a ciekawe jak tam Asia z tym chrzesniakiem tam...bo nie odzywa sie dluuuugo...pewnie wykonczyl bidną 😮😮😮 A Czarna to sie tam tak rozgoscila ,ze kijem nie wygonisz..hahaha,wygina smialo cialo ,zarzuca tam kuprem i zapomniala ,ktora godzina hehe 😉😜
no widze ze nie w temacie jestem 😠a CZarna to gdzie wywija a Asia z jakiej to okazji sie gości?
ja niewiem Dorcia to juz taka swawolka tu sie odbywa,ze koniec swiata -doslownie 😠😁 Aga zarzuca wdziekami na 25urodzinach brata ,a Asia pisala w poludnie,ze pilnuje bąbla 3 letniego i wszedzie go pelno ,ze sie odezwie,i od tego czasu slad po niej zaginąl 😮😮😮
no widze ze nie w temacie jestem 😠a CZarna to gdzie wywija a Asia z jakiej to okazji sie gości?
ja niewiem Dorcia to juz taka swawolka tu sie odbywa,ze koniec swiata -doslownie 😠😁 Aga zarzuca wdziekami na 25urodzinach brata ,a Asia pisala w poludnie,ze pilnuje bąbla 3 letniego i wszedzie go pelno ,ze sie odezwie,i od tego czasu slad po niej zaginąl 😮😮😮
Dorcia będę trzymać kciuki jutro 😘 Tak gadacie o swoich pociechach az mi się zateskniło za moją chrześnicą 😞 Kurcze tydz jej nie ma a już się teskni 😞 Wy też tak miałyście że nie idzie takiego małego( w paźdierniku 5kończy) zgonić z dworza do kąpieli i zawsze bek jak do wanny a potem z wanny nie chciała wyjść i paznokcie jej opcinałam przez sen 🙂 Kochane dziecię 😁 A mój mąż to wszystko przebija jeszcze sprząta psom w kojcu nie wiem co on tam widzi 😜
Dorcia będę trzymać kciuki jutro 😘 Tak gadacie o swoich pociechach az mi się zateskniło za moją chrześnicą 😞 Kurcze tydz jej nie ma a już się teskni 😞 Wy też tak miałyście że nie idzie takiego małego( w paźdierniku 5kończy) zgonić z dworza do kąpieli i zawsze bek jak do wanny a potem z wanny nie chciała wyjść i paznokcie jej opcinałam przez sen 🙂 Kochane dziecię 😁 A mój mąż to wszystko przebija jeszcze sprząta psom w kojcu nie wiem co on tam widzi 😜
Moja na szczescie rzadko ,ale potrafi odpalic akcje strajku hahaha 🙂Pazury standard ,nie idzie doszorowac hi hi ,a najlepiej jest latem,jak z dziewczynami chodzi na blotko w strojach i kaloszach.....OMG kiedys wpadla do chalupy to dzieciaka swego nie poznalam 😮😮😮bambo jakies 😮😮😮😮😁😁😁😁😁😁
Ja dzis zmywalam pazury u girek i te sofe co wystawilam na aukcji zmywaczem pociaglam....niechcacy...tylko wystawilam zaraz pozniej odbarwilam ,jest plama jak cholera 😮a aukcja wystawiona ...dodalam fote z plama ....ale niewiem moze czyms odnowie kolor ...cholera ale my dzisiaj rozrabiary 😜😜😜
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
bede trzymac kciuki ,nawet stopami hehehe 😁dasz rade zdolna bestyjko ,Tys nasza dziewoja 😘 😘 😘 😘
mariola-s
Gość
A Czarna to sie tam tak rozgoscila ,ze kijem nie wygonisz..hahaha,wygina smialo cialo ,zarzuca tam kuprem i zapomniala ,ktora godzina hehe 😉 😜
Doris5969
Doris5969
Gość
tradycyjnie-dziecko zdrowe znaczy 😁 😁 😁
Gość
ja niewiem Dorcia to juz taka swawolka tu sie odbywa,ze koniec swiata -doslownie 😠 😁
Aga zarzuca wdziekami na 25urodzinach brata ,a Asia pisala w poludnie,ze pilnuje bąbla 3 letniego i wszedzie go pelno ,ze sie odezwie,i od tego czasu slad po niej zaginąl 😮 😮 😮
Gość
hehehe z takimi babami to nie zarty ...kobity dorodne ,lepi sie nie narazac 😁 😁 😁
mariola-s
może kosmici ją porwali?
Doris5969
no i wlasnie o to chodzi bo dziecko brudne to dziecko szcześliwe 😁mój własnie tez sie szorował po szalenstwie z kolegami 🙂
izarybka
A mój mąż to wszystko przebija jeszcze sprząta psom w kojcu nie wiem co on tam widzi 😜
Gość
Moja na szczescie rzadko ,ale potrafi odpalic akcje strajku hahaha 🙂Pazury standard ,nie idzie doszorowac hi hi ,a najlepiej jest latem,jak z dziewczynami chodzi na blotko w strojach i kaloszach.....OMG kiedys wpadla do chalupy to dzieciaka swego nie poznalam 😮 😮 😮bambo jakies 😮 😮 😮 😮 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Gość
Dorcia co sie z Toba stalo??????U mnie jestes jako gosc widoczna 😠 😠 😠 😠
Doris5969
Doris5969
chciałam fote zmienic a usunełąm konto!!!!!!!!!!!!!!!!
mariola-s
Gość
ja pirdziuuuuuu!!!!! 😠 😠 😠 😠ales Ty zdolna 😮
Gość
Ja dzis zmywalam pazury u girek i te sofe co wystawilam na aukcji zmywaczem pociaglam....niechcacy...tylko wystawilam zaraz pozniej odbarwilam ,jest plama jak cholera 😮a aukcja wystawiona ...dodalam fote z plama ....ale niewiem moze czyms odnowie kolor ...cholera ale my dzisiaj rozrabiary 😜 😜 😜
Doris5969
Gość
no wlasnie,sama sie wkurzylam,we wszystkich wpisach wstecz ,bedziesz jako gosciowa widoczna 🥴