Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
no nic i ja idę zlec ... nie wiem czy usne , bo boli mnie dosłownie wszystko , ale to pewnie z tego upału ...
Dobranoc ... do juterka a jutro mnie czeka ciężko dzonek ....

przeslicznie wygladasz!!!!!

• Mamusia
jestem i ja 🙂 Upał się szykuje dzisiaj, a w ogóle ponoć czerwiec cały ma być upalny (nawet tropikalny)...obyśmy dały radę 🙂
Co do skurczów łydek, to na szczęście mnie nie dopadły jeszcze! KAMILA życzenia dla męzusia 🙂 🙂 🙂
Idę coś zjeść, bo padnę... 🤪 🤪

kamiska napisał(a):
hej dziewczynki ja juz na nogach dzis mężuś ma urodziny wiec śniadanko do łózka bede szykowała a co niech ma chłopina troche radości 😁 😁

mama pytanko tez macie skurcze łydek normalnie taki skurcz mnie dzis obudzil 😮

Witacie dziewczynki 🙂
Kamisiu ,a Ty dzis nie obchodzisz imieninek??Moja Ksiezniczka dzis ma swieto 🙂Dostala od rana troche slodyczy ,a prezencik jutro kupie 🙂Dostanie chyba Barbie ze swiata wrozek 🙂To najwiekszy szal zawsze jak dostanie lale z jakiejs nowej bajeczki hehe
A co do lydek nie mam Kochana skurczy,moze poprostu przeginasz z lataniem ..???

Agamu napisał(a):
jestem i ja 🙂 Upał się szykuje dzisiaj, a w ogóle ponoć czerwiec cały ma być upalny (nawet tropikalny)...obyśmy dały radę 🙂
Co do skurczów łydek, to na szczęście mnie nie dopadły jeszcze! KAMILA życzenia dla męzusia 🙂 🙂 🙂
Idę coś zjeść, bo padnę... 🤪 🤪

Kochana,mnie tez dopadly glodomory jakies straszne ,zaraz kanapeczki bede szamac 🙂
A co do tego pilota ,ktoras tu wymnyslila zabawe dla dzidziolkow naszych ...Wczoraj wyprobowalam ...polozylam pilota od tv na brzuszku i faktycznie nagly szal !!!!hahaha malo nie spadl ,niewiem dlaczego tak ale Olenka takiego szleju dostala ze szok ,swietne widoczki i uczucie
polecam 🙂

• Mamusia
chyba wczoraj za duzo polatałam rzeczywiście

Asiu tak ostatnio w kalendarzu zobaczyłam ze 31maja sa imieniny Kamili a ja zawsze obchodziłam we wrzesniu ale pierwsze po urodzinach to niby dzis.moze zmienie na dzis? 😁 😁haa
wszystkiego najlepszego dla córuni

• Mamusia
Zjadłam kanapeczki 🙂 i zbieram się z Majewką nad jeziorko-może nam się uda i plażowiczów jeszcze nie będzie 🙂
Echhhh sama bym chętnie poplażowała 😞 ale w tym roku trzeba zadowolić się cieniem 🙂
Asiulka ucałuj Kamisie od brzuszkowej ciotki Agatki 😘

kamiska napisał(a):
chyba wczoraj za duzo polatałam rzeczywiście

Asiu tak ostatnio w kalendarzu zobaczyłam ze 31maja sa imieniny Kamili a ja zawsze obchodziłam we wrzesniu ale pierwsze po urodzinach to niby dzis.moze zmienie na dzis? 😁 😁haa
wszystkiego najlepszego dla córuni

hehe zamienianie sie jest fajne 😁To najlepszego Kochaniutka:****
Kamciu dziekuje 🙂Dla mezulka tez wszystkiego najlepszego,oby o Was dbal zawsze tak jakbys byla w ciazy 🙂heh

Agamu napisał(a):
Zjadłam kanapeczki 🙂 i zbieram się z Majewką nad jeziorko-może nam się uda i plażowiczów jeszcze nie będzie 🙂
Echhhh sama bym chętnie poplażowała 😞 ale w tym roku trzeba zadowolić się cieniem 🙂

dokladnie...zakazane takie jest kuszace 🙂

• Mamusia
Ja już też na nogach..w sumie to nie śpie już od 3:30...mała już chyba nie lubi arbuzów 😞 dzisiaj już 4 razy obejmowałam klopa 😞 chyba będe musiała iśc do lekarza... 😞 🤢

ps.Widze,że mój pomysł z pilotem robi furore 🙂

Anulcia napisał(a):
Ja już też na nogach..w sumie to nie śpie już od 3:30...mała już chyba nie lubi arbuzów 😞 dzisiaj już 4 razy obejmowałam klopa 😞 chyba będe musiała iśc do lekarza... 😞 🤢

ps.Widze,że mój pomysł z pilotem robi furore 🙂

he he a to Twoj pomysl...rewelacja 🤪 🤪 🤪 🤪
Ania trzymaj sie bidulko...lec do lekarza 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
doberek Wszystkim 🙂
Życzonka dla małej Szakiry i dla mężusia Kamci 😜
u mnie już też 20st w cieniu 😮 wczoraj był wiatr a dziś wszystko stoi w miejscu 😮 czuję że będzie nie zły upał 😲 .

Ania może Cię ta wstrętna rota dopadła ?? biegusiaj do lekarza niech coś zaradzi 🥴

• Mamusia
Witajcie dziewczynki, piękny upał się dziś zapowiada. Ja w końcu mam prąd ponad 2 tygodnie zakładali nowe przyłącze ale myślę, że już jest po perypetie energetyczne się zakończyły 🙂 I od dziś może w końcu ruszą prace budowlane, bo tak bez prądu była lipa. W sobotę potwierdziło się że w moim brzuszku mieszka Emilka 🙂. Od czwartku do soboty podrosła o 40 g i waży 550 g 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):

dokladnie...zakazane takie jest kuszace 🙂

ojoj jak sobię pomyślę że u mnie całą familią zaczną wybywać nad wodę we wakacje to aż mnie skręca 😞 trzeba będzie się zaopatrzyć w parasol ogrodowy ( co by mnie całą objeło 🤪 )
i siedzieć w cieniu .... ale na przyszły rok już z Tymonem będziemy plażować 😉 😎

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Witajcie dziewczynki, piękny upał się dziś zapowiada. Ja w końcu mam prąd ponad 2 tygodnie zakładali nowe przyłącze ale myślę, że już jest po perypetie energetyczne się zakończyły 🙂 I od dziś może w końcu ruszą prace budowlane, bo tak bez prądu była lipa. W sobotę potwierdziło się że w moim brzuszku mieszka Emilka 🙂. Od czwartku do soboty podrosła o 40 g i waży 550 g 🙂

Ups od wtorku

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):

Witamy z powrotem 🙃 🙃 🙃
no to super że córcia jednak 🙂 kawał kobitki z Emili 🙃
Teraz nasze Szkraby tak szybciutko rosną 🤪 szok!!!

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):

Witamy z powrotem 🙃 🙃 🙃
no to super że córcia jednak 🙂 kawał kobitki z Emili 🙃
Teraz nasze Szkraby tak szybciutko rosną 🤪 szok!!!

Rosną,rosną szybciutko, a będą jeszcze szybciej jak się okazuje jeden dzień różnicy a waga w górę , jak u mamusi 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
heh ale zawsze można liczyć na to że to nie Ty przytyłaś tylko Twój Szkrab rośnie 🙃 😁 😁 😁

Tak tak każde tłumaczenie jest dobre, teraz przejdzie ale po porodzie, już nie będzie takich łaskawych spojrzeń 😁

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
heh ale zawsze można liczyć na to że to nie Ty przytyłaś tylko Twój Szkrab rośnie 🙃 😁 😁 😁

Tak tak każde tłumaczenie jest dobre, teraz przejdzie ale po porodzie, już nie będzie takich łaskawych spojrzeń 😁

po porodzie będą podziwiać dzidzię 🙂