Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Agata myślę ze ciut napewno nadgonisz,ale ja na Twoim miejscu nie martwiłabym sie utrata kggdybym ja tak 10 kg to bym chyba sie cieszyła .Teraz troche sie kontroluje co jem i w jakich ilościach bo przy pierwszym dziecku od 6 m-ca to tyłam na potega bo i jadlam za duzo az utyłam 25 kg i teraz nie chce powtorzyc tego bledu
Ja też się za bardzo nie martwię, przynajmniej mniej będzie do zrzucenia 🙂 🙂 Bałam się tylko o Małą, ale jak mi lekarz powiedział, że jest wszystko ok, to mu wierzę 🙂

dokładnie , mi to by się też 10kg przydało zrzucić hehe 😜 , i ja też się kontroluję żeby nie przytyć ... bo mam przykład siostry że wielkie żarcie przynosi same skutki uboczne ... dlatego mam nadzieje że max 15kg utyje .... a co się okaże to zobaczymy 😁

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Intryguje mnie tylko rozmiar Twoich piersi bo pisałaś ze masz 95 d-chyba a z takim rozmiarem pod biustem doosc obszerne panie mi sie kojarza ,a Ty na zdjęciach jestś szczupła osóbka 🙂
eheheh, dokładnie 95D 🙂Też mnie to dziwi, że aż tyle tam jest, ale jakoś tak wychodzi 🙂

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Tak Agamu nie ma stresu , chudnęcie na poczatku zwłaszcza jak się wymiotuje to norma ...
Ja schudłam 2 kg. ale juz je nadrobiłam ... hee i dodatkowo przybyło mi 1,5 na plus wiec myślę że calkiem ok ....

no pewnie że dobrze nawet bardzo dobrze !! ja w tamtym tygodniu miałam 5kg na plusie ... a teraz to wole chyba nie wiedzieć hehe 😜 po świętach mam wizytę to się zważe bo u lekarzy to dokladniejsze wagi są ..

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
ojoj ale będzie jedzonka hehe 😜 , 100razy bardziej wole te święta niż Boże Narodzenie ...

A to ciekawe ...? [/quo

cieplutko , jedzonko lepsze 🙂 i jakoś nastrój zawsze lepszy .... i nie kłócę się z moim gdzie jedziemy na wigilie heh do moich rodziców czy jego 😜

• Mamusia
Mam pytanie a trzymac będziecie scisły post w piątek i sobotę?
Bo my ciężarówki to nie musimy ....

Ja tam na ząb coś wrzuce bo jak za poźno zjem to mi sie niedobrze robi i w głowie kołuje.My to jak małe dzieci nie musimy trzymać się ścisłego postu

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Mam pytanie a trzymac będziecie scisły post w piątek i sobotę?
Bo my ciężarówki to nie musimy ....

Ja tam na ząb coś wrzuce bo jak za poźno zjem to mi sie niedobrze robi i w głowie kołuje.My to jak małe dzieci nie musimy trzymać się ścisłego postu[/quote Jak małe dzieci i staruszkowie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja też Boże Narodzenie ... może dla tego że te były takie cudowne i mąż był ...
A te święta zero przygotowań , zakupów , gotowania ... Pojadę na gotowe do rodziców .
No i tak naprawde to mojego jaszcze ani razu nie było na Wielkanoc więc pewnie dla tego tak mam...

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂 🙂 🙂
Ja już chyba nie dam rady Was nadrobić w czytaniu 🙂
Brzuch mi urósł i wyglądam jak w 7 miesiącu i zaczynam się kulać a nie chodzić.
Jutro mam wizytę u lekarza i zobaczę co mi powie, zwłaszcza, że wczoraj krwawiłam i boję się jak diabli. Ale myślę, że będzie wszystko ok.
Teraz postaram się trochę Was poczytać, żeby choć trochę być w temacie 🙂 🙂 🙂 🙂
Buziaczki:* Brakowało mi Was 🙂