Skocz do zawartości

Mamusie rocznik 83 | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zaproszenia poprzyjmowane pozniej was poogladam mamusie 😜

Ja dzis ogladam z mezulkiem mecz pilki recznej Polska - Szwecja
a Wojtus z nami gibicuje klrzyczac nam kolo uchaa ge ge ge da da da da
ehhh uciekam bo jzu przerwa minela
dobranoc mamusie
aaaaaaaaaa i zazdroszcze przespany nocy u mnie sa co najmniej 3 pobudki na cycka, ale tez malutki po pierwszej pobudce spi z nami ☺️ ☺️ wiec czasem nawet nie wiem kiedy je bo tylko sie bardzo rozpycha i sam znajduje cycka i je i znow spi i tak cala noc 🙂 hehe

spokojnej nocki 😘
poklaskam jak sie da 🙂 na do widzenia :_

• Mamusia
Dziękuje za oklaski bo widzę ze mi trzy przybyło 🙂 U was to tych oklskow jest po 200 u nas na listopadowkach jakoś tak nieklaskalysmy sobie Ja w trakcie karmienia,jak was nie ma to spadam,może tego swojego na małe conieco namowie 😉Przespanej nocki życzę

• Mamusia
Hej Ja tez już jestem,karnie małego bo dosłownie minutę temu wstalismy,nocka ok,mały przyszedł do mnie dopiero o 7 rano, wiec się wyslalam.Niestety lubego nieudalo mi się na nic namówić,ach te chłopy ...My niedługo wynieśli do babci,tak za 2 godZinki wiec niebedzie mnie trochę,ale jak wrócę to tak wam głowę zawroce,ze bedzieccie mieć mnie dosyć .Buziaki

• Mamusia
Ciesze się Ja siedzę w swojej oazie spokoju na tronie i pisze do was... 🙂Powiem wam ze przez was stałam się od brzuszka jeszcze bardziej uzależniona,bo dosłownie co chwile sprawdzam czy coś naskrobalyscie 😉 ale dobra czas się ogarnąć i trzeba wyruszac,będę zaglądać ukradkiem 😉

• Mamusia
hej u nas nocka ok,ale o 4rano wlaczyl sie alarm p/pozarowy i obudzil mala,a dzis byla meza kolej do wstawania i zajmowania sie mala 😉,wiec ja wyspana 🙂
my na spacer chodzimy ok13,dam corci sloiczek i wychodzimy,a dzis mamy ladny dzien i slonce,milego dnia