- Mamusia
WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
zaraz mnie coś trafi przywieźli mi dach, pracowników jeszcze nie było, więc kombinowanie ludzi do zdjęcia go z samochodu, już są i sąsiedzi i pracownicy, tylko problem jak ściągnąć z samochodu 😠 😠 😠 Chyba zaraz tam pójdę i z podwójną mocą zadziałam 🙂
- Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Doris ale ona nie była wrześnióweczka. 🙂 🙂 🙂
Jak nam troszkę kilogramów zostanie to w mig się ich pozbędziemy 🙂
Doris5969 napisał(a):He he troszke sie w ten sposób oszukujemy bo ja wczoraj jak byłam w parku to widziałam taka jedna mamusie ze szok delikatnie mówiac była okryta cała wałkami tłuszczu i modliłam sie w duchu zebym tylko ja tak nie wyglądała 🤔 😎
oj tam oj tam 😜 my będziemy dżagi 😁 🤪
Doris jak z humorkiem dzisiejszym ?
Doris ale ona nie była wrześnióweczka. 🙂 🙂 🙂
Jak nam troszkę kilogramów zostanie to w mig się ich pozbędziemy 🙂
- Mamusia
Asia19874 napisał(a):
To ja do zoo pasuje jako każde zwierzątko 😁 😁 😁
no to mamy orkę , fokę , słonika i rybojeża 😁 😁 😁 😁 aaaaaaaa i hipcia z zielonej 😜 🤪 😁 😁 😁
Mówisz że się zaokrągliłaś na buźce 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁???
mariola-s napisał(a):nie wiem czy wczoraj zobaczyłyście, dlatego powtarzam zgłoszenie 😎
ja też zapisuję się do zoo - jako rybojeż 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/573/jezoryb.jpg/][IMG]http://img573.imageshack.us/img573/9184/jezoryb.jpg[/IMG][/URL]
To ja do zoo pasuje jako każde zwierzątko 😁 😁 😁
no to mamy orkę , fokę , słonika i rybojeża 😁 😁 😁 😁 aaaaaaaa i hipcia z zielonej 😜 🤪 😁 😁 😁
- Mamusia
ja raczej mam bardziej okrągłą twarz, więc moją zmorą też jest drugi podbródek teraz tymbardziej 🥴 najgorzej ustawić sie do zdjęcia
Gość
czesc mamuski dopiero co wstalam 🙂
- Mamusia
W sobote byłam w zoo,dla zainteresowanych jedna klatka była wolna 😎 😁
Kiedyś pisałyście o kremie na sutki aby potem nie popękały,mogłabym prosić o jej nazwe ? robie powoli liste rzeczy do kupienia i przy okazji zakupiłabym ten cudowny specyfik 🙃
Kiedyś pisałyście o kremie na sutki aby potem nie popękały,mogłabym prosić o jej nazwe ? robie powoli liste rzeczy do kupienia i przy okazji zakupiłabym ten cudowny specyfik 🙃
- Mamusia
bethapenten na cycuchy
- Mamusia
Leginsik napisał(a):
Asia z Zielonej pisała o tym kremie ja mam z musteli
W sobote byłam w zoo,dla zainteresowanych jedna klatka była wolna 😎 😁
- Mamusia
izarybka napisał(a):
google mi nie znalazło tej nazwy 😞
bethapenten na cycuchy
- Mamusia
ANIA100 napisał(a):
ja akurat też kupiłam z musteli 🙂
Leginsik napisał(a):W sobote byłam w zoo,dla zainteresowanych jedna klatka była wolna 😎 😁
ja akurat też kupiłam z musteli 🙂
Gość
bepanthen
- Mamusia
nie pochwaliłam Wam się 😎 wczoraj moja chrzestna przywiozła mi 2 pary ślicznych butków na mojego Tymusia 🙃 są takie słodziutkie że z wrażenia nie mogłam usnąć 😜
Ja ten kremik zakupie jak coś będzie nie tak z moimi cycuszkami bo nie wiadomo czy wogóle pokarm będzie więc narazie się wstrzymam 🥴 oby nie urosły dla parady ....
Ja ten kremik zakupie jak coś będzie nie tak z moimi cycuszkami bo nie wiadomo czy wogóle pokarm będzie więc narazie się wstrzymam 🥴 oby nie urosły dla parady ....
- Mamusia
Leginsik napisał(a):
bethapanten
izarybka napisał(a):bethapenten na cycuchy
bethapanten
Gość
a ile tak ciuszkow mniej wiecej trzeba miec na n pierwsze 3miesiace dla dzidzi? i jakie rozmiary najlepiej?
Gość
ja wszystkie ciuszki kupuje troszke juz ich mam ale ciagle wydaje mi sie ze mam ich malo
- Mamusia
jasna281288 napisał(a):
ja bym sie jedynie wstrzymala z zakupem najmniejszego rozmiaru lepiej zainwestowac w wieksze,pod koniec ciazy najwyzej lekarz powie ile dzidzia ma centymetrow i wtedy mozna wiecej dokupic tak mi sie zdaje,takie malenstwo szybko rosnie 😉
a ile tak ciuszkow mniej wiecej trzeba miec na n pierwsze 3miesiace dla dzidzi? i jakie rozmiary najlepiej?
ja bym sie jedynie wstrzymala z zakupem najmniejszego rozmiaru lepiej zainwestowac w wieksze,pod koniec ciazy najwyzej lekarz powie ile dzidzia ma centymetrow i wtedy mozna wiecej dokupic tak mi sie zdaje,takie malenstwo szybko rosnie 😉

Rekomendowane odpowiedzi
Asia19874