Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
heh ale zawsze można liczyć na to że to nie Ty przytyłaś tylko Twój Szkrab rośnie 🙃 😁 😁 😁

Tak tak każde tłumaczenie jest dobre, teraz przejdzie ale po porodzie, już nie będzie takich łaskawych spojrzeń 😁

po porodzie będą podziwiać dzidzię 🙂

i nikt nie będzie na nas zwracał uwagi 🤪 🙃 🙃 🙃 🙃 a pozatym my takie laski ze szpitala wyjdziemy że nie będzie do czego się przyczepić 😜 🤪 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jestem z powrotem
mąż w pracy a ja zaczęłam sprzątać-upał straszny chcę sie wyrobic tak do 10tej bo czuje ze poźniej moze byc masakra
Ania gratuluje Emilki 🙂
Mariola myśle ze ten skurcz to jednorazowa sprawa bo w sumie wczoraj przecholowałam z lataniem
Dziewczynki dzieki w imieniu męza za zyczonka padnie jak mu powiem 😁
trzymajcie sie wpadne po 10tej

• Mamusia
kamiska napisał(a):
jestem z powrotem
mąż w pracy a ja zaczęłam sprzątać-upał straszny chcę sie wyrobic tak do 10tej bo czuje ze poźniej moze byc masakra
Ania gratuluje Emilki 🙂
Mariola myśle ze ten skurcz to jednorazowa sprawa bo w sumie wczoraj przecholowałam z lataniem
Dziewczynki dzieki w imieniu męza za zyczonka padnie jak mu powiem 😁
trzymajcie sie wpadne po 10tej

padł by jakby go tyle brzuchatek wyściskało 😜 😁 😁 😁 😁
ja póki co nie narzekam na nocne skurcze choć w dzień mi parę razy już nogę wyginało heh 😜

• Mamusia
Hej dziewuszki upał się robi masakra ja to leże jak śledź bo mam okno od wschodu i pieczę przez szybe z rana 😮
Najlepsze życzenia dla córy Asiulki i męża Kamisi 🙂
co do skurczy łydek to ja miałam z dwie noce po koleji przed weselem pewnie z przebiegania teraz nie mam może dlatego bo biorę magnez i piję mleko 🙂

na skurcze łydek podobno potrzebny jest magnez, potas i wapno

tylko,że u mnie to nie za bardzo działa 😞od ponad miesiąca biorę magnez 2x dziennie, pomidory i mleczne rzeczy jem tonami i nic;jak tydzien temu zlapal mnie skurcz w lydce to ciagle to czuje i sama nie wiem czy to zakwasy czy to nowy skurcz a dzisiaj jeszcze obudziłam się ze skurczem w udzie...

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
He he troszke sie w ten sposób oszukujemy bo ja wczoraj jak byłam w parku to widziałam taka jedna mamusie ze szok delikatnie mówiac była okryta cała wałkami tłuszczu i modliłam sie w duchu zebym tylko ja tak nie wyglądała 🤔 😎

oj tam oj tam 😜 my będziemy dżagi 😁 🤪
Doris jak z humorkiem dzisiejszym ?

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
nie wiem czy wczoraj zobaczyłyście, dlatego powtarzam zgłoszenie 😎
ja też zapisuję się do zoo - jako rybojeż 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/573/jezoryb.jpg/][IMG]http://img573.imageshack.us/img573/9184/jezoryb.jpg[/IMG][/URL]

no to mamy orkę , fokę , słonika i rybojeża 😁 😁 😁 😁 aaaaaaaa i hipcia z zielonej 😜 🤪 😁 😁 😁
Mówisz że się zaokrągliłaś na buźce 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁???

• Mamusia
zaraz mnie coś trafi przywieźli mi dach, pracowników jeszcze nie było, więc kombinowanie ludzi do zdjęcia go z samochodu, już są i sąsiedzi i pracownicy, tylko problem jak ściągnąć z samochodu 😠 😠 😠 Chyba zaraz tam pójdę i z podwójną mocą zadziałam 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
He he troszke sie w ten sposób oszukujemy bo ja wczoraj jak byłam w parku to widziałam taka jedna mamusie ze szok delikatnie mówiac była okryta cała wałkami tłuszczu i modliłam sie w duchu zebym tylko ja tak nie wyglądała 🤔 😎

oj tam oj tam 😜 my będziemy dżagi 😁 🤪
Doris jak z humorkiem dzisiejszym ?

Doris ale ona nie była wrześnióweczka. 🙂 🙂 🙂
Jak nam troszkę kilogramów zostanie to w mig się ich pozbędziemy 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
nie wiem czy wczoraj zobaczyłyście, dlatego powtarzam zgłoszenie 😎
ja też zapisuję się do zoo - jako rybojeż 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/573/jezoryb.jpg/][IMG]http://img573.imageshack.us/img573/9184/jezoryb.jpg[/IMG][/URL]

To ja do zoo pasuje jako każde zwierzątko 😁 😁 😁

no to mamy orkę , fokę , słonika i rybojeża 😁 😁 😁 😁 aaaaaaaa i hipcia z zielonej 😜 🤪 😁 😁 😁
Mówisz że się zaokrągliłaś na buźce 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁???

• Mamusia
W sobote byłam w zoo,dla zainteresowanych jedna klatka była wolna 😎 😁

Kiedyś pisałyście o kremie na sutki aby potem nie popękały,mogłabym prosić o jej nazwe ? robie powoli liste rzeczy do kupienia i przy okazji zakupiłabym ten cudowny specyfik 🙃

• Mamusia
Leginsik napisał(a):

Kiedyś pisałyście o kremie na sutki aby potem nie popękały,mogłabym prosić o jej nazwe ? robie powoli liste rzeczy do kupienia i przy okazji zakupiłabym ten cudowny specyfik 🙃

Asia z Zielonej pisała o tym kremie ja mam z musteli

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

Asia z Zielonej pisała o tym kremie ja mam z musteli

ja akurat też kupiłam z musteli 🙂

• Mamusia
nie pochwaliłam Wam się 😎 wczoraj moja chrzestna przywiozła mi 2 pary ślicznych butków na mojego Tymusia 🙃 są takie słodziutkie że z wrażenia nie mogłam usnąć 😜
Ja ten kremik zakupie jak coś będzie nie tak z moimi cycuszkami bo nie wiadomo czy wogóle pokarm będzie więc narazie się wstrzymam 🥴 oby nie urosły dla parady ....

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
a ile tak ciuszkow mniej wiecej trzeba miec na n pierwsze 3miesiace dla dzidzi? i jakie rozmiary najlepiej?

ja bym sie jedynie wstrzymala z zakupem najmniejszego rozmiaru lepiej zainwestowac w wieksze,pod koniec ciazy najwyzej lekarz powie ile dzidzia ma centymetrow i wtedy mozna wiecej dokupic tak mi sie zdaje,takie malenstwo szybko rosnie 😉