Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
milllllena napisał(a):
No przede wszystkim wiecej mięsa - wołowinkę ( np.jakiś sosik, rosół drobiowo- wołowy),pije codziennie szklankę soku z buraków-blleee, ale jak trzeba to trzeba 🙂 co tam jeszcze: fasolke, kapustę a i rybbyy też mają dużo żelaza, oczywiście alby lepiej bylo wchałaniane potrzebna jest witamina c to stram sie soki pić do śniadania i obiadu, herbata wypłukuje także nie polecam, chyba, że owocowa jakaś 🙂

no właśnie czytam o herbacie i kawie że się nie powinno ale za to sok pomarańczowy do śniadania 🙂 zaraz tu skomponujemy menu dla Kamy 🙂 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamiska napisał(a):
haaha dzięki staram się odżywiać zdrowo dużo warzyw, co prawda od dziś eliminuję kawę i herbatę czarną no i postaram się jeść wołowinkę
🙂 🙂 🙂

tu Milenie pomaga więc Kochana nie ma co się martwić i stresować 🙂 głowa do góry 🙂

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
wiecej warzywek musicie jesc a bedzie dobrze 🙂

no wlASNIE w wiadomosciach mowili ,ze ogorkow lepiej nie jesc(hiszpanskich..)Jakas bakteria w Niemczech grasuje...az strach ,bo ja dzis mialam ogie z doopy,a to sie objawia biegunka,ale niby z krwia...(dzieki Bogu nie mam krwi,ale to zapewnw po Asiowych metodach hehe)-Wole Ogfien ,niz kluche 😁 😁 😁 😁

a mnie ostatnio coś zaklajstrowało 🤔 🤔 🤔 przeszła moja przemiana materii na Ciebie 🙃
Powiadasz że masz prysznic tyłka dziś 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁
to dla tego tak uciekasz co chwilkę 😜 bo Cie do Wc goni 🙂 😉

haha Asiu,mnie podratowalas,a bidna sama sie teraz meczysz..ale jabluszko ,albo dwa na dobranoc,a rano kawka i maslana caly Bozy dzien i bedzie gites 🙂 😘 😘 😘

gusia743 napisał(a):
Asiu.... badanie na glukozę dostanę jak będę na następnej wizycie 20 czerwca. Tak mi powiedział. Pogroził mi palcem, bo tyję za szybko 🙂 🙂 🙂 🙂
Czy będzie Miłosz to jeszcze nie takie pewne, bo moja córa się stawia... hahahahahaaa Powiedziała, że to ona będzie go przecież wychowywać i wpływ jakiś na imię musi mieć.
Co do wagi syncia mojego... to też mi się wydaję, że dosyć spora 🙂
Chyba będzie powtórka z rozrywki, bo córę też sporą urodziłam i chyba teraz też tak będzie.]

Aaaaa... i postaram się btywać tu częściej, bo tęsknię za Wami....

No Gusiu mam nadzieje ,ze bedziesz tu czesciej Kochana ,my tez tesknimy 🙂Mi ost mowil,ze dobrze tyje,az sie zdziwilam 😮mYSLALAM ,ZE MNIE ZJEBIE,A TU ELEGANCKO ,POWIEDZIAL,ZE DUMNY JEST ZE MNIE,BO JAK FAJE SIE RZUCA TO SIE DOPIERO MOZNA ROZTYC 😁 😁 😁
Ale to bylo zaraz po swietach,,,wiec niewiem co teraz powie 😮Nie bylam u niego ponad miesiac...
A ile Ty Kochana przybralas ,ze Ci tam grozil..ja mu dam 😠 😠 😠Jak mozna grozic kobiecie w ciazy 😉

Asia19874 napisał(a):
gusia743 napisał(a):
Asiu.... badanie na glukozę dostanę jak będę na następnej wizycie 20 czerwca. Tak mi powiedział. Pogroził mi palcem, bo tyję za szybko 🙂 🙂 🙂 🙂
Czy będzie Miłosz to jeszcze nie takie pewne, bo moja córa się stawia... hahahahahaaa Powiedziała, że to ona będzie go przecież wychowywać i wpływ jakiś na imię musi mieć.
Co do wagi syncia mojego... to też mi się wydaję, że dosyć spora 🙂
Chyba będzie powtórka z rozrywki, bo córę też sporą urodziłam i chyba teraz też tak będzie.]

Aaaaa... i postaram się btywać tu częściej, bo tęsknię za Wami....

koniecznie zaglądaj do nas częściej 🙂 wszędzie dobrze ale na brzuszku najlepiej 🙂
heh na nas nie ma mocnych i nam grożenie paluchem nie wystarcza 🙃 🙃 😁 😁 😁 my tu w tempie expresowym nabieramy masy 😁 😁 😁

hahahhaha na nas klocow nie ma rady hahaha ,mowic,grozic ,a gęba itak wiecznie pelna żarcia 😁 😁 😁

Asia19874 napisał(a):
Asiula a może Cię mała Szakira zaraziła 😮 😮 😮 😮 ?? jak ją ten brzuszek bolał i gorączkowała ? to może ona rotę do domu przyniosła 🤔 ,

Moze byc..bo dzien wczesniej pawilam klop 🤢

Asia19874 napisał(a):
milllllena napisał(a):
No przede wszystkim wiecej mięsa - wołowinkę ( np.jakiś sosik, rosół drobiowo- wołowy),pije codziennie szklankę soku z buraków-blleee, ale jak trzeba to trzeba 🙂 co tam jeszcze: fasolke, kapustę a i rybbyy też mają dużo żelaza, oczywiście alby lepiej bylo wchałaniane potrzebna jest witamina c to stram sie soki pić do śniadania i obiadu, herbata wypłukuje także nie polecam, chyba, że owocowa jakaś 🙂

no właśnie czytam o herbacie i kawie że się nie powinno ale za to sok pomarańczowy do śniadania 🙂 zaraz tu skomponujemy menu dla Kamy 🙂 😁 😁 😁

hahaha a Ty Asiek jestes w tym THE BEST!!!!!na wszystko sposob sie znajdzie 🙂
Kama z taka ekipa nie daj sie bedziesz miala wyniki jak 16tka 🤪

No i z moim zaplonem w doopie to juz nikogutko nie ma... 😮
A to jak Ci Gusia tak powiedzial ,ze bedzie glukoza to i mnie nie ominie ...szlag,a juz sie łudzilam...w poprz nie mialam tego syfu .. 😮

Kochane ,co Wy na ten wozek powiecie???Nie jest Wam podejrzana cena ???To podrobka Mutsy http://allegro.pl/wozek-gond-spacer-wyprzedaz-okazja-mikrus-i1624989284.html

• Mamusia
Gusia gratuluje radarka 🙂no i chopisko wielgachne czyli zdrowo rośnie synus 🙂
Co do jedzenia to ja dzisiaj mam taki dzien niedawno pochlonełam kanapke z wedlinka serem zoltym kalarepa i ogorem mniam mniam a za chwile no nie moglam w morde sie pochamowac opierniczylam 4 kostki czekolady no jak ma dupsko nie rosnac no jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠

Doris5969 napisał(a):
Co do jedzenia to ja dzisiaj mam taki dzien niedawno pochlonełam kanapke z wedlinka serem zoltym kalarepa i ogorem mniam mniam a za chwile no nie moglam w morde sie pochamowac opierniczylam 4 kostki czekolady no jak ma dupsko nie rosnac no jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠

hahaha Dorus ,trza miec na czym siedziec hahahaha,a my juz mamy nauczke,ze po porodzie za chudym byc wcale fajnie nie jest,prawda? 🙂I sie tego trzymajmy Dorus,majac wiare i nadzieje,ze pojdzie nam gladko jak za pierwszym razem... 🤔 🙃

Doris5969 napisał(a):
Wózek niezły ae cena to faktycznie cholernie podejzana chyba jakas lipa!!!!!!!!!!!1

No on wizualnie fajny,ale w komentarzach czytalam,ze nie stabilny,wiec lepiej wymacac w sklepie i ewentualnie zamowic juz upatrzony typek z Allegro 😎

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

hahaha Dorus ,trza miec na czym siedziec hahahaha,a my juz mamy nauczke,ze po porodzie za chudym byc wcale fajnie nie jest,prawda? 🙂I sie tego trzymajmy Dorus,majac wiare i nadzieje,ze pojdzie nam gladko jak za pierwszym razem... 🤔 🙃

Oj Asik musimy miec taka nadzieje 🙂musimy w to wierzyc 😁

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

Oj Asik musimy miec taka nadzieje 🙂musimy w to wierzyc 😁

A wiara gory przenosi 🤪 😁

Doris5969 napisał(a):
wywiało nam wszystkie koleżanki 😠moze Ojca Mateusza ogladaja? 🙂

pewnie sie nawroca i juz sie nie beda tu pokazywac,ze wzgledu na demoralizacje jaka tu panuje 😁

• Mamusia
ale jestem zmęczona dziś 😮 cały dzionek na nogach a mudżyno każe leżeć 🥴
no Zochy to juz kupę czasu nie było znowu ...
Asia,Dorotka mam nadzieje że i mi po porodzie pójdzie gładko z kilosami 😮 😮 Jak tu nie jeść jak cokolwiek się w pysk wsadzi i odrazu odzew spod cyca 🤪 😁 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asiula a może Cię mała Szakira zaraziła 😮 😮 😮 😮 ?? jak ją ten brzuszek bolał i gorączkowała ? to może ona rotę do domu przyniosła 🤔 ,

Moze byc..bo dzien wczesniej pawilam klop 🤢

ojoj to nie dobrze , jak Cię tak będzie trzymało to może się gdzieś do jakiego doktorka przejdź ... bo niema żartów 🥴