Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kahlanik napisał(a):
kamiska na gardło to możesz z powodzeniem Tantum Verde w aerozolu (mi bardzo to pomogło), pastylki z tymiankiem i podbiałem, ponoć można też Cholinex i Cholisept, ale musiałabyś się o to dopytać. Kuruj się 😘

Co do przytulania to ja mojego namówić nie mogę, ciągle się boi, że krzywdę zrobi 🤢 😞 Raz go namówiłam to był jak kołek, nie tylko tam 😜, bał się ruszyć, a ja się już nie umiem tak wić, nie te gabaryty 😜 😁

Moj też nie chce, bo się boi. Ja z resztą też się boję, pewnie jakby przyszło co do czego, to też bym była spięta, a później bym się stresowała ,czy wszystko ok. A poza tym jakiejś mega chcicy też nie mam, więc ten tymczasowy celibat mi póki co nie przeszkadza 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam mamuśki
ASIULKA dałas czadu w nocy 🤪 🙂 🙂 🙂 moj na pewno nie dobudziłby sie 🤪Ja jestem całe życie otyły i ciągle mi sie chce 🤪 🤪Teraz troszkę się boje seksic , ale sa inne sposoby wiec dajemy sobie radę 😁 😁 😁 Z tego co pamietam Doris i Karolcia maja dzisiaj wizyty połówkowe , czekamy na wiadomosci i Doris nie zapomnij zapytac sie o płec , bo wczoraj jedna zapomniała 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Witam mamuśki
ASIULKA dałas czadu w nocy 🤪 🙂 🙂 🙂 moj na pewno nie dobudziłby sie 🤪Ja jestem całe życie otyły i ciągle mi sie chce 🤪 🤪Teraz troszkę się boje seksic , ale sa inne sposoby wiec dajemy sobie radę 😁 😁 😁 Z tego co pamietam Doris i Karolcia maja dzisiaj wizyty połówkowe , czekamy na wiadomosci i Doris nie zapomnij zapytac sie o płec , bo wczoraj jedna zapomniała 🙂

Jak ja zapomne to napewno mój M mi przypomni albo synek bo dzisiaj go zabieramy ze zoba zeby juz mógł zobaczyć swoją siostrzyczke lub braciszka 🙂

hej dziewczyny, ale sie rozpisałyście od wczoraj 😁 standardowo tylko przejrzałam , gdyż nie pochłonę tylu postów naraz 🤨 . A ja dzis w domku sobie odpoczywam od tych załatwień na wesele, i wiecie co? nie ma na mnie sukni ślubnej.. 😲 wczoraj usłyszałam w kilku salonach ślubnych że są ogromne rozmiary ale na mnie trzeba będzie już szyć.. czaicie? 😠 ale sie zdenerwowałam przecież nie jestem jakas przeogromna 🤨 ale co tam, i tak szyje sobie u krawcowej do kolan , bo w długiej mi bardzo nieładnie.. 😁 😁

• Mamusia
Witam brzucholki! Dzisiaj z rana przeżyłam koszmar... wstałam jak co rano do pracy, siusiu a tu patrzę na papierze blada krew, takie plamienia słabe...
Zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjechać. Dobrze że mąż akurat przyjechał z nocki to mnie zawiózł. Lekarz zrobił badanie, usg, stwierdził że to może być przez nadżerkę lub mięśniaka, przy okazji okazało się ze mam nisko łożysko. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze. Przepisał mi luteinę i do środy mam leżeć. Narazie w domku, jakby dalej były plamienia to już wypisał mi skierowanie na oddział... narazie plamień dalszych nie mam, więc mam nadzieję że się obejdzie i wszystko będzie ok. Ale miałam stracha, jeszcze teraz jestem rozdygotana.
Dopiero jak wyszłam z gabinetu spytałam się o płeć, ale lekarz nie zaglądał między nóżki. Trudno, nie to się wtedy liczyło...

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Mariolacia juz sobie wyobrazam co przezyłas.....Bedzie dobrze zobaczysz , wiem ze mi tak łatwo napisac , ale pamietaj nie mozesz sie denerwowac.I jak kazał ci lezec to lepiej lez spokojnie....

Dzięki, staram się uspokoić, bo wiem że maluszek odczuwa emocje 🙂

• Mamusia
Madzia LEER z ta Twoja suknią to jest tak na pewno, ze jeste szczupła i masz brzuch i nie wiadomo jaka suknie Ci dopasowac.Jak wieksza zeby zakryc brzuch to wszedzie bedzie odstawała , a jak mniejsza to wtedy uwidoczni sie mocno brzuch .....Proszę nie robić z siebie słonicy.....Na pewno w tym dniu bedziesz wygladała przeslicznie...Macie date jakos na poczatku czerwca ????

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Mariolacia juz sobie wyobrazam co przezyłas.....Bedzie dobrze zobaczysz , wiem ze mi tak łatwo napisac , ale pamietaj nie mozesz sie denerwowac.I jak kazał ci lezec to lepiej lez spokojnie....

Dzięki, staram się uspokoić, bo wiem że maluszek odczuwa emocje 🙂

Maluszek oduczawa najbardziej , wczoraj jak mi było zle tak mnie piekła ta zgaga do tego bol głowy, wyłam jak głupia wszytsko mnie denerwowała i sie połozyłam z tej bezsilnosci to czułam jak szaleje , wtedy od razu chce sie zyc, jak sie czuje takie maleństwo......Mariolcia Ty tez połoz sie i tylko spokojnie bez nerwów bo dzidzia wszytsko czuje.

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Witam brzucholki! Dzisiaj z rana przeżyłam koszmar... wstałam jak co rano do pracy, siusiu a tu patrzę na papierze blada krew, takie plamienia słabe...
Zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjechać. Dobrze że mąż akurat przyjechał z nocki to mnie zawiózł. Lekarz zrobił badanie, usg, stwierdził że to może być przez nadżerkę lub mięśniaka, przy okazji okazało się ze mam nisko łożysko. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze. Przepisał mi luteinę i do środy mam leżeć. Narazie w domku, jakby dalej były plamienia to już wypisał mi skierowanie na oddział... narazie plamień dalszych nie mam, więc mam nadzieję że się obejdzie i wszystko będzie ok. Ale miałam stracha, jeszcze teraz jestem rozdygotana.
Dopiero jak wyszłam z gabinetu spytałam się o płeć, ale lekarz nie zaglądał między nóżki. Trudno, nie to się wtedy liczyło...
Najważniejsze, że z maleństwem wszystko dobrze. Wyobrażam sobie, jak się zdenerwowałaś...To teraz leż i odpoczywaj. I wszystko będzie dobrze 🙂

tak , mamy date na 4 czerwca, a co do sukni to jest ciężko bo mam brzuch wystający naprawdę, do tego jestem wysoka , i mam szerokie ramiona;/ ciężko, ale mam pomysł w głowie i pewnie będzie dobrze, musi.