Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Doris5969 napisał(a):
U mnie mówią ze bedzie drugi chłopiec i jak dla mnie moze byc 🙂ale jutro sie okaze bo może cipuche pokaze 😜no chyba ze nie bedzie sie chcialo ujawnic i odwróci sie dupskiem

Hej dziewczynki,dzien dobry bardzo 🙂
U mnie bedzie druga dziewuszka,liczylam cichutko na chlopca,ale jest duuuze prawdopodobienstwo ,ze bedzie corcia 🙂hi hi moj bedzie mial albo przechlapane ,albo jako rodzynek urzadzi sie chlopina na cacy 😁

Jejus jaka ja dzis w nocy (a w zasadzie nad rankiem 3:30)bylam napalona ochocho...Moj biedak spal jak zabity,a ja go trące jak nie nozka ,to smyrne pazurkiem ,tule sie i łasze 😜 ....a ten dal buzi i spi 😮
Ale nie nie nie...nie poddalam sie 😎Biedak nie mial pojecia co sie dzieje .. 😮 🙃Ochoczo go zaatakowalam iaz sie wkoncu rozbudzil 😉Takze oczy na zapalkach 🤪
A jeszcze do niedawna seks byl dla mnie obojetny,a wrecz wogole nie potrzebny .. ☺️
Wkoncu wracam do formy 🙂Pulchna ,bo pulchna ,ale jaka goraca i jurna hahahhahaha 😁 😉 😜 Asik mialas racje ,ja tez im grubsza tym bardzej otwarta na wyczyny hahahaha
A smialam sie z Was ,ze snia sie Wam po nocach cuda na kiju ,a tu dzis mnie obudzil ow sen i byly tego skutki 😁

• Mamusia
cześć dziewczyny
z uwagą śledziłam jak tak powroty do zdrówka koleżanek a tymczasem dziś sama ledwo mówie zapalenie gardła na bank a do tego opryszczka 😞
mam już dość 😞 zawsze mnie musi coś złapać,nawet nie wiem co można na taki ból gardła wziąć wiecie coś ?
postaram się dostać dziś do lekarza zobaczymy co i jak
trzymajcie kciuki byle tylko nie trzeba było antybiotyku bo już na początku ciąży musiałam brać boje sie 😞

kamiska napisał(a):
cześć dziewczyny
z uwagą śledziłam jak tak powroty do zdrówka koleżanek a tymczasem dziś sama ledwo mówie zapalenie gardła na bank a do tego opryszczka 😞
mam już dość 😞 zawsze mnie musi coś złapać,nawet nie wiem co można na taki ból gardła wziąć wiecie coś ?
trzymajcie kciuki byle tylko nie trzeba było antybiotyku bo już na początku ciąży musiałam brać boje sie 😞

Ojoj Kamisiu,plucz woda z sola gardlo,coz czy tablety jakies mozesz brac to niewiem,wrazie co to zawsze Appap (jakby juz naprawde nie dalo rady),a jesli chodzi o opryszczke to mam taka masc fajna ,ale niewiem ,czyw ciazy ja mozna stosowac...jest bez recepty ,bys musiala poczytac na necie ..Ja z tym gownem tez sie mam czesto,wywali mi usta nieraz ,jedno zejdzie ,a drugie wlezie ,ajajaj

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
kamiska napisał(a):
cześć dziewczyny

Ojoj Kamisiu,plucz woda z sola gardlo,coz czy tablety jakies mozesz brac to niewiem,wrazie co to zawsze Appap (jakby juz naprawde nie dalo rady),a jesli chodzi o opryszczke to mam taka masc fajna ,ale niewiem ,czyw ciazy ja mozna stosowac...jest bez recepty ,bys musiala poczytac na necie ..Ja z tym gownem tez sie mam czesto,wywali mi usta nieraz ,jedno zejdzie ,a drugie wlezie ,ajajaj

właśnie przepłukałam gardło wodą z solą (stary babciny sposób) aż mi ciary przeszły i mało nie zwróciłam taką mega dawkę soli wsypałam ...ale czego się nie robi żeby szybko zdrowieć
jeśli chodzi o opryszczkę to wcześniej smarowałam maścią cynkową ale słabo się goiła
dziś posmarowałam hascovirem bo mojgun powiedział że maść na oryszczkę mogę stosować (stęż leku pwirusowego jest bezpieczne)także smaruje plucze ale i tak spróbuję się dostać do leakrza może podpowie mi co do ssania można brać

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Jejus jaka ja dzis w nocy (a w zasadzie nad rankiem 3:30)bylam napalona ochocho...Moj biedak spal jak zabity,a ja go trące jak nie nozka ,to smyrne pazurkiem ,tule sie i łasze 😜 ....a ten dal buzi i spi 😮
Ale nie nie nie...nie poddalam sie 😎Biedak nie mial pojecia co sie dzieje .. 😮 🙃Ochoczo go zaatakowalam iaz sie wkoncu rozbudzil 😉Takze oczy na zapalkach 🤪
A jeszcze do niedawna seks byl dla mnie obojetny,a wrecz wogole nie potrzebny .. ☺️
Wkoncu wracam do formy 🙂Pulchna ,bo pulchna ,ale jaka goraca i jurna hahahhahaha 😁 😉 😜 Asik mialas racje ,ja tez im grubsza tym bardzej otwarta na wyczyny hahahaha
A smialam sie z Was ,ze snia sie Wam po nocach cuda na kiju ,a tu dzis mnie obudzil ow sen i byly
tego skutki 😁

a zmieniając temat na przyjemniejszy to ja też tak mam im jestem grubsza tym bardziej sie tulę do męża 🙂haha

szotka napisał(a):
A ja dzisiaj muszę zrobić wyniki.No i cudowna glukoza mnie czeka...Już jestem głodna a co dopiero bedzie później....No nic będzie trzeba to przeżyć tylko jak...??

Powodzenia 🙂 😎

• Mamusia
Ajjj, nie było mnie 1 dzień i 79 stron do nadrobienia !!!! 🙂
Rozgadałyście się, nie powiem 🙂 Dziś biegnę na wizytę, lekarz ma mi potwierdzić na 100% płeć Kasi :P Jak potwierdzi to od razu idę kupić jakąś sukienkę małej hihihihi
Pogoda zapowiada się piękna więc przyjemnego dnia mamusie 🙂

kamiska na gardło to możesz z powodzeniem Tantum Verde w aerozolu (mi bardzo to pomogło), pastylki z tymiankiem i podbiałem, ponoć można też Cholinex i Cholisept, ale musiałabyś się o to dopytać. Kuruj się 😘

Co do przytulania to ja mojego namówić nie mogę, ciągle się boi, że krzywdę zrobi 🤢 😞 Raz go namówiłam to był jak kołek, nie tylko tam 😜, bał się ruszyć, a ja się już nie umiem tak wić, nie te gabaryty 😜 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
A smialam sie z Was ,ze snia sie Wam po nocach cuda na kiju ,a tu dzis mnie obudzil ow sen i byly tego skutki 😁

Ja tez tak często gęto robie ze swoim jak mi się che to potrafie obudzić go w środku nocy o północy 🤪tyle,że ja od popczątku ciąży mam chcice na seks ani razu nie poczyłam niechęci do figielków 😜może dlatego,że ja nie miałam żadnych mdłości i ogólnie czułam się dobrze od poczatku ciąży 🙂Ale jak patrze teraz na swoją "Katarzynę"he he to pulchna jak kajzerka 😁 😁