Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam laseczki 🙂 ja wlansie wrocila z zakupow i strasznie od tego upalu mi stopy spuchly 😞 wlasnie zajadam truskawiki z smietana:P aprospo w ciagu 3 tygodni zgrublam 5 kilo!! 🥴 no ale nie ma zle bo nie widac jutro ide do lekarza i zapisze sie zas na usg 4d:P malenka mnei kopie bo wlasnie leci jejpiosenka nei wiem czemu ale jak ona leci i puszczam ja glosno to tak mi wariuje 🙂 a co do objawow to moja 1 ciaz i ie mialam zadnych oporcz tego ze peirsi mnie bolaly i okresu nie maialm

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam 🙂
Własnie szykuje corcie na wycieczke...maz w pracy wiec caly dzien dla siebie..musze isc do pracy potem do up wiec droga dosc dluga przedemna...Samopoczucie dosc dobre,ale w nocy sie budziłam kilka razy..

Jutro jedziemy do Jurajskeigo parku...poogladamy sobie dinozaury...

Wiec zapowiada sie fajny dzien...

witam brzuszki!
czy u was też jest taka pogoda w kratkę?no raz leje jakby się chmura urwała a raz upał,męcząca ta pogoda...u mnie spokój-dzieci wyjechały na wycieczkę na trzy dni...jaka cisza w domu 🤪
a w poniedziałek idę na USG 🙃 🙃 🙃 jak nie moge się doczekać!
z dolegliwości to na początku trochę mdłości miałam a teraz to strasznie dokucza mi kręgosłup 🤨 i chciałabym iść na L-4 ciekawe czy lekarz da się uprosić,wizytę będę miała jakoś w przyszłym tygodniu jak już zrobię USG...
pozdrawiam serdecznie

• Mamusia
No cześć Dziewczynki....My tzn Moniczek i Madzia to już doświadczone Mamusie jesteśmy.....Ile latek mają wasze pociechy?Bo mój synuś Kacper ma już prawie 11 lat.....mówie prawie,bo skończy w pazdzierniku.....a ja znowu mam termin na pazdziernik....może nawet urodze w ten sam dzień co 11 lat temu....heheeh...Jeśli chodzi o lekarza....to ja chodze do tej samej pani dr co przy pierwszej ciąży i z l-4 nigdy nie miałam problemu....Miłego dnia Wam życzę..... 🙂

• Mamusia
No cześć Dziewczynki....My tzn Moniczek i Madzia to już doświadczone Mamusie jesteśmy.....Ile latek mają wasze pociechy?Bo mój synuś Kacper ma już prawie 11 lat.....mówie prawie,bo skończy w pazdzierniku.....a ja znowu mam termin na pazdziernik....może nawet urodze w ten sam dzień co 11 lat temu....heheeh...Jeśli chodzi o lekarza....to ja chodze do tej samej pani dr co przy pierwszej ciąży i z l-4 nigdy nie miałam problemu....Miłego dnia Wam życzę..... 🙂

• Mamusia
pogoda jakby mialo padac ale nie pada ...sama niewiem co i jak...
Moja corcia Natalia we wrzesniu skonczy 6 lat...chodzilam do tej samej pani doktor,ale zaczeła mnie denerwowac wiec ja zmieniłam...i chodze do tej co odbierała mi 1wszy porod tzn.cieła mnie :P
Moniczek ja z powodu kregoslupa mam l-4 wiec msyle,ze bez problemu Ci da...mam prace siedzaca ,ale problem w tym ,ze wysiedziec 8 godzin to dla mnie koszmar przychodzac potem do domu kwicze jak prosiaczek i sie ruszyc nie moge dlatego siedze w domu..mam lezace l-4 ale jak tu sie nie ruszyc tylko lezec tak sie nie da 😞bo gdy poleze dluzej znow to samo...bol bol bol......

no ja pracuję w dużym sklepie i codzienna bieganina kończy się bólem pleców i puchnięciem nóg 🥴 🥴 no i do tego trochę stresu i powoli zaczynam mieć dość...tak sobie myślę że dobrze byłoby już odpocząć ☺️

• Mamusia
czesc madziu fajnie ze jutro jedziecie na wycieczke ja tez w nocy budzilam sie pare razy ...Ja wstalam bo musze isc do weterynartza z psina na szczepienie i podrodze na targu kupie czeresnie 🤪 jeszcze chce cekiny do paznokci ale nie wiem czy bedzie chcialo mi sie tak isc bo od wczoraj jest u nas tak parno ze mam nos w krwi
ale nie ze mi cieknie mama mi powiedila z eto normlane... ale zapytam dzis lekarza bo ide na 16 30 a potem do tesciowej bo tesciu ma urodziny i dzis przytaluje od narzyczonego siostra raczej 2 i jej corcia ktora ma niec cale 3 tygodnie . milego dni

Buziaki 🙂

cześć Natalia ... właśnie jestem po śniadanku i szykuję się żeby pojechać do banku...
samopoczucie nie najgorsze:P szkrab po brzuszku bryka od rana hi,hi...pogoda w miarę dziś troszkę słońca 🙂

pozdrawiam

Hej dziewczyny!ja jestem dzisiaj jakas nie wyspana... 😞 😞 😞 budze sie co chwile w nocy...i nie moge spac 😞
Byłam o 8godz. na wizycie u gin.ale moja dzidzia uparła sie i nie chce pokazac co ma miedzy nóżkami... 😞 wiec dalej jest anonimowa 🙂
U mnie dzis swieci słoneczko i jest duszno,aż sie boje z domu wyjsc 🥴 bo taka pogoda strasznie mnie męczy 🤨
Ja własnie zajadam sie płatkami z mleczkiem...pycha 🙂 🙂 🙂
Pozdrawiam 🙂\

• Mamusia
hej wam
🙂
ja wrocilam z weterynarza 120 zl nie moje no ale jak trzeba to trzeba:P nie wiem co mama kupic tesciowi na urodzinki zaraz ide cos powybierac po sklepach a o 16 30 mam lekarza juz nie umie sie doczekac chyba dzis zapisze sie na jeszcze jedno badanie 4d bo jestem ciekawa co tam u malej wiercipieti jak mnei kopie to sie tak ciesze heeh dziewczyny co mozna kupic tesciowi??:P

• Mamusia
i apropo wczoraj sie wkurzylam na mojego i sie do niego nie odzywam a nech troche pocierpi chyba z enei bedzie ciepric 😉 😉 chcialam z nim jechac do sklepu popatrzec na lozeczka i kupic a on powiedzil ze jak wroci z pracy wrocil z pracy ja patrze a on nowy kartton butow i potem pwoiedizla z ejest zmeczony spi na kanapie powiedzialm mu zeby nawet mnei nie dotykal ani sie nie odzywal ......Czasem amam wrazenie ze faceci sa upośledzeni

• Mamusia
wow skapl sie z ejakas obrazona jestem heeh prszeprosil i zaprosil mnie jutro na zakupy za to ze ostatnio sam byl ... jutro 90 % taniej w fasion hous sosnowiec wiec mysle ze jakies adidaski z nike przyczaje 😁 a co sobie bede zalowac kobita w ciazy sie nie odmawia bo go zjedza myszzy:P

• Mamusia
Ja też mam ciche dni z mężem-zazdroszcze wam mężów-bo mój mąż to był błąd 😞 niunia to fajnego masz męża mój mnie nigdy nie przeprasza a o zakupach wspólnych to moge tylko pomarzyć 😞 łóżeczko, wózek wszystko kupie sama-każdego dnia jestem coraz bardziej zmęczona moim małżeństwem 🥴