Skocz do zawartości

Mamusie rocznik 83 | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Trzymam kciukasy za wszystkie chorowitki nasze!!!Dobranoc A dziś znajoma urodziła przez cc chłopaka 4,400 i 60dlugi a ona taka szczupła...Trzymali ja 2tyg po terminie A widzieliście tego 6,400kg kolosa w wiadomościach co się jakiejś dziewczynie urodził-strasznie duży był,dobrze ze mój był normalny3.290 56cm Papa

• Mamusia
Marzi napisał(a):
Trzymam kciukasy za wszystkie chorowitki nasze!!!Dobranoc A dziś znajoma urodziła przez cc chłopaka 4,400 i 60dlugi a ona taka szczupła...Trzymali ja 2tyg po terminie A widzieliście tego 6,400kg kolosa w wiadomościach co się jakiejś dziewczynie urodził-strasznie duży był,dobrze ze mój był normalny3.290 56cm Papa

widziałam to dziecko nie wiem dla czego ale nie podobają mi się takie dryblasy 😉ja to lubię noworodki do 4 kilo 🙂

• Mamusia
No i u nas jest kaszel,mam w domu tyle syropow ze nie wiem który dać,co myślicie o prawoslazowym on jest na kaszel,dam mu wit c a na noc wysmaruje Madzia rozgrzewajaca Wiecie może w jakiej dawca ten strop podawać bo mi gdzieś ulotką wsiakla a z tego co pamietam to2,5 ml A tak wogule witam w ten śnieżne poranek dziś pobudka i 8;08 coraz wcześniej zajrze po sniadanku

• Mamusia
HEJ
CO JEST Z WAMI MAMUSKI,BO NAM WATEK SPADNIE NA DRUGA STRONE
PROSZE PISAC BO TESKNO TU MI BEZ WAS

MALY SPI JUZ GODZINKE,SAM MI NIE CHCE USNAC TYLKO PRZY CYCU LOBUZ MALY
BYLISMY DZIS U TESCIOWEJ I U DZIADKA NA CMENTARZU
OCZYWISCIE SZYMON ZLAPAL DRZEMKE W SAMOCHODZIE,NADAL KATAR I TROCHE POKASLUJE,DALAM MU SYROPKU MAM NADZIEJE ZE POMOZE...

SPADAM MAM NADZIEJE ZE NIEBYLO WAS TYLKO DLATEGO ZE TO WEEKEND A JUTRO ZNOW ZROBI SIE TU RUCHLIWIE...

BEDE ZAGLADAC

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂

Dopiero dzisiaj zauważyłam Wasz wątek i postanowiłam dołączyć 🙂 z racji wspólnego rocznika 😎

Widzę, żę nie tylko u nas sezon katarkowo-kaszlowy się rozpoczął 😉 u nas w zasadzie pomogła sól morska+frida a na wieczór olbas oil. Z tym, że zapach kropli zaczął Marysi przeszkadzać już po dwóch dniach.

Dziewczyny macie jakieś sposoby na niejadka? Generalnie mleko pije ale zupki nie bardzo. Na widok śliniaka albo łyżeczki zaczyna się płacz 🤔