Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzięki laski za wsparcie ..... 🙂 🙂Ja nie jadłam tego codziennie tylko 3 razy w m-cu , ale juz schiza wiecie jak to jest ......
Co do snow to nie wiem jak Wy , ja to mam albo schiza z dzidzią , albo zajebisty seks.....( tak to jest jak nie mozna po 5 razy na dzien jak kiedys hihi żartowała )

• Mamusia
kamiska napisał(a):
mam takie może głupie pytanko który link i gdzie sie kopiowało żeby dodać suwaczek po zrobieniu bo chciałam drugi dodać i cos nie wychodzi

chyba ten pierwszy co ma url na początku musisz potem wejść w swoj profil i w forum go wkopiować

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Idę sie walnąć bo mnie znowu giczki bola od łazenia 😞a zaraz lece po Kube potem basen i proba w kościele tak wiec Kochane do wieczorka 😘 😘

Dorcia to dla Ciebie bo wiem ze lubisz.....
http://vod.onet.pl/przepis-na-zycie,przepis-na-zycie,8661,1,10846,odcinek.html

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Dzięki laski za wsparcie ..... 🙂 🙂Ja nie jadłam tego codziennie tylko 3 razy w m-cu , ale juz schiza wiecie jak to jest ......
Co do snow to nie wiem jak Wy , ja to mam albo schiza z dzidzią , albo zajebisty seks.....( tak to jest jak nie mozna po 5 razy na dzien jak kiedys hihi żartowała )

hehe no tak to jest z tymik snami mi się też głupoty jakieś śnią, a przed ciążą wogule nie pamietałam snów.

• Mamusia
Powiem Wam że właśnie zauważyłam, że mi stopy puchną 😞 Może to od gorąca ale nie wiem... założyłam sobie sandałki, takie z paseczkami z zeszłego roku i poszłam z psem,myślałam że nie wrócę, bo mi te paski takie" obcisłe" się zrobiły. Masakra jakaś. Chyba na lato kupię jakieś japonki i w tym się będę bujać...

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Powiem Wam że właśnie zauważyłam, że mi stopy puchną 😞 Może to od gorąca ale nie wiem... założyłam sobie sandałki, takie z paseczkami z zeszłego roku i poszłam z psem,myślałam że nie wrócę, bo mi te paski takie" obcisłe" się zrobiły. Masakra jakaś. Chyba na lato kupię jakieś japonki i w tym się będę bujać...

no niestety , a bedzie jeszcze gorzej , to dopiero pierwsze upały.....mi tez puchły ale odstawiłam sol na min i juz mi nie puchna .....

• Mamusia
cześć,
ja dziś znowu cały dzień zaganiana a przed chwilą wróciłam od lekarza... dopadł mnie dziś straszny ból i wygląda na to ze to nerka- prawdopodobnie zastój 😞 jutro badania - mocz i usg - zobaczymy co wyjdzie...
pamiętam że już jakiś czas temu pisałyście o dolegliwościach nerkowych ale nie zapamiętałam jakie macie domowe sposoby...
będę wdzięczna za powtórkę ...

• Mamusia
Zocha napisał(a):
cześć,
ja dziś znowu cały dzień zaganiana a przed chwilą wróciłam od lekarza... dopadł mnie dziś straszny ból i wygląda na to ze to nerka- prawdopodobnie zastój 😞 jutro badania - mocz i usg - zobaczymy co wyjdzie...
pamiętam że już jakiś czas temu pisałyście o dolegliwościach nerkowych ale nie zapamiętałam jakie macie domowe sposoby...
Kurcze, któreś tu pamiętam też miały ten problem. Ale musiałabyś poszukać tych stron, a to zdaje sie łatwe nie będzie...

• Mamusia
Anczes ma jakieś problemy z nereczkami 🤢 jak kuknie to ją zapytaj ! Ja dziś padam tak zaczełam sprzątać , pichcić i wszystko dookoła porabiać że krzyże mi pierdukną jak nic a nogi do zada wlezą 😮 .
Agamu ta Twoja Gabriela to niezła lalunia 🙂 jak Ola Asiulki nie będzie zainteresowana moim synalkiem to go podeślę do Gabrychy 🙃 🤪

• Mamusia
Zocha napisał(a):
cześć,

a co Ci się działo że aż do doktorka pobieglaś ??

• Mamusia
Fashionalex napisał(a):
widzisz , ale moje imiona zawsze mi sie podobaly , a pozatym w czoraj pierwszy raz zainteresowal sie dzieckiem , i imiona mi podal , to ja nosze te dziecko , na kazdej wizycie jestem sama i na jutrzejszej polowkowej tez bede sama, na zakupy ze mna nie chodzi bo mowi ze nie ma do tego glowy, , napewno postawie na swojim , ale chcialam wiedziec co myslicie o tych imionach
Twoje imiona sa zajebiste, postaw na swoim

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Anczes ma jakieś problemy z nereczkami 🤢 jak kuknie to ją zapytaj ! Ja dziś padam tak zaczełam sprzątać , pichcić i wszystko dookoła porabiać że krzyże mi pierdukną jak nic a nogi do zada wlezą 😮 .
Agamu ta Twoja Gabriela to niezła lalunia 🙂 jak Ola Asiulki nie będzie zainteresowana moim synalkiem to go podeślę do Gabrychy 🙃 🤪
Lalunia po mamuni 🤪 🤪 Pewnie podsyłaj synusia Kochana 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Lalunia po mamuni 🤪 🤪 Pewnie podsyłaj synusia Kochana 🙂 🙂 🙂

no ba 🤪 oczywiście że po mamuni 🙃

• Mamusia
izarybka napisał(a):
ja wróciłam z miasta z pół godz temu ołaziłam się na piechotkę wszędzie. Zagladnelam na ubrania ciążowe ale wszystko takie workowate a ceny 150 za spodnie ciut za dużo jutro chyba na targ pójdę.
Narobiłyście smaka na brokuła i fasolkę, ja robię tradycyjnie z masełkiem i bułką. Muszę kiedy spróbować. Ja dzisiaj pomidorówkę zrobię bo wczoraj się przeżarliśmy:cały słoik duzy bigosu. A na targu kupiłam pora do surówki na jutro+mięsko królika. 😜
A kupiłam w rossmanie krem na rozstępy bielenda sexy mama za 17zl zobaczymy czy good 😉

daj znać jaki ten kremik bo ostatnio myślałam żeby go kupić bo bielenda ma fajne kosmetyki 🙃

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Laski u mnie było tak słonecznie i ciepło( nawet gorąco) jak w lecie, teraz zaczyna sie jakoś chmurzyć i łeb mnie zaczyna napierdzielać-chyba jakaś zmiana pogody się szykuje. A było już tak dobrze... 🙂

zapowiadają pogorszenie bo się zbliża zimnych ogrodników 🤢 ja mam w nd komunie kuzynki i pokazują
15stopni i deszcz 😠 także będzie siedzenie przy stole i wielkie żarcie 😮
Ja dziś też jakaś taka nie swoja ale to chyba to sprzątanie 🥴 idę się walnąć na chwile bo krzyże się domagają leżakowania .