Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale żem się zasiedziała dzisiaj 🙂 noc ja też idę spać pewnie ostatnia ale cóż zrobić 🙂 niestety zjadałam tylko połowę galaretki bo jakoś ochota mi przeszła 😞 a teraz czuję, że mnie rosół zmulił i nie wiem czy przypadkiem do kibelka nie będę musiała iść 😞 normalnie jak w drugim miesiącu się czuję 😞

dobranoc 😘

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
a ja rano juz zaliczyłam tulonko z kibelkiem 🤢 ..ale to z mojej winy,bo sie spieszyłam i na pusty żołądek łyknelam tabletke,przyjechałam do rodziców i mnie pogoniło do wc 😞 ..śniadanie już zjadłam i jest ok 🙂 lekarz kazał mi w II trymestrze brac juz inne tabletki,musze pozniej sprawdzic ich nazwe 🙂 pogoda piekna,jade dzisiaj dogadac sie w sprawie strojenia sali i jakies zakupy aby w swieta ładnie wygladac 🙂

• Mamusia
No mi się właśnie tak zrobiło, siedziałam na fotelu, wstałam dość szybko i aż mnie zgięło w pół. Fakt faktem, że po chwili puściło, ale masakra jakaś! Od rana staram się trochę sprzątać w domu, ale co chwilę muszę robić przerwę, bo słabo mi się robi! A co to będzie później heeheh

• Mamusia
A ja wczoraj miałam niemiłą przygodę.Zjechałam ze schodów na tyłku i nieźle sobie pośladki obiłam.Ale co się strachu najadłam.Trochę mnie później w dole brzucha kuło więc jestem w ciągłej gotowości czy aby nic gorszego się nie bedzie działo.Jak na razie jest dobrze.

• Mamusia
Wszystko będzie dobrze 🙂 Kurcze, czy ciąża musi się wiązać z ciągłym strachem o Maleństwo?? My się chyba wykończymy wszystkie z tego stresu 🙂 Dobra ide dalej coś porobić, bo zaplanowałam full rzeczy, a jestem jeszcze daleko w lesie... 🙂

Fashionalex napisał(a):
hey dziewczyny dzis wreszcie dostalam swoje 850 euro wyczekane . od 3 tygodniach na porzadnych zakupach nie bylam wiec juz smigam , pozdrawiam

A co to za zastrzyk finasowy?? 😉

Agamu napisał(a):
Wszystko będzie dobrze 🙂 Kurcze, czy ciąża musi się wiązać z ciągłym strachem o Maleństwo?? My się chyba wykończymy wszystkie z tego stresu 🙂 Dobra ide dalej coś porobić, bo zaplanowałam full rzeczy, a jestem jeszcze daleko w lesie... 🙂

Witaj Agatka,ja mam to samo ,niewiem od czego zaczac kurcze ...Wczoraj byly plany a len mnie dopadl ze hej !..Moze dzis cosik poczynie hi hi

• Mamusia
No niestety musimy uwazac na siebie, ale nawet tego sie nie przewidzimy , ze mozemy spaśc ze schodów, albo tak jak ja poślizgnąć się w wannie.Całe szczescie , ze na tyłek , który tak obiłam , ze przez 2 dni nie mogłam siadac.Wszystko robiłam , zeby tylko nie na brzusio.....

• Mamusia
Kuźwa znów musiałam usiąść 😠 nie mam siły w ogóle, jestem zmęczona , jakbym węgiel przerzucała. Dobrze, że jeszcze są 3 dni do świąt, może dam rade doprowadzić chatę do używalności na raty eeheeheh. A tymczasem się poddaję, muszę chwilę posiedzieć 🙂

Agamu napisał(a):
Kuźwa znów musiałam usiąść 😠 nie mam siły w ogóle, jestem zmęczona , jakbym węgiel przerzucała. Dobrze, że jeszcze są 3 dni do świąt, może dam rade doprowadzić chatę do używalności na raty eeheeheh. A tymczasem się poddaję, muszę chwilę posiedzieć 🙂

jA MAM IDENTYCZNIE,IE MOGE SIE ZORGANIZOWAC,myslalam ,ze dam rade ale nie bardzo sie czuje i mysle ze wyrobimy do swiat hahahhaaha

• Mamusia
Mi się co chwilę słabo robi, jak tylko odkurzacz pochwycę 🙂tak myślę , że może to może podświadome lenistwo eheheh. Trochę tam niby już ruszyło do przodu, ale z moimi planami malo ma to wspólnego! Ech jak mówisz, że damy rade to ja też tak sądzę 🙂 A nawet jak nie to też się nic nie stanie 🙂 🙂 🙂