Skocz do zawartości

Przeziębienia | Forum o ciąży

aniaweis

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczynki zbliza sie jesen i przeziebienia jakie polecacie domowe sposoby na leczenie przeziębien i jakie mozna brac leki w czasie ciązy???mnie niestety dopadl katar i kaszel staram sie pic jak najwiecej herbaty z cytryną i sokami zobaczymy moze przejdzie pozdrawiam 🙂ania

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Hej Mamuśki!!!
Czy któraś z was cierpiała na zapalenie tchawicy w ciąży?? Bo u mnie się właśnie chyba zaczyna. Byłam u laryngologa i powiedział że mam zaczerwienioną tchawicę, ale narazie nie dał mi antybiotyków, biorę tylko Pecto Drill do ssania, nystatynę i Disnemar do nosa. Bardzo się boję o to moje maleeństwo. Dzisiaj idę na kontrolę do laryngologa bo kaszel i katar mnie nadal męczy.. Pewnie bez antybiotyków i inhalacji sie nie obejdzie 😞(((( 🤢

• Mamusia
hej sylwunia a wiec tak czy mam zapalenie tchawicy to niewiem ale dalas mi do myslenia poniewaz od ponad miesiąca jak niedluzej stale czuje sie tak jak bym byla przeziebiona gardlo boli i kaszel straszny mnie meczy i katar i chybba tez sie udam do laryngologa bo i moze mnie ta tchawica meczy ,chyba ze wkoncu jakis mądry lekarz da mi skuteczny antybiotyk.Jak bylam w 1 ciązy to lekarz dal mi antybiotyk w zaszczykach ampicyline i teraz sie zastanawiam czemu teraz nichcą dac antybiotyku zeby wkoncu sie wyleczyc pozdrawiam wszystkie mamuski 🙂

• 8 lata później...