Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

izarybka napisał(a):
oj dziewczyny ja przed kompem się drzemłam, lecę klucze oddać, bo chodziłam opiekować się dzieciakiem, chciala zeby jeszcze miesiac wakacji z nim siedziec ale walę to 😜 Rajciu jak ciepło się robi 🙃

Iza daj sobie spokoj,latem to Ty bedziesz potrzebowala opieki hi hi 😁

Anulcia napisał(a):
Ale miałam sen....Śniło mi sie,że urodziłam jednak Synka i to przez cesarke.A co najlepsze to odrazu z łóżka wstałam i poszłam zobaczyć moje maleństwo bo było na osobnej sali (tak jak kiedyś robili).Położna przyniosła mi Mariusza,a ja go na ręce wzięłam,ale prawie mi upadł na ziemie!! bo ważył chyba z 10 kg!!nie mogłam go utrzymać MASAKRA!! to chyba ze stresu przed dzisiejszym usg takie głupoty mi sie snią....

haha no to sen.. 😁
mi sie na poczatku snil taki wielgachny bobas tlusty ,lysy i sliski taki ...bylam przerazona,taka mala galareta 😁

mariola-s napisał(a):
Teraz kiedy już nie śmigam na orbitreku, ograniczam spacerki przez te plamienie to mam większy problem trawienny... staram się dużo wody pić, ale ileż można? 😮

No otoz to..Ja w poprz ciazy naprawde duzo pilam wody ,na sile nawet ,ale mysle po jaka cholere sie rozpychac ta woda...pije sporo,ale z umiarem ,(a nie ze wskazane 2,5litra albo wiecej )
Nie dosc ,ze ciezko sie dyszy bez picia ,a po wodzie to jakas masakra 😮
Ciekawe jakby tu poprawic ten stan??

P.S-tak sobie teraz mysle ile czlowiek browara nieraz wytrabil,gdziez to ladowal????i problemow nie stwarzal,ale wode pic to juz klopot 😁 😁 😁

Doris5969 napisał(a):
cholera a mi na dupie robia sie fale dunaju z tłuszczu 😠kużwa dobrze ze nie dziury tylko fale ale do konca jeszcze 18 tyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie strach sie bac 😠

ja powoli tez jakas taka galareta sie robie ,ze szok 😲 😮 😮 😮

• Mamusia
ja wczoraj mówię do mojego, że mi sie tyłek rozlazły zrobił(mniej ruchu itd) a on, że fajny, pełniejszy, ja na to, pełniejszy znaczy gruby 😜 a on, że i tak mógłby byc większy heheh normalnie go kocham 😉
to jest swoją drogą zabawne- chcemy być szczupłe i zgrabne dla swoich mężczyzn a oni i tak wolą kawał dupska i cyca 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Teraz kiedy już nie śmigam na orbitreku, ograniczam spacerki przez te plamienie to mam większy problem trawienny... staram się dużo wody pić, ale ileż można? 😮

No otoz to..Ja w poprz ciazy naprawde duzo pilam wody ,na sile nawet ,ale mysle po jaka cholere sie rozpychac ta woda...pije sporo,ale z umiarem ,(a nie ze wskazane 2,5litra albo wiecej )
Nie dosc ,ze ciezko sie dyszy bez picia ,a po wodzie to jakas masakra 😮
Ciekawe jakby tu poprawic ten stan??

na pewno trzeba pić, dużo owoców(błonnik) ciemne pieczywko i najlepiej naturalny jogurt codziennie. ja kiedyś leżałam w szpitalu 1,5 miesiąca i miałam duuuuży problem z wypróżnieniem jak zaczełam jeść jogurt codziennie rano to było znacznie lepiej.

P.S-tak sobie teraz mysle ile czlowiek browara nieraz wytrabil,gdziez to ladowal????i problemow nie stwarzal,ale wode pic to juz klopot 😁 😁 😁

agata_1982 napisał(a):
ja wczoraj mówię do mojego, że mi sie tyłek rozlazły zrobił(mniej ruchu itd) a on, że fajny, pełniejszy, ja na to, pełniejszy znaczy gruby 😜 a on, że i tak mógłby byc większy heheh normalnie go kocham 😉
to jest swoją drogą zabawne- chcemy być szczupłe i zgrabne dla swoich mężczyzn a oni i tak wolą kawał dupska i cyca 😁

hahaha no fakt,moj ostatnio ,to ciagle mysli jakby tu fikolkowac ...az dziwie sie ,bo przy nim jakos mi te kilosy nie przeszkadzaja az tak ,a i cyce duze moga byc(i jaki chlop szczesliwy 🤪

• Mamusia
Asik no włąśnie to dziwne z tym prowarem bo ja trzy to spokojnie wciagałam i jakos nie czulam sie nabąblowana a woda teraz cos mi nie wchodzi 🤨najwiecej wody to ja w pracy wypijałąm a teraz to wydaje mi sie ze za malo chociaz zawsze 2 zgrzewy muszynianki w domu mam 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

hahaha no fakt,moj ostatnio ,to ciagle mysli jakby tu fikolkowac ...az dziwie sie ,bo przy nim jakos mi te kilosy nie przeszkadzaja az tak ,a i cyce duze moga byc(i jaki chlop szczesliwy 🤪

hahaha oni wszyscy tak mówią- Twoje są idealne, nie za duże 😉 a jak rosną w ciązy to oczy z orbit im wychodzą 😮 mój na początku tylko w dekolt mi się gapił jak sroka w gnat 🙃

Doris5969 napisał(a):
Asik no włąśnie to dziwne z tym prowarem bo ja trzy to spokojnie wciagałam i jakos nie czulam sie nabąblowana a woda teraz cos mi nie wchodzi 🤨najwiecej wody to ja w pracy wypijałąm a teraz to wydaje mi sie ze za malo chociaz zawsze 2 zgrzewy muszynianki w domu mam 🙂

u mnie zapasy tez sa ,ale ja tez za malo chyba pije ..

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
No Agatka moze masz racje,trzeba sie wziac ostro...mam maslanke truskawkowa,moze byc chyba co?

maślanka, jogurt naturalny(sam albo z musli) wszystko co ma bakterie
u mnie jedyny problem to, że mi się czasami nie chce ZNOWU jeść jogurtu.

agata_1982 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

hahaha oni wszyscy tak mówią- Twoje są idealne, nie za duże 😉 a jak rosną w ciązy to oczy z orbit im wychodzą 😮 mój na początku tylko w dekolt mi się gapił jak sroka w gnat 🙃

hahaha dokladnie ,a jak byly mniejsze to supoer,po co wieksze ,te sa akurat -falszywce .. 😁
http://www.mp4.com.pl/index.php?str=linkif&teksty=8470

a niech klamią zawsze razniej hahaha

megimi napisał(a):
Hey dziewczyny 🙂 Tak mnie rozbawilyscie waszym pisaniem,ze musze sie spytac was czy moge sie do was przylaczyc 😁?

zawsze i wciąż 😉

agata_1982 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
No Agatka moze masz racje,trzeba sie wziac ostro...mam maslanke truskawkowa,moze byc chyba co?

maślanka, jogurt naturalny(sam albo z musli) wszystko co ma bakterie
u mnie jedyny problem to, że mi się czasami nie chce ZNOWU jeść jogurtu.

mi tez sie nie chce,ale jak widze co sie dzieje ,to trzeba sie ratowac 🤔