Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobrze się czuję, nie wliczając mdłości...

popijam colę, bo tak mi się chce...

Powiedz mi jak to jest u Ciebie z ciśnieniem?
przy pierwszym badaniu wyszło mi 80/40!!! Masakrycznie niskie.
Lekarz powiedział, że w ciąży spada, ja zawsze miałam niskie, ale żeby aż tak???

• Mamusia
Ale mi narobiłaś smaka tą colą... pasowała by do mojego obiadku.... chyba zadzwonie do mojego męża, może mi kupi, jak będzie wracał. 🙂
Ide na balkon powiesić pranie. Pogode mam piękną, więc trzeba korzystać, póki jest. Aż się prosi o spacer...

• Mamusia
Jak wstałam koło 6, no może 7 było -6 i wszystko oszronione, ale świeciło słońce. Teraz na termometrze mam 21, ale to do słońca, a wiele taki mrożny wiatr, ale jest ładnie.

Więc jak się dobrze czujesz, to może taka Twoja uroda jak jesteśw ciąży 🙂
Ja cały czas przez obie ciąże miałam okropną anemie, ale dobrze się czułam. Moja ginka ładowała we mnie leki, ale nic nie pomagało. Po porodzie wyniki wracały do normy, a dzieci urodziły się zdrowe i duże 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
nie martw sie na pewno wszystko bedzie ok tym razem, badz pozytywnej mysli 🙂 , mi jutro minie 16 tygodni, tak sie ciesze bo to moja pierwsza ciaza i to jeszcze na obczyznie, tez na poczatku bardzo to przezywalam i martwilam sie. teraz czekam na pierwszego kopniaczka 😉 pozdrawiam

• Mamusia
jeszcze trochę i pewnie wyjdzie, jestem w połowie 3 miesiąca więc to dość normalne że jeszcze jestem płaska... Chociaż brzuch już inaczej wygląda, no i piersi mi się zmieniły.
Bałam się że będę miała problemy z karmieniem bo miałam takie maleńkie sutki, ale wczoraj odkryłam że rosną 🙂 i porobiły się w nich takie płaskie otworki 🙂 strasznie się cieszę tym 🙂