Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia19874 napisał(a):
Zocha napisał(a):
Agamu napisał(a):
INFO OD RYBCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

URODZIŁAM WCZORAJ O 13.45 PRZEZ CC, DANIEL WAŻY 2990 g 🙂 🙂 🙂 🙂

Super!!!!! w końcu Rybcia ma to za sobą 🙂

Rybcia GRATULUJĘ 😘 😘 😘
My pospaliśmy troszkę i teraz zbieramy się do lekarza powolutku 🙂
ojej Tymonek idzie na spacerek 🤪 ale bedzie szpan jak fura wyjedzie na miachoooo! 🤪 zimny łokiec i mama zapusci muzik ..a chocby z komorki -Zakopower ! 😁 😁 😁

AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Zocha napisał(a):
no ja też już wszystko śmiechem biorę...
przed chwilą zadzwoniła teściowa z pytaniem jak sie czuje ..a jej mówie że dobrze... a ona taka zmartwiona "nic gorzej? a może chociaż gorzej wygladasz... ? bo tu wszyscy sie już doczekać nie możemy... " uśmiałam sie setnie... nawet mnie nie wkurzyło że jest zawiedziona ze dobrze się czuje...

dziś dostałam smsa ze szkoły rodzenia ze dziś będzie spotkanie z położnymi .. jak zdążymy to pojedziemy a później pizza!!!! moze to mnie ruszy 😉

Moja szwagierka ostatnio byla rozczarowana ze jestem mniejsza od niej nawet w tym, 9 mcu ciazy 😁 😁
buahahahaha ,a ja mam dzis na liczniku 20kg wiecej ....i chwale sie kolezanką z pracy ,to w zyciuby nie uwierzyly..jedna to taka zolza wredna -szczera do bolu ,a wrecz zlosliwa i mowi,ze nie widac i ze pieknie wygladam,bo wszystko mam w brzuchu...i ze ola duza bedzie napewno...no ciekawe po kim kurna duza ma byc ???no ale 20kg mam na plus ☺️ a ta babka z windy mnie pocieszyla,bo mowi ,ze w ciazy utyla 30kg,ostatnio znajoma oznajmila ,ze utyla 35kg..Boze

Ja mam +21 , tyle ze przed ciaza juz mialam swoje 20 do zgubienia bauaha wiec oby dziecko wyssalo ze mnei wsjo z nadwyżką 😁:

Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Zocha napisał(a):
no ja też już wszystko śmiechem biorę...
przed chwilą zadzwoniła teściowa z pytaniem jak sie czuje ..a jej mówie że dobrze... a ona taka zmartwiona "nic gorzej? a może chociaż gorzej wygladasz... ? bo tu wszyscy sie już doczekać nie możemy... " uśmiałam sie setnie... nawet mnie nie wkurzyło że jest zawiedziona ze dobrze się czuje...

dziś dostałam smsa ze szkoły rodzenia ze dziś będzie spotkanie z położnymi .. jak zdążymy to pojedziemy a później pizza!!!! moze to mnie ruszy 😉

Moja szwagierka ostatnio byla rozczarowana ze jestem mniejsza od niej nawet w tym, 9 mcu ciazy 😁 😁
buahahahaha ,a ja mam dzis na liczniku 20kg wiecej ....i chwale sie kolezanką z pracy ,to w zyciuby nie uwierzyly..jedna to taka zolza wredna -szczera do bolu ,a wrecz zlosliwa i mowi,ze nie widac i ze pieknie wygladam,bo wszystko mam w brzuchu...i ze ola duza bedzie napewno...no ciekawe po kim kurna duza ma byc ???no ale 20kg mam na plus ☺️ a ta babka z windy mnie pocieszyla,bo mowi ,ze w ciazy utyla 30kg,ostatnio znajoma oznajmila ,ze utyla 35kg..Boze

Ja mam +21 , tyle ze przed ciaza juz mialam swoje 20 do zgubienia bauaha wiec oby dziecko wyssalo ze mnei wsjo z nadwyżką 😁:
ssaka wysnionego zycze Tobie z serca calego! 😆

AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Pożarłyśmy, zrobilysmy SPA wysmarujemy stopki jeszcze z trudem i wysilkiem i chyba zapadniemy na drzemeczke jakąś 🤪 🤪
😲 my tez ziewadla zapuszczamy

To dobranoc 😘 😘

• Mamusia
i poszły spać... no to ja 2 podejście do odkurzacza.. wcześniej mała tak nóżki prostowała że się przychylić nie mogłam... może teraz sie uda...
a u mnie 14,3 na plusiku... ale też mam swoje zapasy z wcześniejszych czasów... w sumie to mi już wszystko jedno z tą wagą.. byleby już urodzić.... mogłabym mieć i +40 gdyby to pomogło ...

• Mamusia
podejście numer 2 zakończone niepowodzeniem...
umówiłam się na jutro do internisty... będę go błagać o zwolnienie... jak mi da to wtedy na luzie w piątek po pracy męża podjedziemy na IP.. albo może w sobote nawet... a jak nie to spinka w piatek rano na IP będzie u mnie olbrzymia...

• Mamusia
qrwa co chwilę mi znajomi smsy wysyłają z pytaniem "i co?? urodziłaś?"........... 😠 😠 😠
Nosz qrwa jasna, przecież mówiłam wszystkim, że dam znać, czy oni nie rozumieją po polsku???????????????????????????????????????????????????????????????????? Co za naród!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠
Tak jakby to do cholery ode mnie zależało.............. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Hey 🙂 🙂 🙂 My już z Nataszką w domu. Prawie dwa tygodnie leżałam w szpitalu, i tak doszło do CC. Niestety miałam dysforcje szyjki 😠 😠 poród trwał cały dzień, a na koniec decyzja o CC. EHHHH
Nataszka waży 3600 a ma 56cm 🙂 🙂

• Mamusia
MamaSandra napisał(a):
Hey 🙂 🙂 🙂 My już z Nataszką w domu. Prawie dwa tygodnie leżałam w szpitalu, i tak doszło do CC. Niestety miałam dysforcje szyjki 😠 😠 poród trwał cały dzień, a na koniec decyzja o CC. EHHHH

Gratulacje Kochana!!jak sie czujesz?? 😘

• Mamusia
Agamu napisał(a):
qrwa co chwilę mi znajomi smsy wysyłają z pytaniem "i co?? urodziłaś?"........... 😠 😠 😠
Nosz qrwa jasna, przecież mówiłam wszystkim, że dam znać, czy oni nie rozumieją po polsku???????????????????????????????????????????????????????????????????? Co za naród!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠

nie odpowiaaj na takie smski 😜 podzielisz się nowiną jak już urodzisz 🙂

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
Agamu napisał(a):

tak też właśnie robię,nie odpisuję -niech czekają 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Agamu napisał(a):

i bardzo dobrze 🙂az Cie oklaskałam 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Agamu napisał(a):

i bardzo dobrze 🙂az Cie oklaskałam 🙂

😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
MamaSandra napisał(a):

a cóz to takiego ta dysforcja ? Gratuluje 🙂 Nie ma to jak w domku 🙂 🙂

Tada!
No wiecie co spałam 2,5 h!! telefon był wyłączony a do drzwi nikt nie przylazł!! normalnie sukces
A teraz mamy czkawke i sie posilamy lekko suroweczka z obiadu i kromą + parowka 🙂

Zocha napisał(a):
podejście numer 2 zakończone niepowodzeniem...
umówiłam się na jutro do internisty... będę go błagać o zwolnienie... jak mi da to wtedy na luzie w piątek po pracy męża podjedziemy na IP.. albo może w sobote nawet... a jak nie to spinka w piatek rano na IP będzie u mnie olbrzymia...

Ja urodze z na bank od samego wkurwiania na ten temat....