Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
KAMILA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO .....DUZO ZRÓWKA , SEKSU I SŁODYCZY AGA TOBIE ZYCZY..... 🙂 🙂 🙂 🙂
Boziu Wy to spac nie mozecie czy co....ja to wstałam dzisija o 9 .....pozniej sniadanko z męzusiem i na brzuszek.....

ha! ja jestem lepsza. Dopiero wstałam. Jeszcze siedze na piżamie. A śniadanko jakbym chciała jeść z moim to bym musiała o piątej rano!!!! 🤪

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny hehe przypomniał mi sie kolejny "żart" mojej Teściowej 😁 jak zaczęliśmy z J chodzić ze sobą,wszystko było ok..ale później zaprosił mnie żebym do Niego przyszła..wiecie co mi na wstępie powiedziała?? uwaga!!! cytujęęęę : "Fajnie,że sie spotykacie,ale J musi sie jeszcze uczyć " 😁 hehehehe powaliła mnie tym 😁 Ale i tak wygrałam 😎 na Jej nie szczęście J jest moim Mężem...skończył szkołe..poszedł na studia..właśnie jest na ostatnim roku..no i mieszkamy u mnie w domu a nie u niej 🙂 ha! 😎 😎 😎 😁

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Laski na NATIONAL GEOGRAPHIC zaczyna się program-"w łonie matki-wieloraczki" hihihih, żadnej z nas to nie dotyczy co prawda, ale oglądam 🙂 🙂 🙂

wczoraj wieczorem też to było, widziałam urywki, później pokazują poród, trochę drastycznie to wyglądało 😮

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Dziewczyny hehe przypomniał mi sie kolejny "żart" mojej Teściowej 😁 jak zaczęliśmy z J chodzić ze sobą,wszystko było ok..ale później zaprosił mnie żebym do Niego przyszła..wiecie co mi na wstępie powiedziała?? uwaga!!! cytujęęęę : "Fajnie,że sie spotykacie,ale J musi sie jeszcze uczyć " 😁 hehehehe powaliła mnie tym 😁 Ale i tak wygrałam 😎 na Jej nie szczęście J jest moim Mężem...skończył szkołe..poszedł na studia..właśnie jest na ostatnim roku..no i mieszkamy u mnie w domu a nie u niej 🙂 ha! 😎 😎 😎 😁

najważniejsze, że nie mieszkacie u niej......:-)wnioskuję, że mogłoby być ciężko ...

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Laski na NATIONAL GEOGRAPHIC zaczyna się program-"w łonie matki-wieloraczki" hihihih, żadnej z nas to nie dotyczy co prawda, ale oglądam 🙂 🙂 🙂

wczoraj wieczorem też to było, widziałam urywki, później pokazują poród, trochę drastycznie to wyglądało 😮

O Matko, dobrze że mówisz, w takim razie trochę pooglądam i zmieniam kanał, co by się nie stresować 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Anulcia napisał(a):

moja też myślała że będziemy u niej mieszkać bo mój wychodził z domu ostatni i oczywiście mieszkamy z moimi rodzicami 😎 i chwała za to 😁, wszystkie dzieci ją zostawiły i teraz mieszkają sami ... taka z niej super mama 😮

• Mamusia
Agamu napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
Agamu napisał(a):

O Matko, dobrze że mówisz, w takim razie trochę pooglądam i zmieniam kanał, co by się nie stresować 🙂 🙂 🙂

ja też sobie puściłam właśnie 🙂

• Mamusia
letka82 napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
chociaż my mieszkamy z teściami ale trafili się normalni 😉 najważniejsze to dobra izolacja hehe inne piętro, własna kuchnia itd

No to tak jak u mnie 🙂 Wspólny tylko ogród 😁

Ja na szczęście mam swój dom, co prawda zaraz obok mamusi, ale tylko mój. Nie wyobrażam sobie inaczej..

• Mamusia
letka82 napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
chociaż my mieszkamy z teściami ale trafili się normalni 😉 najważniejsze to dobra izolacja hehe inne piętro, własna kuchnia itd

mój brat z żoną mieszkają 700 km od rodziców, też czekają teraz na dzidzię. będą musieli ze wszystkim radzić sobie sami, nie wyobrażam sobie tego 😞

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
letka82 napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

mój brat z żoną mieszkają 700 km od rodziców, też czekają teraz na dzidzię. będą musieli ze wszystkim radzić sobie sami, nie wyobrażam sobie tego 😞

dadzą sobie radę. Wielu jest takich, ale rzeczywiście zdecydowanie lepiej jest mieć kogoś bliskiego obok. Ja mam rodziców zaraz płot w płot, jak np. jestem chora, to moja mamusia przynosi mi i mojemu mężusiowi obiad. Jest kochana, ale mimo wszystko w jednym domu, na jednej kuchni bym nie chciała mieszkać. Tu jestem sama sobie panią, sprzątam kiedy chcę, wstaję kiedy chcę, na obiad robię to co chcę. A mamusia codziennie rano wpada do mnie na kawkę 🙂 ( pewnie zaraz się pojawi )

• Mamusia
izarybka napisał(a):
hej ja wróciłam już od lekarza wszystko ok badania i usg w porządku wyszło słyszałam moje maleństwo już 🤪 leków żadnych dodatkowych mi wreszcie nie napisał tylko lipa bo przybrałam od początku 5.6kg sporo 😲

to super, że wszystko ok 🙂 a wagą się nie przejmuj bo to naprawdę niedużo.ja przytyłam 5kg a wszyscy mi mówią, że tylko brzuch mi urósł 😉 dzidzia swoje juz waży i wody, łożysko, piersi.

• Mamusia
izarybka napisał(a):
hej ja wróciłam już od lekarza wszystko ok badania i usg w porządku wyszło słyszałam moje maleństwo już 🤪 leków żadnych dodatkowych mi wreszcie nie napisał tylko lipa bo przybrałam od początku 5.6kg sporo 😲

super, że wszystko jest dobrze. Najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe. A co do wagi to się nie martw, nie jest jeszcze tak źle, niektóre przytyły już ok 10 kg

• Mamusia
izarybka napisał(a):

Iza super ze wszystko ok 🙂

• Mamusia
witajcie dziewczyny 🙂
w końcu was nadrobilam tylko 500 stron 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
normalnie jestem z siebie dumna
a nie bylo mni etyle bo u mnie sajgon jak nie wiem co 😞
wzielismy sie z moim A w koncu za remont pokoju ktory bedzie sypialnia i dla dzidzi pokoikiem i zaczlo sie wlic wszystko zalalo nam kichnie i lazienke (niedawno remontowana kuchnie 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠:angry 🙂

no i okazalo sie ze pion do wymiany wiec kucie syf masakra i nawet nie mialam jak na kompa wejsc bo jak juz cos wieczorkiem ogarnelam to nie mialam sily nawet siedziec tylko do wyrka a rano powtorka z rozrywki 😠 😠 😠 😠 😠 😠

ale dzieki Bogu juz po malu wychodzimy z syfu 🙂