Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam wszystkie: dzis ja pierwsza 🙂 Dziewczyny śliczne brzuszki 🙂

Jagoda mam prosbe, mogla bys zamiescic tabelke bo szukalam na forum ostatnio ale nie moge sie doszukac 🤢 z gory dziekuje i milego dnia 🙂

• Mamusia
Witam z raana dziewczyny 🙂

No to dziś oficjalnie mam 20 tydzień łoooooohooo 😁
razem z madziula 🙂 🙂 (łaap oklaska na półmetek):P:P:P 🙃 🙃

ja juz po pierwszym sniadaniu z godzinke teemu 🙂:P

p.s dziś była w koncu pierwsza spokojna nocka z tym moim M 🙂 chyba antybiotyki działają 🙂
ahh jak pęknie sie dzień zaczynaa jupi jee 🙂
Dziękuje za miłe komentarze o moim brzuszkuuu 🙂 🤪

🙃 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Witam dziewczynki ;-)

Ja od rana wydzwaniam po klinikach i najbliższy termin to 22 wrzesnia (w Rudzie Śląskiej)
Jestem w 21 tygodniu, a te badania wykonuje się do 23 tygodnia i pani mi powiedziała ze to za późno.Czy ze skierowaniem na kasę chorych czy prywatnie, to ten sam termin :-(
Mam jeszcze numer do Katowic, lecz tam od 11:00 rejestracja.
Minie 11:00 to dzwonię....
Syla1205 i madziula macie oklaska ode mnie za półmetek :-)

• Mamusia
Witam mamusie!
Syla- łap oklaska za półmetek 🙂 Ej gdzie TY masz piękną pogodę? Bo u mnie od rana pada 🙂 Chyba za późno wstaję!
Madziula Ty też dostaniesz oklaska tylko później bo trzeba czekać ehhh. O i jeszcze Paullel wcześniej nie zauważyłam, że i Ty masz 20 tydzień 🙂 ale Was się nazbierało 🙂

• Mamusia
Tyszanka- nie poddawaj się ! dzwon dzwon 🙂 Jak bedzie trzeba to nawet krzycz! ja to bym powiedziala tej babce w recepcji jaka jest sytuacja i ze musisz te badania zrobic, ze moze sie miejsce zwolni! albo niech pogada z doktorem.

p.s z tymi oklaskami to macie problem bo mozna dawac jeden na 6h:P:P hehe a jest nas dwie dziś 😁 😁 😁

• Mamusia
Jagoda- w tabelece to moze wykasuj mi imiona dzieci jak bedzie zmieniała hehe bo ja do konca ciąży bede jeszcze zmieniać i zmeiniać:P ale USG mam 9wrzesnia a wtabeli jest 4 wrzesien 🙂 :P

jeszcze tylko 9dzionków i na baadaniaa 🙂 teraz czekam na wyniki , mam nadzieje ze beda dobre 🙂 staram sie:P

• Mamusia
Paullel- to pomyśl sobie że ja od samego początku ciąży siedze w domu, i pół roku wstecz, bo pracy nie umialam znaleść. Ja juz bzika dostałam 🤪 hehe jeszcze mieszkam na zadupiu gdzie mam ograniczony dostęp do cywilizacji 😁 hehe Od grudnia naa tyłkuuu 😉

Jagoda80
- chyba Paullel ma racje nie aktualiozwałas ja ostatnio 🙂 ogólnie to masz przekichane z tą tabelka hehe chętnie bym Ci pomogła ale nie instalowałam exela 🤔 bo był nie potrzebny.

justyna malutka- u mnie też leje strasznie 🙂 jakbys wiaderkami z wodą po oknach, no ale piekny czas Irlandzki sie juz skonczyl i tak bylo rewelacyjnie dluugo cieplo 😉

A ja zaczynam 5 ms i 19 tydzień do oklaska został tydzień 😉

Piękny słoneczny dzień.Wczoraj byliśmy z mężem na spacerku w lesie cudowne powietrze nawet ból głowy przeszedł.Czekam aż będę miała większy brzuszek wtedy też wybierzemy się na sesje zdjęciową wówczas zobaczycie mnie w całej okazałości 😉

Ja nadal nie mam kreseczki na brzuchu oj chyba nieprawdą jest ,że u brunetek pojawia się szybciej.

Syla ja też od początku ciąży jestem w domu,ale tak chcieliśmy.

Nie narzekam na nudę,ciągle mam w domu dużo sprzątania,prasowania gotowania,piekę ciasta mężusiowi,a to zakupy,a to trzeba jechać coś załatwić.Teraz dopiero mam czas na różne sprawy.Tylko z tą różnicą,że mieszkam w Stolicy.

buziaki