Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agamu napisał(a):
asia2011 napisał(a):
Ja byłam mam nadzieję juz po raz ostatni dziś w laboratorium na badanaich a jutro do gin. Tak sobie wymarzyłam i ustaliłam z dzidziulkiem że urodzi się 2 września, poczekamy az tatuś z pracy wróci co razem pojedziemy na porodówkę bez stresu że nie zdąży 🙂 ciekawe jak te moje marzenia się zmienią w rzeczywistość 🤪

hiihhiihih, ja też jutro mam wizytę,a rodzić zaplanowałam 4 września 🙂 🙂 🙂
Ale obawiam się, że nic z tego i że Gabrysia jednak inaczej ustaliła 🙂

a może urodzisz 5 w moje imieniny 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asia2011 napisał(a):
Cześć brzuszki 🙂))
Siedzę jak na szpilkach niedośc że się mojej dzidzi nie mogę doczekac to jeszcze te awarie brzuszka 😞(((( mega frustracji dostawałam czy są nowe wieści o nowych dzidziach,bałam się ze tylko ja nie mam dostępu i nie nadrobię Was. Schiza za schizą, jak się mały coś za malo rusza to brak połączenia z innymi brzuszkami 🤢

schizowałaś jak my wszystkie bez brzuszka 😜 dobrze że już jest i oby nie było znów żadnych awarii 🤔

• Mamusia
Witamy wszystkie dziewczynki i działającego brzuszka 😁 🙂,
my dziś po raz ostatni odwiedziłyśmy laboratorium, cały komplet badań zlecony, wierzymy że wyniki będą rewelacja 🙂. I były też dwie dziewczyny w ciąży co przeżywały glukozę bo ją właśnie piły i tak mi się przypomniało jak niedawno dyskutowałyśmy o tej nieszczęsnej glukozie a my już ostatnia prosta u niektórych tylko pozostały godziny w dwupaku 🙂 🤪 🙂, jak to zleciało, aż trudno uwierzyć...............

• Mamusia
i mam dziewczyny pytanie- ostatnio zdarzają mi się bóle w jelitach, jak np. zjem więcej to mam wrażenie mega ucisku choć codziennie chodze na kibelek, nie mogę się schylic jak siedzę tak mnie boli 😮 takie jakby skurcze ale wiem, że to jelita 😮 ma tak któraś z Was?

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
i mam dziewczyny pytanie- ostatnio zdarzają mi się bóle w jelitach, jak np. zjem więcej to mam wrażenie mega ucisku choć codziennie chodze na kibelek, nie mogę się schylic jak siedzę tak mnie boli 😮 takie jakby skurcze ale wiem, że to jelita 😮 ma tak któraś z Was?

Mnie boli żołądek jakby, szxczególnie w nocy,jak chcę się przekręcić...chyba Gabi tam uciska...aż powietrza czasem nabrać nie mogę. Ale z jelitami mam spokój 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

Mnie boli żołądek jakby, szxczególnie w nocy,jak chcę się przekręcić...chyba Gabi tam uciska...aż powietrza czasem nabrać nie mogę. Ale z jelitami mam spokój 🙂

ja juz mam wizję, że mam pełne jelita i, że to wyjdzie przy porodzie 😮 😮 😮 chyba musze kupic to na przeczyszczenie 🤢 🤢 🤢 🤢 😮 😮 😮 ale z żołądkiem za to nic nie mam 😉 😉 😜 😜

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
Agamu napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

ja juz mam wizję, że mam pełne jelita i, że to wyjdzie przy porodzie 😮 😮 😮 chyba musze kupic to na przeczyszczenie 🤢 🤢 🤢 🤢 😮 😮 😮 ale z żołądkiem za to nic nie mam 😉 😉 😜 😜

mnie juz wszystko boli, a teraz doszedł taki przeszywający, rwący ból od kręgosłupa do lewej pięty, aż mnie wykręca- mały chyba mi na jakiś nerw uciska i chodzić nie mogę 😞( a jak czuję ze ból dotyczy jelit to aplikuję sobie czopek glicerynowy i po 5 min po odwiedzeniu kibelka mam spokój.

Asia19874 napisał(a):
i jak dziewczyny w szpitalach ? macie jakieś wiadomości co u nich ?

Iza Rybka pisala,ze jutro ma usg
jeszcze Jej nie puszcza,poki nie minie przeziebienie..a w nocy spac nie moze ,bo łobuz sie kreci..
Kamisia ma dac znac,rano jechala na izbe..wiec chyba Ja przyjeli..

szotka napisał(a):
Kurdę myślę o Fashionalex Ale nawet nie wiem co napisać.Dziewczyno jak będziesz jeszcze tu zaglądać to wiedz że my tu wszystkie razem z tobą przeżywamy.Tylko w takiej sytuacji nie wiadomo co napisać.

dokladnie..kazda z nas strasznie to przezyla...nasze rodziny rowniez..laczymy sie w bolu....trzymaj sie !

• Mamusia
Fashionalex napisał(a):
witam was,
postanowilam wpasc,jak pisalam we wtorek mialam wizyte bylo dobrze bilo jej serduszko bo slyszalam , wieczorem mialam bole takie jak menstruacyjne, wiec pojechalismy do szpitala , potem nie mogli znalesc serduszka, i okazalo sie ze nie bije , a okolo 5 rano w srode urodzilam moja pszolke , dzis ja zawiezlismy do kremacji , byla sliczna , nalozylam jej ostatnia sliczna skukienke

Asia19874 napisał(a):
a ja idę się wykąpać przed dzisiejszym ktg i kachę przygotować bo mam nadzieje że dziś mi już w nią zerkną 😜 🤪 😁

hehehe i nie oszukuj doktorka:P ino ladnie wyszykuj Katatrine 🙂

Doris5969 napisał(a):
Asia przyjemnego słuchania na ktg 🙂
Agatka no faktycznie zleciało jak z bicza pewnei niedługo coraz mniej czasu bedziemy spedzały ze soba z wiadomych przyczyn 🙂i fajnie i nie fajnie ..............

jak dwa dni Bruszka nie bylo to jak bez reki normalnie..Karolcia juz ufoludki posadzala,ze nam ukradly forum 😁 😁 😁 😁 a dzis pisala ,ze zaraz pogryzie komputer z nerwow .. 😁 😁 😁 😁 😁 😁