Skocz do zawartości

Mamusie rocznik 83 | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
CZESC Mamusie

MARZI ehh szkoda,ze dostalas okres Trzymam kciuki by nasteonym razem sie udalo :* teraz z mezusiem musicie sobei poszalec
jak juz wyzdrowiejesz Duzo zdrowka zycze
swoja droga takie staranei sie o dzidzie ma swoje plusy oj moj m. bylby zadowolony przynajmniej nie mialby panikary w lozku 😜 ☺️ ☺️

a co do tych historii ktore opisala o zgrozo wole sie nie wypowiadac bo bylo by za duzo p**** k*** itd itd

• Odpowiedzi 381
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Justynko czemu doo mnie juz tu niezagladasz,widze ze jestes aktywna na lipcu,a ja tu sama sobie jestem pozostawiona i smutno mi,zagladaj choc raz 😉)))
Ja tam nigdy nie panikowalam w lozku,fakt kiedys bralam tabletki,ale odkad dwa lata temu je rzucilam i robilismy to z prezerwatywa to zawsze mialam nadzieje ze bedzie dziurawa 😉 i tak mi zostalo do teraz ,moze za ktoryms razem sie uda 😉

• Mamusia
heheh no tak wlasne myslalam,ze to dziewczynka,ale czasem mali chlopcy tez wygladaja jak dxiewczynki i to jest takie urocze 😉

Moje mala przylepka nie chce spac tylko glupoty mu w glowie, a ze mama zakrecona to usmiech nie schodzi mu w twarzy 😉 alE Ja padam juz na twarz ehh teraz chwile mezus go wziol na spacer po domku heheh 🙂 wiec mam chwilke 😉
'
co tam u was >??
Marzi jak zdroweczko ??

• Mamusia
hej.jestem ze świetokrzyskiego.i czuje sie w miarę.wymioty i nudności przeszły, problemy ze snem powoli zanikają tylko brak sił na dłuższe spacery.w połowie trasy padam 🙂.uroki ciąży.chyba zacznę nosić kanapki na wyjscia 🙂chyba jestem jedną z najstarszych pierwiastek.już się nie mogę doczekac jak zobacze bąbelka.a jak tam wasze dzieciaczki.

• Mamusia
ZE SPACERKAMI TO FAJNIE GORZEJ RODZIC W TAKI UPAL,JA RODZILAM W LISTOPADZIE I BYLAM CALA MOKRA TAK SIE SPOCILAM,A JAKBY DOSZLA JESZCZE TEMPERATURA NA DWORZ Z 30 STOPNI TO JUZ WOGULE,NA SALI DUCHOTA..

HEJ CZEMU TU JUZ NIKT NIE ZAGLADA?
JUSTYNKO GOSIU GDZIE JESTESCIE?

• Mamusia
😘 😘 🙂 😆 😆
czesc mamusie
przede mna trudny okres 😞 w srode wracam juz na dobre do pracy ehh strasznie mni ciezko na serduszku,ale coz zrobic jak mus to mus . . .
bąbel zostaje z niania i teraz co drugi dzien jezdzimy do niej by ja poznal , ale za wesolo to nie wyglada zdecydowanie nie mam cyganskiego dziecka, a powiedziala bym synusia mamusi 😞

jedyny pluis moze w pracy bede tutaj zagladac wiec powinnam byc czesciej o ile nie zablokowali mi tej stronki okaze sie juz wkrotce 🤔 🤨

• Mamusia
Beti Ja rodzlam 31.07 mialam termin an 25.07 pierwsze kilak dni nie wychodzilam z domu , bo wszysko mnie bolalo . . . a pozniej w 2 tyg zycia malego musielismy isc do szpitala bo okazalo sie ,ze ma zoltaczke tam znow bylismy tydzien powrot do domku klimatyzacja . .. jakos szczegolnie sie nie naspacerowalam z nim 😞 niestety

nastepne dziwecko jesli sie na nie zdecyduje i moglabym zaplanowac chcialabym urodzic w marcu 😉