Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

smerfetka napisał(a):
Może to głupie pytanie, ale w robieniu słodkości to jestem zielona. Czy te racuszki to smaży się w głębokim oleju?

Nie ,jedynie na patelni sporo rozgrzewasz i nakladasz lyzka na rozgrzana patelke 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Zrobiłam jednak racuch z przepisu Asi w smnaku dobre tylko mi sie przypaliły chyba dzisiaj nie mam weny do gotowania i wogóle do niczego

Dorcia na pocieche ,pomysl,ze nie jestes sama 🙂Wiecej tu hipopotamkow,orek i innych 😁 😘

a ja dzisiaj kawał miesa , ale na pewno w tym tygodniu zrobie .....a co zoooooooo załozymy .....forum wrzesniowki zooo!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 słonica juz jest czyli ja.....

czarna79 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Ja łóżeczko chcę zwykłe, sosnowe, jaśniutkie. Widziałam je za jakieś 150 zł i myślę że to mi w zupełności starczy! 🙂

Uwazaj na takie łozka bo słyszałam ze sybko sie psuja......ale tylko słyszałam kochana....oglądać 🙂
Pewnie zależy jak się trafi 🙂 mi się właśnie takie podobają i nie chcę innego 🙂 Mam nadzieję że jakoś wytrzyma 🙂 z resztą jest jeszcze trochę czasu, żeby to przemyśleć i pooglądać i wybrać jakieś wyreczko dla Gabryni 🙂

szczerze to na ile takie łozko posłuzy dla naszej niuni........

ale co ma się psuć w tych łożeczkach? 🙂 jak dobrze poskręcasz i sama sie nie będziesz kładła to posluzy bardzo długo 🙂

słyszałam ze sie szczebelki łamia .... 🙂 🙂ale pisałam ze tylko słyszałam wiec nie wiem jak z tym jest ......ja tez wole takie z szuflada , ale zobaczymy jak to bedzie ....

u mnie wszystko ładnie stoi 🙂 już 2 lata 🙂

moze kolezanka jakies feralne wybrała i musiała kupic nowe ....

albo sama sie tam legla albo fikolajki robila hahaha

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
smerfetka napisał(a):
Może to głupie pytanie, ale w robieniu słodkości to jestem zielona. Czy te racuszki to smaży się w głębokim oleju?

Nie ,jedynie na patelni sporo rozgrzewasz i nakladasz lyzka na rozgrzana patelke 🙂

Czyli coś jak placuszki. Dzięki 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Ja łóżeczko chcę zwykłe, sosnowe, jaśniutkie. Widziałam je za jakieś 150 zł i myślę że to mi w zupełności starczy! 🙂

Uwazaj na takie łozka bo słyszałam ze sybko sie psuja......ale tylko słyszałam kochana....oglądać 🙂
Pewnie zależy jak się trafi 🙂 mi się właśnie takie podobają i nie chcę innego 🙂 Mam nadzieję że jakoś wytrzyma 🙂 z resztą jest jeszcze trochę czasu, żeby to przemyśleć i pooglądać i wybrać jakieś wyreczko dla Gabryni 🙂

szczerze to na ile takie łozko posłuzy dla naszej niuni........

ale co ma się psuć w tych łożeczkach? 🙂 jak dobrze poskręcasz i sama sie nie będziesz kładła to posluzy bardzo długo 🙂

słyszałam ze sie szczebelki łamia .... 🙂 🙂ale pisałam ze tylko słyszałam wiec nie wiem jak z tym jest ......ja tez wole takie z szuflada , ale zobaczymy jak to bedzie ....

u mnie wszystko ładnie stoi 🙂 już 2 lata 🙂

moze kolezanka jakies feralne wybrała i musiała kupic nowe ....

albo sama sie tam legla albo fikolajki robila hahaha

nie przyznała sie co robiła , a wiodomo moze i fikołki robiła hi hi ......

• Mamusia
Pisałyście też wcześniej o pierogach z truskawkami. Ostatnio próbowałam pierwszy raz zrobić knedle i nawet wyszły ... o dziwo.Ale pierogów jeszcze nigdy nie robiłam. Jeśli macie jakiś sprawdzony przepis na ciasto na pierogi to ładnie poproszę 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Wy to mnie umiecie pocieszyc 😘 😘

my to dobre kobiety .....a co myslisz ze bedziesz sama w tym zoo??????ja widze kochana ze my to LODZIARY jestesmy ......ja jak nie mam lodow w zamrazalce to chora jestem ....musza byc i juz .... 🤪 🤪 🤪
Teraz to choruje na te ogorasy małosolne i racuszki ......

• Mamusia
ja wróciłam z biedry kupiłam lovellę i arbuza po 1.97za kg 🙂 no i mleczko bo mi strasznie smakouje ostatnio z płatkami i nie mam problemu z jelitami 😜
a ja mam też jasne łożeczko ma takie szyny jak kołyska ciekawe jak się bedzie sprawowało, najwyżej się to odejmie 😜

smerfetka napisał(a):
Pisałyście też wcześniej o pierogach z truskawkami. Ostatnio próbowałam pierwszy raz zrobić knedle i nawet wyszły ... o dziwo.Ale pierogów jeszcze nigdy nie robiłam. Jeśli macie jakiś sprawdzony przepis na ciasto na pierogi to ładnie poproszę 🙂

Najlepszy przepis to wsyp make do gara,wlej odrobine oleju(tznok lyzki ,dwoch)ciut soli,i gotujaca woda zalej make energicznie mieszajac 🙂wyrob jescze gorace ciasto na blacie podsypujac maka ,co by nie bylo za twarde ,ani za miekkie 🙂Ja robie na oko ,wiec Ci nie podam dokl.proporcji 🙂Ale takie ciacho jest najlepsze ,rozplywa sie w ustach 🙂

• Mamusia
izarybka napisał(a):
ja wróciłam z biedry kupiłam lovellę i arbuza po 1.97za kg 🙂 no i mleczko bo mi strasznie smakouje ostatnio z płatkami i nie mam problemu z jelitami 😜
a ja mam też jasne łożeczko ma takie szyny jak kołyska ciekawe jak się bedzie sprawowało, najwyżej się to odejmie 😜

Ja pierdziuuuu dopiero co odlazłam od koryta,a ta mi pisze o arbuzie!!!miałam iśc wcześniej do sklepu ale lenia miałam..ale ten arbuz.....i ta cena... 😁 trza iść jednak tyko z kim ??mój leży bidulek coś sie struł kupczy na okrągło i jak tu do sklepu z nim wparować?? 🤢 oby tylko mnie nie dorwało 😮

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
izarybka napisał(a):

Ja pierdziuuuu dopiero co odlazłam od koryta,a ta mi pisze o arbuzie!!!miałam iśc wcześniej do sklepu ale lenia miałam..ale ten arbuz.....i ta cena... 😁 trza iść jednak tyko z kim ??mój leży bidulek coś sie struł kupczy na okrągło i jak tu do sklepu z nim wparować?? 🤢 oby tylko mnie nie dorwało 😮

Kobieto arbuz z pestkami poprawia trawienie 😜

• Mamusia
izarybka napisał(a):
Anulcia napisał(a):
izarybka napisał(a):

Kobieto arbuz z pestkami poprawia trawienie 😜

Ile można jeść 🤪po nim czuje sie jak balon napełniony wodą 😁 ale i tak se kupie a co mi tam 🤪

• Mamusia
Obudziłam się 🙂 A tu taka dyskusja...
ja wczoraj kupiłam arbuza i ćwierć pożarłam na wieczór 🙂 Troszkę mi później ciążyło na żołądku...

Zwlekam się i idę zrobić jakieś prańsko... Miałam prasować, ale po bieganiu po mieście wolałam nie ryzykować stania przy desce 🤢

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Oglądacie rozmowy w toku???? Ja nie wierzę własnym oczom! Co za tępe suki... 😮 😮 😮

niezłe Agata co nie .....w kiblu co to za przyjemnosc .....

No żenada normalnie...i pomyśleć, że to kiedyś matką będzie... 😮 😮 😮

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Ale jaja!! 🤪 🤪 🤪
http://www.tvn24.pl/-1,1704899,0,1,on-czy-ona-niech-dziecko-wybierze-samo,wiadomosc.html 🤪 🤪 🤪 🤪

a pozniej wyrasta taki babo-chłop ......kazdy wie o kim pisze..... 🙂 🙂co to za rodzice....