Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
ogólnie jestem zadowolona, chociaż nie znam się za bardzo z tą jakością bawełny. no i mam jedną uwagę - po wpłaceniu kasy zadzwonili, że nie mają okrycia kąpielowego z żabką i podali mi jakie mają. wybrałam z kaczuszkami. też ładne, ale po co wystawiają coś czego nie mają na stanie?

tak jest czasami z tym allegro .....ja duzo zamawiam i chyba raz mielismy taka sytuacje - dekoracja samochodu do slubu ....inny kolor czy cos było ale dorzucili nam wiecej rozyczek i sprawa załatwiona
mi przysłali kiedyś 2 lewe buty hehehe, więc zadzwoniłam zapytać co teraz , a oni mi przysłali 2 prawe,płaciłam tylko za przesyłkę 🤪 więc miałam 2 pary-jedną dałam kumpeli 🙂Często coś zamawiam i zawsze jestem zadowolona 🙂

chyba ten co pakował był na ostrym kacu hi hi 🙂 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Ide robic te rybke ...tusza jakas bez ości tylko z kregoslupem ,nazwy nie znam,bo moj kupil i zapomnial...ciekawe co to za wynalazek,ja najbardziej lubie z oscia ,a najlepiej takie zlowione swiezutko 😁

To szybciutko póki mężulek nie wstał 🤪 a jak mu zaserwujesz obiadek to i pewnie figlami odpłaci 🙃 🙃 😉
Ja w nocy erotice miałam ... śniły mi się takie cuda z moim że aż się przebudziłam ☺️ i chwilkę myślałam czy by drania nie obudzić hehe ale usnełam 😜 😎

hehehehe my juz po fikolkach...z samego ranka ☺️ ☺️ ☺️hahaha a potem tAK spalam jak suselka 😁 😁 😁
Asiu to zapytaj Dadi jak tam wyczynia te pychotke o jakiej wspomnialas 🤪
A co do snow ,to musisz je ziscic 😎 😎 😉 😜 😜 😜

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
ogólnie jestem zadowolona, chociaż nie znam się za bardzo z tą jakością bawełny. no i mam jedną uwagę - po wpłaceniu kasy zadzwonili, że nie mają okrycia kąpielowego z żabką i podali mi jakie mają. wybrałam z kaczuszkami. też ładne, ale po co wystawiają coś czego nie mają na stanie?

tak jest czasami z tym allegro .....ja duzo zamawiam i chyba raz mielismy taka sytuacje - dekoracja samochodu do slubu ....inny kolor czy cos było ale dorzucili nam wiecej rozyczek i sprawa załatwiona
mi przysłali kiedyś 2 lewe buty hehehe, więc zadzwoniłam zapytać co teraz , a oni mi przysłali 2 prawe,płaciłam tylko za przesyłkę 🤪 więc miałam 2 pary-jedną dałam kumpeli 🙂Często coś zamawiam i zawsze jestem zadowolona 🙂

No całkiem mozliwe! Ja myślałam że się zleję ze śmiechu jak to zobaczyłam 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Ide robic te rybke ...tusza jakas bez ości tylko z kregoslupem ,nazwy nie znam,bo moj kupil i zapomnial...ciekawe co to za wynalazek,ja najbardziej lubie z oscia ,a najlepiej takie zlowione swiezutko 😁

To szybciutko póki mężulek nie wstał 🤪 a jak mu zaserwujesz obiadek to i pewnie figlami odpłaci 🙃 🙃 😉
Ja w nocy erotice miałam ... śniły mi się takie cuda z moim że aż się przebudziłam ☺️ i chwilkę myślałam czy by drania nie obudzić hehe ale usnełam 😜 😎

hehehehe my juz po fikolkach...z samego ranka ☺️ ☺️ ☺️hahaha a potem tAK spalam jak suselka 😁 😁 😁
Asiu to zapytaj Dadi jak tam wyczynia te pychotke o jakiej wspomnialas 🤪
A co do snow ,to musisz je ziscic 😎 😎 😉 😜 😜 😜

no w koncu gdzies ty była kochana i cos ty robiła .....bo mi sie dzisiaj kamera wyłączyła wiec nie wiem co za fikołki dzisiaj wyczyniałas 🤪 🤪

• Mamusia
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

No całkiem mozliwe! Ja myślałam że się zleję ze śmiechu jak to zobaczyłam 🤪 🤪 🤪

ja toze bym sie posikała .... 🙂 🙂 🙂

czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):
dziewczyny mam pytanko.bierzecie jakieś suplementy diety dla kobiet w ciąży?jesli tak to jakie?moj gin powiedział że nie jest to niezbędne ale jak chce to mogę pobrać

prenatal classic ja biore 🙂

ja tez prenatal classic 🙂
A z tym cumelkiem to sprawdzalam w necie,co to u licha jest ,bo tez nie wiedzialam 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Zezarlam arbuza 🤪 🤪 🤪musze Was nadrobic,bo juz nadrapaly dziewoje 🙂

gdzie wy kupujecie jakies dobre arbuzy , ostatnio widziałam w biedronce ale takie bidaczki lezały , ze szkoda kasy.....
ja wlaśnie w biedronie ostatnio kupiłam i był pycha!!

czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):
ja brałam femibion bo jak zapytałam to polecił ale tu nie ma żelaza w składzie 😞

moja kumpela brała femibion ale one sa bardzo drogie , poszła do apteki i poprosiła cos tanszego ....dała jej prenatal classic za 90 tab.35zł

No wlasnie u mnie kosztuja 22zl 30szt..a tych duzych opakowan nie ma w hurtowni ponoc

Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
no i w tym femibilonie to musi się brać jedną tabletkę+jedną kapsułkę dziennie czyli w sumie w opakowaniu jest 60sztuk na 30dni.Muszę zanotować ten prenatal i zapytam za 2 tygodnie co on na to...
Zapytaj, ja biorę classic, jedną sztukę dziennie. Ostatnio kupiłam 100szt i aż byłam w szoku ze tylko 35 zl 🙂

zapytam koniecznie 🙂 bo faktycznie cenowo to rewelacja , na miesiąc wychodzi 10zł z groszami więc bez porównania taniej

tez te duze chce kupic,ale u mnie ni mo 🤢

czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
czarna79 napisał(a):
nie wiem jak wy po tym prenatal , ale ja mam taki zółty mocz ze szok....
tez czasami tak mialam,ale teraz czesciej siusiam to juz nie ma takiego intensywnego koloru hehe. raz wzielam ta tabletke na pusty zoladek,ledwo co dojechalam do mamy i od razu tulenie sie do kibelka,nieraz mnie po niej mdlilo dlatego staram sie to sniadanie w miare syte robic aby zoladek nie byl za pusty 😮

o ja tez tak czasami miałam....dlatego teraz biore tabletke i od razu jem sniadanko 🙂 🙂

Ja musze najpierw sniadanie,poteb tableta,inaczej zygansko murowane 🥴

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):
ja brałam femibion bo jak zapytałam to polecił ale tu nie ma żelaza w składzie 😞

moja kumpela brała femibion ale one sa bardzo drogie , poszła do apteki i poprosiła cos tanszego ....dała jej prenatal classic za 90 tab.35zł

No wlasnie u mnie kosztuja 22zl 30szt..a tych duzych opakowan nie ma w hurtowni ponoc

no co ty u mnie w kazdej aptece jest 90 szt po 35 zł

Asia19874 napisał(a):
Kamiska bulimy jak opentane a tu dziewczyny takie tanie leki witaminki 😮 ja kupowałam wczoraj następne opakowanie za 48zł ale przy następnej okazji zapytam o to co laski biorą bo bez jaj jak to samo działanie i skład ma 😮

Asiek poprzednia ciaze tez bralam prenatal i sie dobrze mialam i ja i Niunia ,nie mialam anemii wiec mysle ,ze napewno Ci lekarz doradzi 🙂Przez dwa miesiace bralam Witaminer prenatal-polakomilam sie na cene...16zl na dwa miesiace-60tabl,ale nie wiem czy to przez nowe witaminy,czy nie mam ten spadek hemoglobiny ,wiec biore prenatal -sprawdzony 🙂

• Mamusia
CZEŚC LASECZKI .... jak szalone piszecie ... hee 🙂 🙂 🙂 🙂
Oj IZA narobiłś mi smaka na truskawki ... u nas to takie sa drogie 20 zł kg ... może jutro na targu już beda troszkę taniej ....
Ja podjadłam ostatnio kilka czereśni bo juz też są ... ale cena zaporowa ... ale już mi się tak chce tychn owocków ...
Jesli chpdzi o witaminki to ja jadłam Femibion ale on drogi 65 zł, a teraz od kilku dni kupiłam sobie tańszy PregnaPlus z takim samym skladem a cena juz 45 zł....

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Jak Wam podoba się taka pościel? Wybrałabym kolor beżowy 🙂
http://allegro.pl/11-el-posciel-z-aplikacja-120x90-cztery-gratisy-i1593202390.html

Pościelka super ...
Ja wczoraj taką wybrałam i chyba zamówię sobie cały taki zestawik ...
http://allegro.pl/15-cz-posciel-haft-do-lozeczka-140x70-moskitiera-i1599873046.html
Mi się podoba strasznie ekri

czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Zezarlam arbuza 🤪 🤪 🤪musze Was nadrobic,bo juz nadrapaly dziewoje 🙂

gdzie wy kupujecie jakies dobre arbuzy , ostatnio widziałam w biedronce ale takie bidaczki lezały , ze szkoda kasy.....

w Biedronce oczywiscie 🙂i byl pierwsza klasa 🤪 🤪 🤪

czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):

no co ty u mnie w kazdej aptece jest 90 szt po 35 zł

a no widzisz ,a w Zielonej nie ma 😮