Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja zeszły tydzien mialam straszny...co wziełam do buzi potem oddałam...jaos dziwnie ,ze ten jest dla mnie łaskawy...naciaga mnie ale da sie przezyc....mam nadziej,ze tak zostanie bo niechce sie zaprzyjażniac z kibelkiem :P
Widac Twoj brzuszek choc troszke??czy jeszcze nie tak bardzo

mój brzuszek zaczyna się wypychać czym zdziwiona jestem bo w 2 poprzednich ciążach to prawie do 5 miesiąca nie było widać a tu już musiałam sobie ciążowe spodnie kupić bo się nie mieszczę w swoje normalne:P

• Mamusia
Własnie..ja przy Natalce mialam widoczny dopieor pod koniec 4 miesiaca...a teraz juz zauwazlyłam ze zaczyna odstawac...maz sie smieje,,,ze teraz najpierw wchodza piersi do pokoju ktore nabrały ogromnych rozmairow ...potem brzuszek..a potem dopiero ja ;D
Tyle aby kupic u nas gadki jakies fajne dla kobiet w ciazy to nałazic sie trzeba...

• Mamusia
ja jeszcze nie myślałam o ciążowych ubraniach. Mam jedne szersze spodnie to w nich na razie chodzę, chociaż te dopasowane też ubieram prawie bez problemu 😉
na razie jeszcze leżę w łóżku po szpitalu więc niewiele mi trzeba, tylko wygodna piżamka albo dresik...