞
A co do mojej pamięci to całe życie mam dobrą 🙂 🙂 🙂 i nie ty pierwsza to zauważyłaś ale bardzo Ci dziękuję za komplement 😘 😘 😘

aniol303 napisał(a):
Jagoda80 napisał(a):
oo no prosze 🙂 ostatnia i pierwsza 🙂

Witam wszystkich

moj syn dzisiaj odkad sie obudzil w kołko non stop mowi "gaga" 🙂
ide szybko zrobic mu kaszke bo za 20 min koncza sie 2 aukcje na ktore poluje 🙂

ostatni będą pierwszymi 🙃 🙂
to potem się pochwal co upolowałaś 🙂

poluje na spodnie hm disney - ogrodniczki - ale teraz dopiero zauwazylam ze rozmiar 68 [mimo ze szukalam tylko w zakladce rozm.80] wiec lipa ale drugie takie same roz 80 koncza sie za 2 godz. tylko cena 33 pln plus przesylka za uzywane..? sama nie wiem..wczoraj mu kupilam nowki z hm z koncowki kolekcji za 20 pln 🤢

a tu wczoraj wygrane kozaczki 😉
http://allegro.pl/item1223355767.html

aniol303 napisał(a):
Witam 🙂
Tak jak przewidywałam dziecko obudziło się bardzo wcześnie o 6 i już spać nie chciała,dostala mleczko i poszła spać o 8 🙂
Jagódka odciągam tylko Fridą,wcześniej jej zakraplam i jest trochę lepiej,a co do płuc to My palące mamy faktycznie ograniczoną wydajność 😞
A co do mojej pamięci to całe życie mam dobrą 🙂 🙂 🙂 i nie ty pierwsza to zauważyłaś ale bardzo Ci dziękuję za komplement 😘 😘 😘

a nie ma za co 😉 😘 😘 😘 ja mialam kiedys swietna pamiec a teraz jestem bardzo roztargniona 😞 zapominam o wielu rzeczach albo jestem przekonana ze cos zrobilam [np. odpisalam na maila] a po 2 mies okazuje sie ze tylko mi sie wydawalo... ☺️

OGLĄDAJCIE TVN!!!!!!!!!!! WYCOFANO VIGANTOL - WITAMINE D W KROPELKACH!!!!!!!!!!!!!!!lek był zanieczyszczony my na szczescie podawalismy tylko jedna butelke a tak to witaD
Najgorsze jest to ze nikt nie podaje czym zostaly zanieczyszczone i jakie sa ewentualne skutki

a ja znalazlam inof z jakiego powodu wycofano i apeluje sie o odstawienie tego leku:

Firma Merck KGaA, zwróciła się z prośbą do GIF o wycofanie leku Vigantol, którego jest producentem. Przyczyną podjęcia decyzji było stwierdzenie obecności zanieczyszczenia chemicznego, pochodzącego z gumowej części aplikatora pipety.

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
OGLĄDAJCIE TVN!!!!!!!!!!! WYCOFANO VIGANTOL - WITAMINE D W KROPELKACH!!!!!!!!!!!!!!!lek był zanieczyszczony my na szczescie podawalismy tylko jedna butelke a tak to witaD
Najgorsze jest to ze nikt nie podaje czym zostaly zanieczyszczone i jakie sa ewentualne skutki

ja podawałam cały czas vigantol do wczoraj 🤪 😞 😞 😞

• Mamusia
Dzień dobry!

Lenusia pięknie pospała, do 9.00 i to w swoim łóżeczku 🙂, nawet nie wiem o której ją Sławek karmił 🤢.

Ale jaja z tym Vigantolem 🤪 - muszę Wam powiedzieć, że ja już chyba od pół roku nie daję Lenie wcale.

Jagódka - obecnie czytam: "Osobowość plus - Jak zrozumieć innych przez zrozumienie siebie?". Przeważnie czytam wszystko dot. rozwoju osobistego - dzięki temu napewno zaczęłam lepiej żyć. 🙂. I dużo mi to pomaga w rozumieniu świata ( no i siebie samej oczywiście 😉).

• Mamusia
hej dziewczeta, my juz wstałysmy w POLSCE!! juhhuu mowilyscie ze jest taka brzydka pogoda a tu piekne słooonce!!!! 🙂 sciskam was moocno i wieczorem zagladne!!! 🙂 aaa co do podrozy bylismy o 3 nad ranem w domu Nela była padnieta zasneła dopiero jak dolecielismy w samochodzie ! ale była bardzo grzeczna wszystkim posyłała mnostwo usmiechow hehe i miała wstyki u Pan steewardes 😁 jak to Pani powiedziała bo dziecko mi sie wyginało jak Pani pokazywala jak sie ewakuowac 😁 no to Pani powiedziała no ale ma Pani pogodne dziecko 🙂 inne placza a ona sie smieje i cieszy zero reakcji na samolot hehe tylko jak aparat wyciagniesz to poza zero ruchu i usmiech 🤪

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):

ja już o tym wiedziałam ale nie moja pediatra bo mi go zapisała,tylko pani w aptece mi mówi,że Vigantol wycofany i dała mi zastępnik DEVIKAP

• Mamusia
SyLa1205 napisał(a):
hej dziewczeta, my juz wstałysmy w POLSCE!! juhhuu mowilyscie ze jest taka brzydka pogoda a tu piekne słooonce!!!! 🙂 sciskam was moocno i wieczorem zagladne!!! 🙂 aaa co do podrozy bylismy o 3 nad ranem w domu Nela była padnieta zasneła dopiero jak dolecielismy w samochodzie ! ale była bardzo grzeczna wszystkim posyłała mnostwo usmiechow hehe i miała wstyki u Pan steewardes 😁 jak to Pani powiedziała bo dziecko mi sie wyginało jak Pani pokazywala jak sie ewakuowac 😁 no to Pani powiedziała no ale ma Pani pogodne dziecko 🙂 inne placza a ona sie smieje i cieszy zero reakcji na samolot hehe tylko jak aparat wyciagniesz to poza zero ruchu i usmiech 🤪

SYLUŚ WITAJ KOCHANA,CAŁUSKI DLA WAS 😘 😘 😘

• Mamusia
wczoraj znalazłam kombinezon dla niuni i ustawiłam w snajperze 🙂 gadam sobie w najlepsze z siostrą- tą w ciąży bo nas odwiedziła i czekam na koniec aukcji. Ofert nie było i tak siedziałam z nią i odświeżałam strone i nagle koniec aukcji. Patrze a tu ; BRAK OFERT 🤪 nie zalicytowało 😞
cosik nie zapisało 😞

• Mamusia
cześć kochane
u nas szaro buro Maja śpi a ja z Agatą bajki oglądam bo mam dziś meeega lenia...
mają dziś włączyć ogrzewanie 🤪 znów będzie cieplutka podłoga w łazience 😎 uwielbiam to 🙂
my zawsze podawaliśmy devikap - i z Mają i z Agatą 🙂

Syla super że wszystko się udało
Buźki dla Katpio i Weronisi 😘

agab napisał(a):
Jagoda80 napisał(a):
podenki strasznie mi sie spodobaly no i tak to...:
http://allegro.pl/item1227464066.html

Jagoda - bardzo fajne te spodnie, super kolor dzinsu! Tylko drogie trochę 🤢.
A kombinezon jaki licytowałaś? Wklej linka.

taki kombinezon:
http://allegro.pl/od-filipa-bardzo-cieply-kombinezon-c-a-i1223845533.html
[o 50 gr mnie przelicytowali]
i jeszcze mam spodnie na oku 😉:
http://allegro.pl/item1224857227.html i narazie moja oferta max 😉

A ogrodniczki drogie, wiem, nawet dzwonilam do meza ale tak nam sie podobaly ze pal licho..jak szlaec to szalec 😜 a w sklepie juz takich nie kupie, poza tym w hm koszt nowych to min 60 a z nadrukiem 80 pln - mam nadzieje ze stan bedzie idealny jak nie to wystawie komentarz i juz bo za taka kase mam nadzieje ze beda ok,

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
agab napisał(a):
Jagoda80 napisał(a):
podenki strasznie mi sie spodobaly no i tak to...:
http://allegro.pl/item1227464066.html

Jagoda - bardzo fajne te spodnie, super kolor dzinsu! Tylko drogie trochę 🤢.
A kombinezon jaki licytowałaś? Wklej linka.

taki kombinezon:
http://allegro.pl/od-filipa-bardzo-cieply-kombinezon-c-a-i1223845533.html
[o 50 gr mnie przelicytowali]
i jeszcze mam spodnie na oku 😉:
http://allegro.pl/item1224857227.html i narazie moja oferta max 😉

A ogrodniczki drogie, wiem, nawet dzwonilam do meza ale tak nam sie podobaly ze pal licho..jak szlaec to szalec 😜 a w sklepie juz takich nie kupie, poza tym w hm koszt nowych to min 60 a z nadrukiem 80 pln - mam nadzieje ze stan bedzie idealny jak nie to wystawie komentarz i juz bo za taka kase mam nadzieje ze beda ok,

Jagoda - jak chcesz to ja mam chłopięcy kombinezon na 80cm. Jakby co to daj znać na [email protected]

• Mamusia
czesc mamuski! My dzis na nogach od 5.30 ale Piotruś ma non stop gości i nie ma nawet kiedy zajrzeć 🙂 Chyba mu sie dobrze spi bo obudził sie tylko raz w nocy, znaczy sie nad ranem a poźniej spał prawie 3 godziny! Szok normalnie 🙂 Dobra uciekam bede później bo jeszcze nas czeka wizyta u drugich dziadków. Ale mi sie chce...