Millena, co do Implast bolder sd to osobiśnie nie miałam z nim styczności, ale ze zjęć i opisów wydaje się ok, nawet długa gondolkę ma (85 cm). Powinien się lekko prowadzić ze względu na skrętne koła.
Rozstawilismy dzisiaj basen la małego w ogrodzie, już się kąpał, a na dniach stawiamy taki duży 3 metrowy i woda będzie sie grzała do kąpieli. Tyle ze tesciowa jako peiatra zabroniła mi się kąpać w basenie żebym żadnych zarazków nie podłapała.. więc pozostaje mi patrzeć jak M i małym się pluskają
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Rekomendowane odpowiedzi
kasia1986
Rozstawilismy dzisiaj basen la małego w ogrodzie, już się kąpał, a na dniach stawiamy taki duży 3 metrowy i woda będzie sie grzała do kąpieli. Tyle ze tesciowa jako peiatra zabroniła mi się kąpać w basenie żebym żadnych zarazków nie podłapała.. więc pozostaje mi patrzeć jak M i małym się pluskają
czarna79
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-z-odpinana-budka-i1611469552.html