Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Też wcześniej nie miałam problemów z nerkami... Wyszło przy ciąży. Leczę się już ok. miesiąca... I wyniki nadal nie zadowalające.... W pon idę do lekarza i zobaczymy czy jest poprawa no i oczywiście czy Marcelek cały i zdrowy 🙂 Już się nie mogę doczekać 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
a najlepsze jest to że zamiast moich chudziutki palców mam jakieś parówki:/ obrączki nosić nie moge już..

hihi j a tez nie moge nosic jakas zamała sie zrobiła dla mnie 😁

Hmmm ale ciekawe dlaczego nie??Może jesteś w ciąży? 😁

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Tak se patrz na daty porodów..i se myśle,że wszystkie już będziecie dumnie nosić Maluszki na rękach a ja dalej bede sie kulać heheh

ja mam na 24 a planuje 26 urodzic 😁 chociaz by mi odpowiadął 24 bo to chyba sobota wypada 😁

• Mamusia
Fashionalex napisał(a):
wlasnie wrocilam z zakupow , moj dzis dal karte i kazal kupic troche rzeczy dla naszej dziewuchy , nogi od chodzenia bola,

Kurcze,mnie też korci żeby już coś kupić ale jeszcze troche poczekam 🙂
W ogóle nie wiem gdzie mam to wszystko wcisnąć 🙂

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
a najlepsze jest to że zamiast moich chudziutki palców mam jakieś parówki:/ obrączki nosić nie moge już..

no wziełam tą opcje pod uwage 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Anulcia napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
Anulcia napisał(a):

na mnie jeszcze pierscienie pasuja 🤪

ja wywalilam z glownej szafy rzeczy mojego i wynioslam do drugiego pokoju , a na jego miejscu wlozylam malutkie, tyle jest slicznych rzeczy , ze nie moge sie powstrzymac zeby ich nie kupic, ale skoro on mowi ze dla dzidzi wszystko co najlepsze, i jak nawiecej ,

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Tak se patrz na daty porodów..i se myśle,że wszystkie już będziecie dumnie nosić Maluszki na rękach a ja dalej bede sie kulać heheh

Aniu to tak jak ja 🙂 Pierwszy termin był na 27 09 a teraz odjechał na 03 10 😞 Ale ja coś czuję że wrzesień będzie mój 🙂

• Mamusia
Fashionalex napisał(a):
ja wywalilam z gluwnej szafy rzeczy mojego i wynioslam do drugiego pokoju , a na jego miejscu wlozylam malutkie, tyle jest slicznych rzeczy , ze nie moge sie powstrzymac zeby ich nie kupic, ale skoro on mowi ze dla dzidzi wszystko co najlepsze, i jak nawiecej ,

No ja chyba mojego Jacusia rzeczy też usune 😁 hehe 🙂

Fashionalex napisał(a):
ja wywalilam z gluwnej szafy rzeczy mojego i wynioslam do drugiego pokoju , a na jego miejscu wlozylam malutkie, tyle jest slicznych rzeczy , ze nie moge sie powstrzymac zeby ich nie kupic, ale skoro on mowi ze dla dzidzi wszystko co najlepsze, i jak nawiecej ,

Justyna nie gniewaj sie ale jakos tak piszesz chaotycznie,ze dziwne o Tobie odbieram wrazenie....
Rozmawailas z mezem???

letka82 napisał(a):
Anulcia napisał(a):

Aniu to tak jak ja 🙂 Pierwszy termin był na 27 09 a teraz odjechał na 03 10 😞 Ale ja coś czuję że wrzesień będzie mój 🙂

hehe dzidzie sobie same terminy wybiora ..jeszcze ostatnie beda pierwszymi hahhaha 🤪

Anulcia napisał(a):
Ostatnio sobie wymyśliłam,że jak Emilka troszke podrośnie to pójdziemy sobie porobić zdjęcia to fotografa 🙂 taka mała sesyjka 🙂

mnie by w obiektywie nie objął 😁 😁

Martusiaaa222 napisał(a):
Super pomysł z tym fotografem 🙂 🙂 i pamiątka jaka 🙂 dziewczyny a nogi wam nie puchną?? 😞 bo mi strasznie..

Hej Marta,witaj w gronie 🙂
giry puchną szczegolnie wieczorem ...banialuki takie czasem 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Ostatnio sobie wymyśliłam,że jak Emilka troszke podrośnie to pójdziemy sobie porobić zdjęcia to fotografa 🙂 taka mała sesyjka 🙂

mnie by w obiektywie nie objął 😁 😁

Nie no coś Ty hehe mnie też nie 😁 ale źle to napisałam,bo chodziło mi o to że jak urodze i Emilka podrośnie haha