Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
właśnie wróciła moja siora z zakupów i kupiła mi dwie czapeczki dla Szkrabika 😁 z h&m , jedna białą z napisem I love dad a druga biała w niebieskie paseczki z napisem I love mum 😁 😁 😁
Prze słodziutkie 🤪
Dorotko odpuść sobie faktycznie .

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia19874 napisał(a):
właśnie wróciła moja siora z zakupów i kupiła mi dwie czapeczki dla Szkrabika 😁 z h&m , jedna białą z napisem I love dad a druga biała w niebieskie paseczki z napisem I love mum 😁 😁 😁
Prze słodziutkie 🤪
Dorotko odpuść sobie faktycznie .

ale fajnie 🤪 🤪 🤪Ciesza takie prezenty 😆 😆 😆

• Mamusia
oj i to jak cieszą 😁 😁 😁 heh ja zapowiedziałam mamie że na imieniny moje proszę o coś dla Szkraba bo co dla mnie heh jak w nic sie nie mieszcze a kosmetyków cała łazienka 😜
Uciekam Brzuchole bo jak kret siedzę i ledwo patrze w monitor 😮
Odezwę się z ranną kawką 🙂 bużki

karolinecka831 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
http://allegro.pl/3el-posciel-135x100-ochraniacz-poszewki-i1605049171.html
tu jest jeszcze wiekszy wybor tych poscieli

bocki wymiatają i tak... jeśli o mnie chodzi

prawda,ze super?? 🙂heh a jeszcze te dinozaury sa fajowe 🤪

• Mamusia
odpusciłam jutro poprasuje 🙂jutro na 10 na odnowienie chrztu dzieciaki przychodza ze swiecami z chrztu i jest msza i w niedziele tez na 10 szkoda tylko ze ma padac w niedziele bo co te nasze pociechy uzyja na deszczu 😠no ale jakos musi to byc 🙂co do prezentu to bedzie mial swoj wymarzony playstation z kontrolerem ruchu jakies tam ma bajery jak internet dvd czy blue ray i do tego telewizor ale on wie ze jesli by dostal taki prezent to najpierw nauka a dopiero pozniej przyjemnosci ze nie bedzie przesiadywania przed tv i granie caly dzien,domysla sie ze to dostanie ale bez telewizora ucieszy sie na maksa 🙂

• Mamusia
moze pomyslicie ze taki prezent to przegiecie ale to jego pierwszy taki porzadny prezent a i koledzy z klasy to playstation no moze nie takie podpinane pod tv ale psp do reki to juz dawno maja tak wiec postanowilismu mu to zkupic a i moze sami sie pobawimy 🙂

Doris5969 napisał(a):
odpusciłam jutro poprasuje 🙂jutro na 10 na odnowienie chrztu dzieciaki przychodza ze swiecami z chrztu i jest msza i w niedziele tez na 10 szkoda tylko ze ma padac w niedziele bo co te nasze pociechy uzyja na deszczu 😠no ale jakos musi to byc 🙂co do prezentu to bedzie mial swoj wymarzony playstation z kontrolerem ruchu jakies tam ma bajery jak internet dvd czy blue ray i do tego telewizor ale on wie ze jesli by dostal taki prezent to najpierw nauka a dopiero pozniej przyjemnosci ze nie bedzie przesiadywania przed tv i granie caly dzien,domysla sie ze to dostanie ale bez telewizora ucieszy sie na maksa 🙂

wow! musssk staje hahaha 🤪
Ja tylko powodzenbia zycze,ale widac ,ze synek taki ulozony(chyba ze to pozory)i bedzie posluszny ,najpierw nauka,a potem play 😎 😜 😉 🙃

Doris5969 napisał(a):
moze pomyslicie ze taki prezent to przegiecie ale to jego pierwszy taki porzadny prezent a i koledzy z klasy to playstation no moze nie takie podpinane pod tv ale psp do reki to juz dawno maja tak wiec postanowilismu mu to zkupic a i moze sami sie pobawimy 🙂

Doris,pewnie ,ze masz racje,jeszcze chwile bedzie dzieckiem ,tak szybko rosna te nasze pociechy niech ma dziecinstwo i marzenia ...piekny prezencik,najwazniejszy usmiech dziecka,a z ta nauka i graniem ,to mamusia przytemperuje i napewno bedzie dobrze,"bo kto wkoncu tu rzadzi Leon,czy jego dzieci"??? 🤪 😎 😜

• Mamusia
Zocha napisał(a):
Witam wszystkie dziewczyny ZOCHA jest w szpitalu na badaniach 😞 w jej imieniu przekazuje tą wiadomość i pozdrawiam wszystkich na forum. Mam nadzieje że niedługo wyjdzie bo BARDZO ZA NIĄ TĘSKNIE jej Mąż

Dziękujemy za wiadomość, trzymaj się i bądź dobrej myśli. My wierzymy że wszystko będzie dobrze, musi być

• Mamusia
Zocha napisał(a):
Witam wszystkie dziewczyny ZOCHA jest w szpitalu na badaniach 😞 w jej imieniu przekazuje tą wiadomość i pozdrawiam wszystkich na forum. Mam nadzieje że niedługo wyjdzie bo BARDZO ZA NIĄ TĘSKNIE jej Mąż

My też mamy taka nadzieje 🙂 i prosimy przekazać ze my tu za nia trzymamy kciuki i czekamy na brzuszku 😁duzy buziak dla ZOCHY 😘

Doris5969 napisał(a):
Nie bedzie mial wyjscia bo jak nie bedzie sie uczyl to girka zawsze moze nagle zniknac z widoku 😁a z posluszenstwem roznie bywa ,lae nie jest najgorzej mam nadzieje ze w niedziele do konca juz diabla sie pozbedzie 🙂

U mnie widzisz od dziecka to nie dziala...slabo mi w kosciolku,a z kolei moj brat glodny sie strasznie po przyjeciu komunii zawsze robil ,jak diabli imusielismy sie urywac zwykle szybciej ze mszy 😁dwa diably z nas-do dzis tak mnie nazywa Diabel 😮....a ja jego 😁Niekiedy jak nas ktos slyszy to oczy wywala 😁 😁 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

Doris,pewnie ,ze masz racje,jeszcze chwile bedzie dzieckiem ,tak szybko rosna te nasze pociechy niech ma dziecinstwo i marzenia ...piekny prezencik,najwazniejszy usmiech dziecka,a z ta nauka i graniem ,to mamusia przytemperuje i napewno bedzie dobrze,"bo kto wkoncu tu rzadzi Leon,czy jego dzieci"??? 🤪 😎 😜

he he he masz racje Asiu 😁 🤪 🤪 🤪

Zocha napisał(a):

Ucaluj Ją od nas ,bedzie dobrze,musisz byc silny za dwoje,a nawet troje 🙂Bedzie dobrze ,sciskamy i pozdrawiamy Aneczke,Zosie i Ciebie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Ide sopac o jeszcze troche posiedze i naprwde puszcze pawia 😞Buziaki i milej nocki 😘 😘 😘

Trzymaj się i nie daj się sterroryzować bobasowi! to że mu coś nie smakowało albo było za dużo nie oznacza że ma od razu tak mamusię męczyć 😉

Doris5969 napisał(a):
Ide sopac o jeszcze troche posiedze i naprwde puszcze pawia 😞Buziaki i milej nocki 😘 😘 😘

Trzymaj sie kochana,tos sie urzadzila ,ja tez tak niekiedy przegne pałe i mnie mdli potem ,ach pazerstwo nie poplaca .. ☺️A tez przezywasz to wszystko i moze byc od tego...wkoncu wazne dni przed Toba ...Mnie to za 2 yearsy czeka ...juz sie bojam...
Sciskam Cie kochaniutka,trzymaj sie dzielnie ,odezwij sie jutro po mszy 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Zocha napisał(a):

Trzymajcie sie ....wszytsko bedzie dobrze i prosze jej powiedziec , ze tez za nia tesknimy....