Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jagodka - orany julek ....to faktycznie ta kolezanka miala przejscia dobrze ze Zuzanka jest z nimi i jest wszystko dobrze!

A co do Tych Waszych zakupowych salenst to powiem Wam ze niedziwie sie wcale w "lupexsach" sa ciuszki nie powtarzalne i unikalne ... i cenowo owiele wiele konkurencyjne a niczym nie umniejszaja sie gatunkowo od markowych z firmowych polskich sklepow! ja gdyby tu byly tez bym tu kupowala ale ich tu nie ma wiec lipa!

Basia - "naiki" ze tak powiem zajebiste kurka juz widze jak taka malusia nozucha wyglada w tych bucikach....oj slodziutko!

Julcia - z Zosią 🙂 no miala, oj, miala...ale narazie poki co wszystko super i mala jest urocza!!!

Uciekam do mojej chrzestnej na ploteczki papapapapa

[URL=http://www.naobcasach.pl]

ps2. mój najlepszy kumpel - gej, dzis znowu mi jak zawsze prawil "komplementy" - najpierw powiedzial "o rany, ale Cie duzo!", a potem "mozecie MU/synkowi zmienic imie - Ksawery jest dziwne ..." co prawda mowi ze zrobil wywiad wsrod znajomych bo mial watpliwosci co do tego imeinia (jaki on troskliwy 😉 ) no i wszystkim sie podobalo...ale jemu sie nie podoba...hehehhe 🙃 🙃 co za gosc!!! 🙂

• Mamusia
Witam Was dziewczyny 🙂
ja juz po sniadaniu ale dziś było o 7 a nie jak zwyklee o 5 🙂 hehe. Strasznie mnie ręke boli po wczorjaszym badaniu. nie umiem wyprostować okropność!

Basia- gratulacjee! 🙂 półmetku łaap oklaskaa 😁 jeje jeszcze nikogo nie pominełam każda dostała odemnie 😁 😁

Tak mi sie dziś mocno spałoo. Że lece jeszcze jakoś drzemke zaliczy ahh slodkie leberstwoo 😉 ja juz odliczam dni do 9 WRZEŚNIA! 😁 😁 może w koncuu się dowiem co moja kruszynka ma między nogami!
Ale powiem wam w sekrecie że od moemntu jak mi się mój SYN przyśnił, jestem przekonana że będzie Synek 😁 zobaczymy czy mnie moje sny nie mylą! nawet sobie nie wyobrażacie jaki On bł kochany słodki !! mały i taki kruchy:P bałam sie go podnosić 🙂