Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mnie jak dzisiaj badał powyciagnieciu palców było troche krwi,ale powiedział ze przy badaniu czesto to jest normalne poniewaz pochwa jest bardziej ukrwiona i wrazliwa..od razu kamien z serca 🙂 ja na razie 2 kg do przodu 🙂 tak tak..jeszcze pewnie zdaza nam urosnac hehe

• Mamusia
Leginsik, ale Ci zazdroszczę, że już wiesz ze z maleństwem ok 🙂 A Ty Marta jutro już będziesz wiedziała 🙂 A ja 9 maja dopiero!! Dobrze, że zaczyna mi się coś tam jakby poruszać, bo chyba bym umarła z nerwów! W sumie byłam na usg 2 tyg temu dopiero, ale już mogłabym iść ponownie 🙂

• Mamusia
ja jestem w 17 tyg i mnie też bolą już:/ a na chwile obeną mam juz 75 E .Przy pierwszym dziecku nie mialam w ciązy tak ogromnych dopiero po porodzie jak mleka dostałam to na wielkość nie miałam co narzekać.,ale to było po urodzeniu pierworodnego a teraz juz mi rosna wiec boje sie pomysleć co bedzie dalej....

Dziewczynki wpadłam tylko na chwilę, żeby powiedzieć, że będę miała SYNA 🤪 I to na 200% bo chłopak sprzęt ma solidny, aż się doktorek zdziwił 🤪 😁 🙃 Pan doktor wymierzył wszystko, co było do zmierzenia, posprawdzał wszelkie przepływy itp., całe badanie trwało chyba ponad 30 minut. Wniosek jest jeden: chłopak jest zdrowy że hej! Absolutnie wszystko w normie! Nawet nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, jak się denerwowałam, a wyszłam stamtąd na miękkich nogach z ulgi...
Leginsik, cieszę się, że u Ciebie też w porządeczku 🤪
Buziaki, nie wiem kiedy wpadnę następnym razem więc WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

• Mamusia
😜kahlanik napisał(a):
Dziewczynki wpadłam tylko na chwilę, żeby powiedzieć, że będę miała SYNA 🤪 I to na 200% bo chłopak sprzęt ma solidny, aż się doktorek zdziwił 🤪 😁 🙃 Pan doktor wymierzył wszystko, co było do zmierzenia, posprawdzał wszelkie przepływy itp., całe badanie trwało chyba ponad 30 minut. Wniosek jest jeden: chłopak jest zdrowy że hej! Absolutnie wszystko w normie! Nawet nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, jak się denerwowałam, a wyszłam stamtąd na miękkich nogach z ulgi...
Leginsik, cieszę się, że u Ciebie też w porządeczku 🤪
Buziaki, nie wiem kiedy wpadnę następnym razem więc WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Gratuluje Syna i ZDROWYCH , SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT