Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Asia wymiotłaś mnie z tym CUMELKIEM na maksa 🤪 🤪 🤪

☺️ też nie słyszałaś o CUMLU dla dziecka 😜 hehe to ja chyba z innej orbity czy cuś 🤪 🙃 🙃 🙃

Dorcia kazdy ma swoja gware ....ja tez nie wiedziałam co to jest ten CUMLU.....a w poznańskim na mokołaja mowia GWIAZDOR a na choinki ....tam rosną małe CHUJKI....jak ja to usłyszałam tak sie brechtała ze szok ....

buhahah 😁
Czarnulko nie CUMLU tylko" co to jest ten CUMEL" hehe tak się to odmienia 🤪 😁 😁 😁

i tak moze byc ha ha ha h ha ha ha ha ha 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
a i chciałam kupić dziś butelkę antykolkową i szok 🤪 33 zł a na allegro za te same pieniądze butelka + 2 małe 😮
wrzucam link http://allegro.pl/avent-butelka-antykolkowa-260ml-2x-125ml-gratis-i1581454409.html
zdziercy 😠 😠 😠

też muszę zapytać sprzedawcy czy nie wystawi jeszcze raz takiej promocji

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Asia wymiotłaś mnie z tym CUMELKIEM na maksa 🤪 🤪 🤪

☺️ też nie słyszałaś o CUMLU dla dziecka 😜 hehe to ja chyba z innej orbity czy cuś 🤪 🙃 🙃 🙃

Dorcia kazdy ma swoja gware ....ja tez nie wiedziałam co to jest ten CUMLU.....a w poznańskim na mokołaja mowia GWIAZDOR a na choinki ....tam rosną małe CHUJKI....jak ja to usłyszałam tak sie brechtała ze szok ....

buhahah 😁
Czarnulko nie CUMLU tylko" co to jest ten CUMEL" hehe tak się to odmienia 🤪 😁 😁 😁

i tak moze byc ha ha ha h ha ha ha ha ha 🤪 🤪 🤪

🤪 🤪 🤪 buhahahah dałaś czadu 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
a i chciałam kupić dziś butelkę antykolkową i szok 🤪 33 zł a na allegro za te same pieniądze butelka + 2 małe 😮
wrzucam link http://allegro.pl/avent-butelka-antykolkowa-260ml-2x-125ml-gratis-i1581454409.html
zdziercy 😠 😠 😠

to patrz co ma facet jeszcze fajnego i zamawiaj pare rzeczy na raz ......Kochana ja taka butelke dostałam z ulotkami od lekarza na wizycie jak zakładał mi karte ciązy , nawet nie wiedziałam ze to antykolkowa.......

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
zdziercy 😠 😠 😠

to patrz co ma facet jeszcze fajnego i zamawiaj pare rzeczy na raz ......Kochana ja taka butelke dostałam z ulotkami od lekarza na wizycie jak zakładał mi karte ciązy , nawet nie wiedziałam ze to antykolkowa.......

tak będę robić bo po tych sklepach to się wogóle nie opłaca kupować nie których rzeczy 😠
O to fajny prezencik dostałaś 🙂 pisze że anty kolkowa więc chyba taka jest 😉
Ja mam bardzo dużo linków zapisanych i już dawno aukcje są zakończone bo nie chciałam tak na samym poczatku ciąży zamawiać i teraz mam nadzieje że mi to powystawiają jeszcze raz 🙃

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Aska tanie ma rzeczy facet .....butelki i smoczki avanti to bardzo dobra firma

mi takie doradzają więc wypróbuję avant a 3 butelki za 30zł z groszami to na prawdę nie drogo i do tych butelek jeszcze smoczki są więc się naprawde oplacało

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

mi takie doradzają więc wypróbuję avant a 3 butelki za 30zł z groszami to na prawdę nie drogo i do tych butelek jeszcze smoczki są więc się naprawde oplacało

spiochy ma tanio , body ....fajne rzeczy .....podkłady poporodowe .....zapisz sobie goscia w ulubionych

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

spiochy ma tanio , body ....fajne rzeczy .....podkłady poporodowe .....zapisz sobie goscia w ulubionych

ja też będę na pewno nie tylko te butelki brała od niego bo się opłaca , uciekam na sekundę będę wieczorkiem

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Ja zamawialam u babki ze strony trojmiasto.pl niektorzy oddaja inni zamieniaja a jeszcze inni sprzedaja, i za paczke pampersow dostalam tyle ciuchow ze mala tego nie zużyje wszstkiego

to super .....podaj strone ......

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

ja też będę na pewno nie tylko te butelki brała od niego bo się opłaca , uciekam na sekundę będę wieczorkiem

do pozniej .....cumbelek czy jakos tam hi hi 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
Ja zamawialam u babki ze strony trojmiasto.pl niektorzy oddaja inni zamieniaja a jeszcze inni sprzedaja, i za paczke pampersow dostalam tyle ciuchow ze mala tego nie zużyje wszstkiego

to super .....podaj strone ......
www.trojmiasto.pl

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Właśnie wszamałam ćwiartkę arbuzika a teraz leżę i głaszczę się po brzuszku...
stronę z butelczynami zapisałam 🙂 dobrze że jesteście i jest się kogo poradzić 🙂 w nas siła

fajne to jest jak ktos cos ciekawego wrzuci to mozna sobie taniej zamowic ....a ty jak zadowolona z przesyłki od rodzyneczek ( chyba tak sie nazywał)

• Mamusia
ogólnie jestem zadowolona, chociaż nie znam się za bardzo z tą jakością bawełny. no i mam jedną uwagę - po wpłaceniu kasy zadzwonili, że nie mają okrycia kąpielowego z żabką i podali mi jakie mają. wybrałam z kaczuszkami. też ładne, ale po co wystawiają coś czego nie mają na stanie?

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
ogólnie jestem zadowolona, chociaż nie znam się za bardzo z tą jakością bawełny. no i mam jedną uwagę - po wpłaceniu kasy zadzwonili, że nie mają okrycia kąpielowego z żabką i podali mi jakie mają. wybrałam z kaczuszkami. też ładne, ale po co wystawiają coś czego nie mają na stanie?

tak jest czasami z tym allegro .....ja duzo zamawiam i chyba raz mielismy taka sytuacje - dekoracja samochodu do slubu ....inny kolor czy cos było ale dorzucili nam wiecej rozyczek i sprawa załatwiona

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

tak jest czasami z tym allegro .....ja duzo zamawiam i chyba raz mielismy taka sytuacje - dekoracja samochodu do slubu ....inny kolor czy cos było ale dorzucili nam wiecej rozyczek i sprawa załatwiona
mi przysłali kiedyś 2 lewe buty hehehe, więc zadzwoniłam zapytać co teraz , a oni mi przysłali 2 prawe,płaciłam tylko za przesyłkę 🤪 więc miałam 2 pary-jedną dałam kumpeli 🙂Często coś zamawiam i zawsze jestem zadowolona 🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):

ale co ci nie pasuje z ta bawełna jest napisane 100 % czy nie i jak masz jakies ciuszki porównaj sobie z tymi co dostałas....Ja widziałam ostatnio w biedronce były super za 15 zł ale na krotki rękaw ....ja na krotki nic nie bede kupowała bo to juz bedzie zimno , w domu nie grzeja ( tak to jest w bloku ) 🙂 🙂