Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
mam nadzieje że moja mocna jak pochwa i bez zadraśnięć z porodu wyjdzie 😮
ale to można tylko marzyć heh , mało co się słyszy żeby laska nie strzeliła przy porodzie i do domu z uśmiechem na dupie nie wracała 🙃 🤪 🤪 🤪

Kacha Usmiechnieta po zad 😁 😁 😁

no jak dobrze haratną to Ci uśmiech pociągną od Kaśki po zad 🤪 😁

Mnie pocieli bardzo ladnie,nawet niewiem kiedy,a Twoja to twarda sztunia ,nie da sie tak objechac 🙂 😎

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mariola-s napisał(a):
Mężusie będą uciekać aż będzie się kurzyć, bo my na cochwilkowe bąkole nie będziemy się męczyć i co chwilę zrywać 🙂

Zanim my by zad ruszyly to kochana juz chlop zielony 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Mężusie będą uciekać aż będzie się kurzyć, bo my na cochwilkowe bąkole nie będziemy się męczyć i co chwilę zrywać 🙂

ja dziś z moim będę strzelać 😜 bo on grochówą na pewno nie pogardzi 🙂 także w dwójkę raźniej buhaha a gorzej z Waszymi faktycznie 😁 😁 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

Zanim my by zad ruszyly to kochana juz chlop zielony 😁 😁 😁 😁

zielony z kopytami wyciągniętymi 🤪

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

ja dziś z moim będę strzelać 😜 bo on grochówą na pewno nie pogardzi 🙂 także w dwójkę raźniej buhaha a gorzej z Waszymi faktycznie 😁 😁 😁

to jak Wy tak na zmianę o kołdra spod sufitu już nie wróci 😁

Asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

hahahaha moj co by nie zjadl to nie ma problemow,,a ten biedny zawsze mowi ,przestan kochanie ,ja tam nic nie czuje 😁 😁 😁A ja nos w rulonik ,a chlop mi siny 😁

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

to jak Wy tak na zmianę o kołdra spod sufitu już nie wróci 😁

haha dobrze że w nocy już coraz cieplej to nie zmarzniemy przynajmniej 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
No na zime sroga takie cieple dymki sa jak znalazl hahaha,a bedziecie spali jutro o ktorej sie Ciebie spodziewac ??? 😁

🤪 🤪 no spanie będzie niezłe po takim czadzie 😜
ja dziś się obudziłam w nocy oświetlona przez księżyc bo pełnia była , duży okrąg to mnie akurat całą objeło bo ja już powoli jak księżyc w pełni wyglądam 😮 🤪
nie dużo brakuje i mnie od cyrkla odrysują 😮 😁 😁 😁 😁

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
No na zime sroga takie cieple dymki sa jak znalazl hahaha,a bedziecie spali jutro o ktorej sie Ciebie spodziewac ??? 😁

🤪 🤪 no spanie będzie niezłe po takim czadzie 😜
ja dziś się obudziłam w nocy oświetlona przez księżyc bo pełnia była , duży okrąg to mnie akurat całą objeło bo ja już powoli jak księżyc w pełni wyglądam 😮 🤪
nie dużo brakuje i mnie od cyrkla odrysują 😮 😁 😁 😁 😁

hahahaha oj Asiu przestan slicznie sie trzymasz-znaczy Twoj brzus i dol ,bo glowa dojdzie dopiero do naszego wgladu hahaha 😁
A Dorcia tez narzeka tak,a jak na tej Komuni ladnie sie prezentowala,ja tam nawet brzucha nie widzialam...a miala ubrac panterke jakas bluzeczke i gdzie ta tygrysica ?? 🙂

Asia19874 napisał(a):
głowa mi się nie zmieściła 🤪 musiałby mój w odstępie 10metrowym stanąć co by mnie całą uchwycić 🤪 🤪 pyszczek jak pyza hehe
a Dorcia się bidna uczy albo przynajmniej udaje 😮 😁 😁 😁

hhaahahahhahaha nie martw sie tu sami swoi 😁 😁 😁 🤪

Asia19874 napisał(a):
Asiulka a czemu Tobie oklaska nie można dać ?? coś Ty tam szaleńcze powciskała ?? 🙃
i Doris na nk nie mogę zlokalizować 😮

ja mam Dorotke na nk 🙂
A ja zablokowalam juz dawno te oklaski bo mnie denerwowaly,jakas zmija mi zabierala z zawisci pewnie,ze mi klaskali hahahahaha 😁 😉
wez luknij do mnie to ja znajdziesz 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asiulka a czemu Tobie oklaska nie można dać ?? coś Ty tam szaleńcze powciskała ?? 🙃

ja mam Dorotke na nk 🙂
A ja zablokowalam juz dawno te oklaski bo mnie denerwowaly,jakas zmija mi zabierala z zawisci pewnie,ze mi klaskali hahahahaha 😁 😉

toż to skandal co to za małpa jakaś wredna była ?? 😮 już szukam u Ciebie w takim układzie 🙂

aniulka25 napisał(a):
czesc dziewczyny. Wlasnie wstalam. Normalnie wy chyba nie mozecie dospac. Od 7 rano na forum. szok!!

my jestesmy ranne ptaszki spioszyco 😉

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

ja mam Dorotke na nk 🙂

toż to skandal co to za małpa jakaś wredna była ?? 😮 już szukam u Ciebie w takim układzie 🙂

szpyraj sobie ile wlezie kochana ,czuj sie jak u siebie 🙂Wyslij mi Asik swoj nr tel na nk bo Ciebie ja ni mom 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

ja mam Dorotke na nk 🙂

szpyraj sobie ile wlezie kochana ,czuj sie jak u siebie 🙂Wyslij mi Asik swoj nr tel na nk bo Ciebie ja ni mom 😮

już ją zaprosiłam 🙂 ale ukryty ma profil więc oglądnę jak mnie przyjmie do swego grona 🙃 już wysyłam i ty mi napisz 😁

• Mamusia
aniulka25 napisał(a):
no i co tam slychac? dzis juz nie chce mi sie nadrabiac kolejnych 30 stron, bo zanim skoncze znowu wszystkie znikniecie

słychać tyle że gorąco okropnie 😮 i ledwo zipiemy na tym upale ...
Asiula napisałam Ci na nk 😁 czekam na Twój

• Mamusia
Laski wpadłam na chwilę, bo mam problemy z netem 😞
Wczoraj po dniu pełnym wrażeń padłam jak kawka, cały dzień zajmowałam się też chrześniakiem...
Chwalę się: jajniki do kolekcji wrześniowej 🙂 Termin się przesuwa na październik.
Jak uporam się z technologia to wpadnę na dłużej...