Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

Doris5969 napisał(a):
a ta laska z krótkimi włosami z Tatu oszpecila se gebe operacjami plastycznymi powiekszyła wary uwypukliła kosci policzkowe zrobiła lifting twarzy i podniosła uk brwiowy i oszpeciła sie na maksa a ma zaledwie 25 lat 😮 😮

cos Ty? nie widzialam ..

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulcia napisał(a):
Mnie martwią moje nogi..normalnie od wczoraj to mam dwie kiełbachy 😲

ojojoj ja ja pochodze zbyt dlugo to mam takie salcesony przy kostkach i ogolnie cala stopa jak u starej babci...a w tesco wczoraj zdjelam dżapanki i se szlam na bosaka 😁 nucac przy tym Asi hicior http://www.youtube.com/watch?v=6_Couw61wDwn

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Mnie martwią moje nogi..normalnie od wczoraj to mam dwie kiełbachy 😲

ojojoj ja ja pochodze zbyt dlugo to mam takie salcesony przy kostkach i ogolnie cala stopa jak u starej babci...a w tesco wczoraj zdjelam dżapanki i se szlam na bosaka 😁 nucac przy tym Asi hicior http://www.youtube.com/watch?v=6_Couw61wDwn

hahah 😁

Doris5969 napisał(a):
woda sie zatrzymuje i nam robia sie kiełbasiane giczki -mam to samo
jak znajde ten link o niej to wrzuce

hehe pociesz nas kochana,pokaz jaka wstretna jest 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Dzieki 😘 😘 😘
Moja mała to cały czas mi górę uciska.Próbuje się wmontować pod żebra i strasznie tam ciśnie.A nogi dalej nie puchną 🙂 Nawet na tym ślubie w sobotę miałam but na obcasie i dałam radę 🙂 Oczywiście coś za coś.Pewnie dlatego mam rozstępy 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
woda sie zatrzymuje i nam robia sie kiełbasiane giczki -mam to samo
jak znajde ten link o niej to wrzuce

hehe pociesz nas kochana,pokaz jaka wstretna jest 😁 😁 😁 😁

Już któraś Nas pocieszała 😁 bo wrzucała linka 😁

• Mamusia
szotka napisał(a):
Dzieki 😘 😘 😘
Moja mała to cały czas mi górę uciska.Próbuje się wmontować pod żebra i strasznie tam ciśnie.A nogi dalej nie puchną 🙂 Nawet na tym ślubie w sobotę miałam but na obcasie i dałam radę 🙂 Oczywiście coś za coś.Pewnie dlatego mam rozstępy 😁

ja mam rozstępy ale na dupie 😲 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
no ten hit mi sie tak podoba ,ze masakra daje czadu Buleczka! 🤪 🤪

tylko żeby w teledysku szedł nago i boso 🤪 😁 😁 😁 😁
ja to już taka napalona jeżeli o sex chodzi że wsio mi się kojarzy 😮 ale mój dzielnie czeka na wrzesień bo zapowiedziałam że cza będzie pomóc rozwarciu 🤪 🙃 😁
Asiulko lepiej już ?? pewnie te śliwki Ci faktycznie siadły 🥴 🥴 🥴

Anulcia napisał(a):
szotka napisał(a):
Dzieki 😘 😘 😘

na plazy doopki nie pokazuje sie ,a swoj chlop zrozumie 😁 😉 😎 😘

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
szotka napisał(a):
Dzieki 😘 😘 😘

w nocy nie zobaczy 🤪 😁 😁 😁 chyba że Wam się zachcę fikołajków w dzień 😜
Dokładnie swój swojego zrozumie 😜

Anulcia napisał(a):
A powiedzcie mi Kobity Kochane..czy Wasze Maleństwa Was molestują kopniakami czy raczej sie "wypychają" moja to kopie sporadycznie,ale za to sie wypycha masakrycznie 🙂

najbolesniejsze jest to wypychanie sie...rzadko kopie ,ale za to kreciolek konkret !ostatnio,az mojego Kocura podrapalam jak mnie pod zebra sie pchala 😮 😮 😮

• Mamusia
szotka napisał(a):
moja zdecydowanie się wypycha i wierci.czasami się chyba nawet próbuje wyprostować 😮 😮 😮 też rzadko kopie.ale jak walnie to tak od serca.

o takkkk
podpisuję się w 200% tak jest i u mnie 😁 jak zasadzi kopa to matka zmarszczona 😜

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
szotka napisał(a):
Dzieki 😘 😘 😘

w nocy nie zobaczy 🤪 😁 😁 😁 chyba że Wam się zachcę fikołajków w dzień 😜
Dokładnie swój swojego zrozumie 😜

chcial to ma 🙂po wyjsciu z porodowki reklamacji sie nie uwzglednia 😁 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Szotko super zdjęcie 🙂 pięknieeee !!!!!!! tak byłaś w sobotę ?? no no lalunia 🙃

☺️ no tak byłam w sobotę.zdjęcie robione już po powrocie do domu więc lekko zmęczona.Mama mnie męczyła żeby mi zrobić zdjęcie,mnie się nie chciało ale teraz się cieszę bo bedę miała pamiatkę.

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
no ten hit mi sie tak podoba ,ze masakra daje czadu Buleczka! 🤪 🤪

tylko żeby w teledysku szedł nago i boso 🤪 😁 😁 😁 😁
ja to już taka napalona jeżeli o sex chodzi że wsio mi się kojarzy 😮 ale mój dzielnie czeka na wrzesień bo zapowiedziałam że cza będzie pomóc rozwarciu 🤪 🙃 😁
Asiulko lepiej już ?? pewnie te śliwki Ci faktycznie siadły 🥴 🥴 🥴

moze tez ma rozstepy na pupie,ze goly nie chce isc 😁 😁 😁 😁 😁 a mi juz lepiej ,sliwki napewno..a teraz zezarlam cwiare arbuza o ☺️ ☺️ ☺️ i dopiero obiad robie 😁 😁 😁 😁 😁 Andru wroci kolo 22giej wiec bedzie 😉 😉 😉 😎

• Mamusia
szotka napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Szotko super zdjęcie 🙂 pięknieeee !!!!!!! tak byłaś w sobotę ?? no no lalunia 🙃

☺️ no tak byłam w sobotę.zdjęcie robione już po powrocie do domu więc lekko zmęczona.Mama mnie męczyła żeby mi zrobić zdjęcie,mnie się nie chciało ale teraz się cieszę bo bedę miała pamiatkę.

no ja wstyd się przyzanć nie mam żadnych fotek z tego "błogostanu" 🥴 tyle co 2 na forum wrzuciłam a to było daaaawno i już nie prawda 🙃
muszę coś trzasnąć faktycznie na pamiątkę 🙂 dla Tymonka żeby widział jaka orka go wydaliła 🤪

• Mamusia
aniulka25 napisał(a):
ja mam rozstępy na udach i cyckach. Cycki mam normalnie cale pociete. A rozmiar mi sie chyba zwiekszyl o 3!!!

ja mam tylko brzuch.gdyby mi dupe pocieło tylko to jeszcze bym podziękowała ale jak by mi górę cycuchów zmasakrowało to bym się chyba zapłakała toż to mój największy skarb 🙂

• Mamusia
Super jest ta piosenka i on jest super ale wpiszcie w google Stanisław Karpiel-Bułecka kuźwa on jest boski i za nim poszlabym boso 🙂
nie moge znalezc teraz linku o tej wokalistce
ja to jeszcze uwielbiam SG- małe rzeczy z naszym forum bedzeoi mi sie ta piosenka kojarzyc 🙂
mój mały tez sie raczej wypycha chociaz i zdaza sie ze mamuniu zaserwuje małego kopniaka tak jak teraz 😁