Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulcia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Ja przylazłam to oczywiście wszystkie uciekły 😁 😁

bo łazisz jak nocny Marek 🤪

Nocą przynajmniej nie widać jak wyglądam 🤪 😁 😁

sliczna ,spij smacznie 😘 😘 😘

• Mamusia
O dzisiaj pierwsza 😎 Noc dziwnie przespałam,co sie przebudziłam to lerzałam na plecach i znowu trzeba było sie przekrecac na lewy bok. Małej z rana juz właczyłam The Police,pofikała troche w brzuszku a teraz pora na śniadanie 🙂 Mój S dzisiaj wyprawia trzaskanie butelek a jutro kawalerskie,wiec za niedługo ewakuuje sie do mamy,sama musze zrobic zakupy na moje jutrzejsze trzaskanie tyle że z panienskiego zrezygnowałam. Bede miała do was wglad co by sie dzisiaj wieczorem nie nudzić,chyba ze pojde spac o 21 jak wczoraj 😮

• Mamusia
hej dziewczyny co Was tak wszystkie gdzies wywiało? Kurka jak ja wchodzę to puchy 😞 Weszłam wczoraj o siódmej ale jak się burza zerwała ledwo w ostatniej chwili jak trzepało masakra tak ze dwie godz jedna wielka burza dawno takiej nie było 😮
Ja dziś będę prasować dla małego ludzia 🙂 tylko nie wiem czy rożki też prasować 😮

• Mamusia
rózki można wyprasować,bo po wyciągnieciu z pralki pewnie beda wygladac jak psu z gardła ale kocyków sie nie prasuje bo mozna przypalić i wszystkiego co jest z polaru
To powodzenia,ja już na szczescie jestem po...zostaly mi sie kombinezony,kurtki na zime i cieple ubranka 🙂

• Mamusia
hej , u mnie w końcu jakieś ochłodzenie 🙂 jest nadzieja że jeden dzień dychniemy od tych upałów 🙂
w nocy non stop się budziłam 😮 to nogi , to żle leżałam , to sikanie 😮 to Tymon atakował 😜 heh już pewnie nie ma co myśleć i marzyć o całej przespanej nocce 😉
Smerfetko super że po wizycie ok ! Stópka 6cm mnie rozbroiła z rana 🙂 😁 jakie to słodziutkie 😁

• Mamusia
izarybka napisał(a):
hej dziewczyny co Was tak wszystkie gdzies wywiało? Kurka jak ja wchodzę to puchy 😞 Weszłam wczoraj o siódmej ale jak się burza zerwała ledwo w ostatniej chwili jak trzepało masakra tak ze dwie godz jedna wielka burza dawno takiej nie było 😮
Ja dziś będę prasować dla małego ludzia 🙂 tylko nie wiem czy rożki też prasować 😮

pewnie trzeba będzie je przeciągnąć bo będą wymięte za bardzo ,
Super avatar 🙂 laluńka jak cza 😁

• Mamusia
Dzień doberek 🙂
Wczoraj ledwo zdążyłam kilka stron nadrobić i taka burza się zerwała, że szok. Noc nie była lepsza... padało, trzaskało, błyskało.... brrr.....
Asiu a czy lekarz nie może na tę Twoją niesforną szyjkę jakiegoś krążka czy coś takiego założyć? Czy nie w takich przypadkach się to stosuje? Póki co leniuchuj ile się tylko da. Już tak niewiele czasu zostało 😉
Doris nic się nie przyjmuj chwilową niedyspozycją swoich szarych komórek 😁 Ja bez przerwy czegoś zapominam, szczególnie do lekarza. Wczoraj na wizycie gin powiedziała, że teraz mąż musi pamiętać za nas, ponieważ będąc w ciąży mamy pełne prawo do wszelkich obrzęków... UWAGA... w tym również do obrzęku mózgu 😁 🙃 uśmiałam się z tego tekstu 😁

• Mamusia
i ja się melduję 🙂 ale pustki dziś z rana. miałam nerwową noc jakąś, komar mnie nad ranem atakował, paluchy pogryzione, jak ja tego nie lubię!! 😠 a jak się przykryłam prawie z głową to strasznie gorąco 🤢 później wiatr hulał i rolety i fruwały no i sobie nie pospałam dziś 🤨 ale ile można 😁 😁

Super, że na wizytach ok, rosną nam Dzidziolki 😁 ja mam dziś po południu usg mam nadzieję, że mi powie gin wszystkie wymiary 🙂

• Mamusia
Hej 🙂
i ja zwlokłam z wyra ale z budzikiem bo na 11 do fryzjera ide 🙂tyle ze u mnie kurna mać pada wiec jak wyjde od niej to jak moje włosy dostana wilgoci to sie pokreca echh ale przynajmniej pozbede sie suchych końcówek 🙂no a na 14.20 wkońcu przeglą i o !5.10 najwazniejsze USG 🙃 🙃 🤪 🤪mam nadzieje ze dzisiaj to napewno piątek 15.07 😜 🙂