Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leer napisał(a):
brzuszka nie chciałam ukrywać ale nie chciałam też aby było go tak mocno widać, poza tym jestem swiecie przekonana że to nie krój dla mnie..
ale moja kuzynka ( moja osobista stylistka) moja mam i krawcowa mówia że wyglądam ślicznie..
nie zastanawiam sie nad tym bo mi i tak sie nie spodoba i tak..
a przebrac sie na pewno przebiorę po zdjeciach bo bardzo ciezko mi sie oddycha w niej.
gdybym wchodziła w jakąs w salonie też nie szyłabym u krawcowej ale jestem za gruba na takie bajery.

dlatego na wybieranie sukni wzielam tylko moja mame ktora i tak miala malo do powiedzania bo to wkoncu przyszla panna mloda musi sie najlepiej czuc w danej sukni,ale na szczescie zgadzalysmy sie co do tej ktora wybralam ostatecznie,przymierzylam zaledwie 4 suknie i to w tej ostatniej sie zakochalam. Nie przesadzaj juz,wypozyczajac suknie moga ci ja przerobic ja tak bede miala,z pewnoscia bys jakas wybrala dla siebie. Szkoda ze nie posluchalas swojej intuicji i nie postawilas na swoim,ale z pewnoscia bedziesz pieknie wygladac wiec glowa do gory 🙂 Brzuszka juz nie ukryjemy ale bez wzgledu na to i tak mamy prawo do bycia najpiekniejsza panna mloda w tym dniu 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

botwine bede pyrtolic ,a wiatrak na obrotach mnie okala powietrzem ..
Asienko a jakbys znalazla taki solidny parasol co by nas objął - to pomysl i o mnie ,daj znac hahahaha

Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Słuchajcie ile racuchów wychodzi z tego przepsiu Asi??????????? tzn mniej więcej 🤪
Chcę je dziś zrobić, ale Tomek wróci wieczorem dopiero i boję sie że pożrę wszystkie do jego powrotu ☺️ ,więc zastanawiam się czy dwóch porcji nie zrobić...

zrób dwie porcje 🙂

DZIĘKI DOROTKA 😘

hahaha ,ja zawsze tez dwie robie,bo po co dorabiac haha a najlepsze sa takie cieplutenkie ... 🤪 🤪

Leer napisał(a):
leginsik nie wątpię że będziesz wyglądać pięknie..
mi wystarczy wyglądać dobrze a nie jak pajac.. 😉

hehe Leer masz kobieto talent do wyolbrzymiania ,szczegolnie swojej postaci 😁 😁 😁 😁
My poczekamy,zobaczymy ocenimy fotki ,ale napewno bedziesz pieknie wygladac ,bo ja mysle ,ze taka maruda jak Ty to byle czego nie zalozylaby hehe 😜 😜 😜 😜 😉 😘

• Mamusia
Cześć dziewczyny:0
Po wczorajszym upale w pracy postanowiłam iść na zwolnienie. Po prostu myślałam, że zemdleję. Tak więc od dzisiaj jestem na L4 🙂.
Takiego powera dzisiaj dostałam, że szok. Pot to mi po du... e cieknie 🙂 Wysprzątałam dom, umyłam podłogi robię już czwarte pranko..... I zaraz padnę, ale czuję się dobrze 🙂
Pisałyście o ciuszkach 🙂
Ja swojej córce najwięcej kupiłam rozmiaru 62. 56 miała tylko kilka sztuk.... A ty urodziła się z wagą 4500 i miała długości 62 cm. Więc ciuszki w rozmiarze 62 nosiła tylko przez trzy tygodnie, bo po miesiącu miała już 67 🙂 Ciekawe jak będzie tym razem 🙂
Idę wziąć prysznic i będę niedługo 🙂 Buziaki

• Mamusia
Agamu mi wyszło około 10-12 racuchów. Następnym razem będę robiła z podwójnej porcji 🙂
Anetko właśnie się zastanawiam czy zwinięta kołdra nie będzie lepszym rozwiązaniem…
Leer i Leginsik z pewnością będzie wyglądały pięknie 🙂 radość jaka będzie na waszych twarzach wszystko przyćmi 😁
U mnie też skwar… Myślałam, że wiaterek spowoduje że pójdę zarejestrować się do laryngologa i pójdę po jakieś zakupy, ale niestety nie dam rady 😞 Może później z mężem pojadę…
Truskawki… mniam, ale jeszcze w tym roku nie jadłam, bo u nas ciut za drogie. Ale wkrótce będą dużo tańsze i wtedy się objem. A na razie mam czereśnie prosto z drzewa…

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Dorcia u nas Enea to panowie od prądu, robili pomiary i nie są rewelacyjne po nowym przyłączu. Jeszcze pierdoły mi wciskali, myślą że jak blondynka to głupia. 😠 Ale znów mam prąd 🙂

he he no to juz wszystko jasne Ania 😁