Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia19874 napisał(a):
myśle że dla Asiulki imię bez znaczenia ona tylko na %%%%% czeka 🤪 i żeby jej córe uprowadził 😜

Maksymilian-bardzo wazne imie ziecia,przerwalas moj sen 😠az musialam oko uchylic 😁
oby ladny po mamusi 🤪
no a Warka to tez by sie zdala,poki co pol Karmi wysączylam ,bo zachcialo mi sie ,po tym kosciolku....i niewiem pic ,czy spac 😁

czarna79 napisał(a):
Padło mi na oczy Ania ......ale Anki tez są fajne 🙂 🙂 🙂

Aga niebawem Ci po niocach sie Aśki beda snily 😁 😁 😁 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Padło mi na oczy Ania ......ale Anki tez są fajne 🙂 🙂 🙂

Aga niebawem Ci po niocach sie Aśki beda snily 😁 😁 😁 🙃

JUż mi się śnia te Aski...... 🙂 🙂 🙂 🙂Śniło mi sie , ze wszytskie z forum wrześniówek spotkałysmy się nad jeziorem , jakis biwak czy co .....Wiem , ze męzowie zostali z małymi....Ale dalismy czadu...., ze Szok....i oczywiscie dałyśmy ryje jak nic , ale pokaz był ...... 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
myśle że dla Asiulki imię bez znaczenia ona tylko na %%%%% czeka 🤪 i żeby jej córe uprowadził 😜

Maksymilian-bardzo wazne imie ziecia,przerwalas moj sen 😠az musialam oko uchylic 😁
oby ladny po mamusi 🤪
no a Warka to tez by sie zdala,poki co pol Karmi wysączylam ,bo zachcialo mi sie ,po tym kosciolku....i niewiem pic ,czy spac 😁

Ja nie wiem jak Wam smakuje te Karmi ....ostatnio pół butelki wypiłam zapijając 1,5 l napojem herbacianym z biedronki ochyda.....Ty nie spij tylko dawaj do nas....Co Ty w nocy bedziesz robiła ....Od tych Twoich nocnych fikołków Twój mąz Ci chudnie ....Daj chłopinie spokój.... 🙂 🙂 🙂a bedziesz spokojna jak aniołek.....

Asia19874 napisał(a):
jak tam komunia ? napisz w skrócie i do wyra 😜

oj Kochana,tlumy ,jakby tam browara za darmo rozdawali 😮
Na wstepie juz mialam dosc nogi obtarlam jak cholera,nowe butki ...takze zanim do kosciola -po plastry lecialam,ekspedientka mi wyciela ladnie plasterki i nakleilam na rajstopy,bo juz mysle nie bede sie rozbierala ☺️Jak juz dotarlam pod kosciol kolejka jak za komuny ,do wejscia ..pierwszenstwo mieli chrzesni i rodzice z karteczkami od spowiedzi,a ja oczywiscie brzuch do przodu i wpuscili 😉 😜 😁Potem duchota,spiewy operetkowe...myslalam,ze odejde ,bo slabo mi jakos bylo,ale sie trzymam mysle se i mowie nie bede scen robic 🤢
Wkoncu jakos dotrwalam ,pamiatke,bombonierke wreczylam,zdjecie z Karolinka sobie zrobilam i przeprosilam,ze nie zajde na ten "festyn"hahaha,w domu bylam ok 14 ,po drodze lody zjedlismy i dziekowalam mojemu Kocurowi,ze idzie do pracy ,bo jakbym miala te cala familie wysluchiwac oj to nie na moje zdrowie
Powiem Wam kochane,ze brzuch mialam twardy jak kamien i w zyciu bym nie usiedziala na tej Komunii tam ,tylko malej mi troche szkoda bylo,bo cala impreza komunijna byla u niej w przedszkolu i chciala pojsc ,pobawic sie z kuzynkami ...,

czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

oby ladny po mamusi 🤪

Ja nie wiem jak Wam smakuje te Karmi ....ostatnio pół butelki wypiłam zapijając 1,5 l napojem herbacianym z biedronki ochyda.....Ty nie spij tylko dawaj do nas....Co Ty w nocy bedziesz robiła ....Od tych Twoich nocnych fikołków Twój mąz Ci chudnie ....Daj chłopinie spokój.... 🙂 🙂 🙂a bedziesz spokojna jak aniołek.....

Z Wami to sie nie da ,no nie da pospac 😁

• Mamusia
Aska mała sobie odbije ....załacz jej Shakire ....dupcią pokręci ....na pewno rozumie , ze mama ma w brzuszku dzidzię ....My tez mamy komunie 5 czerwca ( chyba to niedziala ) , ale mi sie nie usmiecha iśc , bo komunia bedzie trwała z 3 godz - taki fajny pleban tam jest .....Najgorzej to wesle 12 sierpnia(jakby nie mogli wczesniej) .....Tak sie zastanawiam pokrece troszku dupcia czy juz nie ..... 🙂 🙂

• Mamusia
nie śpię tylko się żegnałam bo siora z famila odjeżdżała 🙂
Ojjj ja mam w przyszła niedziele komunie i do kościoła nie idę bo bym nie dała rady tyle siedzieć albo stać w kościele podziwiam Cię Asiula 🙂
Oj ale byśmy porządziły 🤪 już to widze heheh

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
a i mam imię 🤪 🤪 🤪 zapytałam chrześniaka przed odjazdem i zapodał propozycję "SAMURAJ" 🤪 😁 😁 😁 BUHAHAHA
ooooooo to może terminator tez by moglo byc 🙂

hehe dobre 😜 , chrześniak ogląda cały czas scooby doo ze samurajem to już z dwojga złego lepiej ten samuraj niż scooby doo 🤪 🤪

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
U mnie będzie Oleńka ale jakby chłopiec był to Antoś,

ja miałam na dziewczynkę bez zawachań Zuzia a tu się jajka ukazały 😜 choć doktorka nie była przekonywująca 😮 okaże się jak pójdę na kolorowe usg 3d lub 4d bo się wybieram 🙂

• Mamusia
Moj narzeczony poszedl sobie na rybki, ja zostalam w domku sama, chcialam do jakiejs kolezanki sie wybrac ale jak stracilam prace to sie po wypinaly wszystkie to co z pracy mialam a mieszkam tu w sumie dwa lata ale jakos zadnego nabytku nie ma a stare to albo daleko albo sie rozeszlo i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa!!!!!!!!!!!!