Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
http://allegro.pl/kocyk-koc-z-aplikacja-puszysta-mikrofibra-8-wzorow-i1630172624.html
mam pytanko uważacie że to kocyk grubszy czy cieńszy?

ciężko wyczaić właśnie 😮 ja chyba kocyk w sklepie kupię bo pomacam i zobaczę czy faktycznie ciepły , bo cienki już mam ...
Uciekam 🙂 życzę miłej nocki 😘 😘 😘
będę jak zawsze rano 🙂 papa

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulcia napisał(a):
Meldujemy sie z Emilią(tfu tfu -żeby nie zapeszyć) zdrowiutkie 🙂 Lekarstwa pomogły 🙂 a już myślałam że będziemy musiały do szpitala sie udać 😞 ale jest gitttt!!! 🙂 jutro idziemy do ginekologa,może zobacze moją Malutką 🙂

Anula,ale fajno,ze wrocilyscie do zdrowia 🙂Nie fajnie to wygladalo...
Jakas nie do zycia dzis jestem...goraco,wiatrak pod tylkiem caly dzien,a jeszcze pod wieczor dziewczyny starsze od Kami o 3 lata musialam opierdzielic ,wlasciwie jedna...Caly czas dokucza Kamili,raz ja z domku zwalila kiedys,niedawno znow o maly wlos by jej nie stracila,zwrocilam diablowi uwage,ze taka duza i nie pasuje ,zeby na mlodszej sie wyzywala..zapewnila mnie ,ze juz nie bedzie itd...a za jakies 5 minut ala kuzynka Kamisi (Andru siostrzenica)przyszla i mowila mi ze Kami zwalila z trampoliny 😮No zagotowalam sie ...za moment Kami przyszla mokra od stop do glow ,bo sobie smigus dyngus zrobily...myslalam,ze sie wsciekne ...Rodzice jej nie reaguja-(bezstresowe wychowanie i taka gowniara rozpieszczona wyrasta ..) ,a najgorsze jest to,ze jest ich tu tylko 3 dziewczynki ...Karolina 2 lata starsza od mojej,ta Natalia -caly prowadior podworka ,no i nie bardzo ma sie tu z kim bawic ...;(ach mam na dzis juz dosc,niewiem jak mam ta sytuacje zalatwic,najchetniej przetrzepalabym skore gowniarze,dziewczyny sa pod jej wplywem strasznie,,,nawet w zabawach poniewiera inne dziewczyny,kaze szczekac jak pies i lezec pod lawka,albo jest matka i sciska je za buzie ,az boli ..jest tyle przykladow jej wredoty ,ze mozg staje ...
Dzis z moim patrzalam jak Ola szaleje haha z tym pilotem normalnie akcja jakich malo,chyba Jej ulubiona pierwsza zabawka 😁

• Mamusia
Dziewczyny nie wiem jak Wy,ale ja od kiedy sie dowiedziałam o ciąży to podczytuję gazety "ciążowe" dzisiaj kupiłam sobie "dobrą mame" i powiem szczerze,że ciekawe artykuły są o SIDS (śmierci łóżeczkowej) czego nie należy robić...o dopajaniu niemowląt i o maluchach i zwierzętach pod jednym dachem..o wcześniakach..

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Dziewczyny nie wiem jak Wy,ale ja od kiedy sie dowiedziałam o ciąży to podczytuję gazety "ciążowe" dzisiaj kupiłam sobie "dobrą mame" i powiem szczerze,że ciekawe artykuły są o SIDS (śmierci łóżeczkowej) czego nie należy robić...o dopajaniu niemowląt i o maluchach i zwierzętach pod jednym dachem..o wcześniakach..

ja kupuję dobrą mamę i m jak mama 🙂

ja jutro tez mam przeglad podwozia 😮na 12.30 ,a Katarina nie przystrzyżona 😮Jutro sie zajme ,bo dzis to prysznic ekspres ,jakas taka jestem leniwa..

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
ja jutro tez mam przeglad podwozia 😮na 12.30 ,a Katarina nie przystrzyżona 😮Jutro sie zajme ,bo dzis to prysznic ekspres ,jakas taka jestem leniwa..

Dobrze,że ja przyszykowałam hehe i mam spokój 🙂 a ciężko było hehe ale lusterko w ruch i jazzzzdaaa 🤪

Anulcia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

Dzis z moim patrzalam jak Ola szaleje haha z tym pilotem normalnie akcja jakich malo,chyba Jej ulubiona pierwsza zabawka 😁

Mój to mówi,że terrorystką jestem bo ciągle z pilotem na brzuchu siedze hehehe

hahaha ,mam nadz,ze tam zadnych promieniowan nie ma i nie szkodzi to dzidzi...Kurde jakie to fajne 🙂Ania nalezy Ci sie medal! za pomyslowosc Kochana!!! 🤪

Anulcia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

Dobrze,że ja przyszykowałam hehe i mam spokój 🙂 a ciężko było hehe ale lusterko w ruch i jazzzzdaaa 🤪

No ,ja tam na zywiol polece chyba,w taki upal ,oblece cala 😁 😁 😁

Asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
http://allegro.pl/kocyk-koc-z-aplikacja-puszysta-mikrofibra-8-wzorow-i1630172624.html
mam pytanko uważacie że to kocyk grubszy czy cieńszy?

ciężko wyczaić właśnie 😮 ja chyba kocyk w sklepie kupię bo pomacam i zobaczę czy faktycznie ciepły , bo cienki już mam ...
Uciekam 🙂 życzę miłej nocki 😘 😘 😘
będę jak zawsze rano 🙂 papa

Spij smacznie serducho 😘

Anulcia napisał(a):
ja mojej zamiast karuzeli z miśkami to z pilotami jej zrobie a coooo kreatywna jestem 😎 hehe albo jak sie urodzi to na widok pilota odrazu w rykkk heheh

Mykam Mamuśki...cięzki dzień dzisiaj miałam.. 😮 Dobranoc Kochane pa 😘

hahahahhahaha,moze byc ,ze jaka trauma z brzuszka pozostanie 😁oby nie..
dobranoc juz tez ide,moze nie spac,ale nie bede zatruwac swoim nastrojem innych brzuchatek 🙂papapa

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

No ,ja tam na zywiol polece chyba,w taki upal ,oblece cala 😁 😁 😁

ja tez mam jutro przegląd, nadwozie przyszykowane, ale miałam problemy i wyszło jakby z wojny Katarzyna wróciła ;/
ale się nie przejmuje, wazne zeby mi było w ygodnie, bo w upał lepiej dla mnie nie miec tam nic :P

• Mamusia
Wróciłam, byłam nad jeziorkiem, Rudzielec biegał, szalal w wodzie fajnie było 🤪, u mnie dziś jest lepiej niż wczoraj było, skwaru takiego chyba nie będzie, nawet burze zapowiadają po południu. muszę zabrać się za sprzątanie, bo koleżanka z pracy po poludniu ma mnie nawiedzić. I do sklepu muszę się wybrać po jakieś owocki 🙂
No i te racuchy dziś chcę robić...
Ale jak nie ma upału takiego wielkiego to dam radę 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Hejka Matule 🙂Wszystkiego Najlepszego dla Maleństw w brzuszkach i tych starszych pociech 🙂

matko jest taki skwar na dworzu ze szok chyba jeszcze gorzej niz wczoraj ,wiec zaraz spadam na zakupy bo tylko światło mam w lodówce 🙂

lepiej faktycznie przed tymi upałami wyskoczyć bo potem będzie tylko cieplej 🥴
ja zaraz coś muszę porobić w domku co by też nie robić na największym upale 🥴