Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂wpadłam sie tylko przywitac bo ledwo siedze taka padnieta jestem 😞rano na uczelni a od poludnia do 16 od sklepu do sklepu łaziliśmy za glazura terakota wanna kibelkiem itd i kużwa nic nie znalezlismy bo to co ladne to znowu cena porazajaca!!!!!!!!!!!! 😮 😮 😮ceny dla milionerów 😠do przeczytania mam ponad 70 stron dzisiaj juz nie dam rady nogi mnie napier...........a i oczy sie kleja a tu jutro egzamin .................mialam dzisij material powtorzyc ale wale to co ma byc to bedzie ..................mam nadzieje ze nic ciekawego mnie od wczoraj nie omineło 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mariola-s napisał(a):
dziewczyny będziecie kupować dla niuni śpiworek? jaki - bez rękawków czy z rękawkami?

ja juz mam z rekawkami dostalam ,boski taki z kapturem i uszami 🙂

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
.oczy sie kleja a tu jutro egzamin .................mialam dzisij material powtorzyc ale wale to co ma byc to bedzie

no Kochana co ma być? pójdziesz...zdasz..wrócisz do domu i zaczniesz świętować 🙂

oby tak było Anulcia 🙂 od 11.20 poproszę żebyście trzymały za Dorotkę kciuki 🤪 🙃 🙂

Doris5969 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
.oczy sie kleja a tu jutro egzamin .................mialam dzisij material powtorzyc ale wale to co ma byc to bedzie

no Kochana co ma być? pójdziesz...zdasz..wrócisz do domu i zaczniesz świętować 🙂

oby tak było Anulcia 🙂 od 11.20 poproszę żebyście trzymały za Dorotkę kciuki 🤪 🙃 🙂

bede trzymac kciuki ,nawet stopami hehehe 😁dasz rade zdolna bestyjko ,Tys nasza dziewoja 😘 😘 😘 😘

a ciekawe jak tam Asia z tym chrzesniakiem tam...bo nie odzywa sie dluuuugo...pewnie wykonczyl bidną 😮 😮 😮
A Czarna to sie tam tak rozgoscila ,ze kijem nie wygonisz..hahaha,wygina smialo cialo ,zarzuca tam kuprem i zapomniala ,ktora godzina hehe 😉 😜

Doris5969 napisał(a):
no widze ze nie w temacie jestem 😠a CZarna to gdzie wywija a Asia z jakiej to okazji sie gości?

ja niewiem Dorcia to juz taka swawolka tu sie odbywa,ze koniec swiata -doslownie 😠 😁
Aga zarzuca wdziekami na 25urodzinach brata ,a Asia pisala w poludnie,ze pilnuje bąbla 3 letniego i wszedzie go pelno ,ze sie odezwie,i od tego czasu slad po niej zaginąl 😮 😮 😮

mariola-s napisał(a):
a jak nie to się zmobilizujemy i pobijemy 🙂

hehehe z takimi babami to nie zarty ...kobity dorodne ,lepi sie nie narazac 😁 😁 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
no widze ze nie w temacie jestem 😠a CZarna to gdzie wywija a Asia z jakiej to okazji sie gości?

ja niewiem Dorcia to juz taka swawolka tu sie odbywa,ze koniec swiata -doslownie 😠 😁
Aga zarzuca wdziekami na 25urodzinach brata ,a Asia pisala w poludnie,ze pilnuje bąbla 3 letniego i wszedzie go pelno ,ze sie odezwie,i od tego czasu slad po niej zaginąl 😮 😮 😮

może kosmici ją porwali?

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide naszykowac kapiel mojej damie,bo wrocila czorna jak swieta ziemia 😮 😮 😮
tradycyjnie-dziecko zdrowe znaczy 😁 😁 😁

no i wlasnie o to chodzi bo dziecko brudne to dziecko szcześliwe 😁mój własnie tez sie szorował po szalenstwie z kolegami 🙂

• Mamusia
Dorcia będę trzymać kciuki jutro 😘 Tak gadacie o swoich pociechach az mi się zateskniło za moją chrześnicą 😞 Kurcze tydz jej nie ma a już się teskni 😞 Wy też tak miałyście że nie idzie takiego małego( w paźdierniku 5kończy) zgonić z dworza do kąpieli i zawsze bek jak do wanny a potem z wanny nie chciała wyjść i paznokcie jej opcinałam przez sen 🙂 Kochane dziecię 😁
A mój mąż to wszystko przebija jeszcze sprząta psom w kojcu nie wiem co on tam widzi 😜

izarybka napisał(a):
Dorcia będę trzymać kciuki jutro 😘 Tak gadacie o swoich pociechach az mi się zateskniło za moją chrześnicą 😞 Kurcze tydz jej nie ma a już się teskni 😞 Wy też tak miałyście że nie idzie takiego małego( w paźdierniku 5kończy) zgonić z dworza do kąpieli i zawsze bek jak do wanny a potem z wanny nie chciała wyjść i paznokcie jej opcinałam przez sen 🙂 Kochane dziecię 😁
A mój mąż to wszystko przebija jeszcze sprząta psom w kojcu nie wiem co on tam widzi 😜

Moja na szczescie rzadko ,ale potrafi odpalic akcje strajku hahaha 🙂Pazury standard ,nie idzie doszorowac hi hi ,a najlepiej jest latem,jak z dziewczynami chodzi na blotko w strojach i kaloszach.....OMG kiedys wpadla do chalupy to dzieciaka swego nie poznalam 😮 😮 😮bambo jakies 😮 😮 😮 😮 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

no i wlasnie o to chodzi bo dziecko brudne to dziecko szcześliwe 😁mój własnie tez sie szorował po szalenstwie z kolegami 🙂

Dorcia co sie z Toba stalo??????U mnie jestes jako gosc widoczna 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
😠AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

chciałam fote zmienic a usunełąm konto!!!!!!!!!!!!!!!!

Doris5969 napisał(a):
😠AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

chciałam fote zmienic a usunełąm konto!!!!!!!!!!!!!!!!

ja pirdziuuuuuu!!!!! 😠 😠 😠 😠ales Ty zdolna 😮

mariola-s napisał(a):
ach ta ciąża hihi te roztargnienie 🙂

Ja dzis zmywalam pazury u girek i te sofe co wystawilam na aukcji zmywaczem pociaglam....niechcacy...tylko wystawilam zaraz pozniej odbarwilam ,jest plama jak cholera 😮a aukcja wystawiona ...dodalam fote z plama ....ale niewiem moze czyms odnowie kolor ...cholera ale my dzisiaj rozrabiary 😜 😜 😜

Doris5969 napisał(a):
i wszystkie moje posty poszły w pizd.........!!!!!!!!!!!!!!!!!

no wlasnie,sama sie wkurzylam,we wszystkich wpisach wstecz ,bedziesz jako gosciowa widoczna 🥴