Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
jestem 🙂 zrobiłam tą nieszczęsną glukoze 🥴 babki koło mnie latały jak poparzone bo ponoć mega blada byłam ehehhe ale na szczęście obyło się bez rzygania 😮 strasznie śpiąca jestem teraz przez to i upał u mnie masakryczny 😲

połoz sie kochana spac ......i pij duzo wody niegazowanej z cytryna ....

gdybym tylko usneła 😮 pot mi się po dupie leje i kleje się cała więc pewnie ze spania nici , nawet wiatrak nie pomaga , ogarnełam trochę dom i nie mogę się do tej pory ochłodzić 🥴 🥴

kochana zimny prysznic , znaczy sie letni .....ja to mam zimno w domu ....

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej

zawsze mozecie sie pocieszyc ze ja mam juz 20 kg do przodu i pewnie jeszcze troche bedzie, choc mysle ze juz nie tak duzo bo jestem na diecie teraz.

a zawsze mi sie wydawalo ze bede szczupla w ciazy, jeszcze 4 lata temu wazylam 47 kg a teraz 90 prawie : )

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
a odnosnie kilogramow

to Przemek jak przychodzi do domu drze sie na caly dom

gdzi są moje piękne grubaski 🙂 tak mnie to jakos smieszy ze sama sie smieje ze przytylam

a moj jak przyjezdza z pracy ....łapie mnie za boczki sadełkowe hi hi i mowie kochanie chyba mi o czyms zapomniałas powiedziec ....taki mam z tego ubaw .....a ja jaki ty masz z tego ubaw hi hi .....oj te nasze duze dzieci 🤪 🤪

My jak sie kładziemy spać...mówie do mojego uwaga orka nadpływa..i on wtedy wie że musi Nam zrobić więcej miejsca..Albo jak stoje przed lustrem i brzuszek oglądam a on taki zdziwiony Ania Ty chyba w ciaży jesteś !!!

hi hi no chyba jestes hi hi .... 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
a mam do was pytanko,bylybyscie na tyle uprzejme i sprawdzily czy dziala wam chat i czy mozecie sobie wchodzic na kalendarz ciazy bo cos mnie sie wydaje ze big brother zablokowal mi te owe funkcje 🤨

u mnie wsio działa..

nie prosilam go aby mi blokowal cos z czego korzystam 😠

moze wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz i bedziesz miała do wszytskiego dostep....nie wierze zeby Ci cos zablokował ...

Jeśli sie nie myle to wspominał cosik o tym że niektóre osoby nowości nie będą widziały,ale o blokowaniu nic nie wspominał...tzn o blokowaniu tego co już było stare

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
a mam do was pytanko,bylybyscie na tyle uprzejme i sprawdzily czy dziala wam chat i czy mozecie sobie wchodzic na kalendarz ciazy bo cos mnie sie wydaje ze big brother zablokowal mi te owe funkcje 🤨

u mnie wsio działa..

moze wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz i bedziesz miała do wszytskiego dostep....nie wierze zeby Ci cos zablokował ...

zrobilam to i nic,ja obserwowałam co on wypisyje w tym watku o numeracji stron i napomknal ze tym ktorym sie nie podobaja nowosci nie beda z nich korzystac czy cos takiego.

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
jestem 🙂 zrobiłam tą nieszczęsną glukoze 🥴 babki koło mnie latały jak poparzone bo ponoć mega blada byłam ehehhe ale na szczęście obyło się bez rzygania 😮 strasznie śpiąca jestem teraz przez to i upał u mnie masakryczny 😲

gdybym tylko usneła 😮 pot mi się po dupie leje i kleje się cała więc pewnie ze spania nici , nawet wiatrak nie pomaga , ogarnełam trochę dom i nie mogę się do tej pory ochłodzić 🥴 🥴

na upał polecam koktajl z truskawek - miksujemy blenderem, dodajemy cukier, potem mleko, przelewamy do szklanek, stawiamy do lodówki na godzinkę, wyjmujemy i pijemy 🙂 dobrze orzeźwia, przed chwilą wypróbowane 🙂

• Mamusia
iza131313 napisał(a):
hej

zawsze mozecie sie pocieszyc ze ja mam juz 20 kg do przodu i pewnie jeszcze troche bedzie, choc mysle ze juz nie tak duzo bo jestem na diecie teraz.

a zawsze mi sie wydawalo ze bede szczupla w ciazy, jeszcze 4 lata temu wazylam 47 kg a teraz 90 prawie : )

i sie kochana nie przejmuj .....ja mam dobre 3 cyferki i mam to gdzies .....a ty jeszcze 2....na pewno wrocisz do wagi sprzed ciazy ....a jak z tym cukrem ....powtorzyłas i co ....

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

na upał polecam koktajl z truskawek - miksujemy blenderem, dodajemy cukier, potem mleko, przelewamy do szklanek, stawiamy do lodówki na godzinkę, wyjmujemy i pijemy 🙂 dobrze orzeźwia, przed chwilą wypróbowane 🙂

No masz!!!! no i co teraz???!!! teraz trza ten pomysł WYPRÓBOWAĆ heheh 😎

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
ja to chyba sobie takie coś od słońca zakupie...heheh 😁zawsze mi sie to kojarzyło z wycieczkami...jak sie spotkało grupe emerytów... 🤪 🤪

http://allegro.pl/odjechana-parasolka-na-glowe-hit-i1634317569.html#gallery

wygladałabys zajebiscie .....ja to musze poszukac kapelusza takiego jak Dorcia , bo maz mnie zabiera na 2 dni nad jeziorka....

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

u mnie wsio działa..

zrobilam to i nic,ja obserwowałam co on wypisyje w tym watku o numeracji stron i napomknal ze tym ktorym sie nie podobaja nowosci nie beda z nich korzystac czy cos takiego.

moze zaraz sie odezwie do nas i sobie pogadasz albo napisz czy mogłby ci odblokowac to z czego korzystałas.....na pewno to zrobi .... 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

u mnie wsio działa..

moze zaraz sie odezwie do nas i sobie pogadasz albo napisz czy mogłby ci odblokowac to z czego korzystałas.....na pewno to zrobi .... 🙂

zaraz gdzies go tu znajde,po to sie zarejestrowalam na poczatku aby korzystac z kalendarza dopiero pozniej napisalam w wrzesniowkach

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Kurde Babki tak fajnie tu z Wami,że nic sie robić nie chce.. tylko poodkurzałam i nic a no i ZJADŁAM hehe

to zawsze cos ....ZJADŁAS cos.....dawno tego nie robiłas hihi 🙂

kurde jak można nie jeść...co tylko zjem to Mała fika radośnie 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

u mnie wsio działa..

zaraz gdzies go tu znajde,po to sie zarejestrowalam na poczatku aby korzystac z kalendarza dopiero pozniej napisalam w wrzesniowkach

Jest teraz zalogowany od 10:19 😉

• Mamusia
ojej jestem taka słaba ze lewdwo wsatłam po drzemce no ale przeciez nbie przeleze całego dnia bo nie chce i nie moge !!!!!!Aga po weselu super 🙂panna młoda cudnie wyglądała dorozka do slubu jechali ksiadz supoer msze poprowadził ja to z 5 razy ryczałam ,anna mloda tez sie popłakała 🙂i ksiadz tez łezke uronił wiec było bardzo wzruszajaco 🙂 🙂w knajpie byo super żarełko mniam mniam no jak nigdy najadałam sie na weselu ze szok 😮 😮ale nikt by nie powiedzia ze wpychałam w siebie jak kaczka 🙂dupa do tanca sie rwaą tak wiec nie wytrzymałam przy piosence Iwana jej piekne czarne oczy i z moim M poszłam w tany 🙂ze 3 szybkie i ze 4 wolne zatanczylismy czyli weselicho zaliczone 🙂ok 3 bylismy w chacie z powrotem bo KUba tak był padniety ze złączył sobie tam 3 krzesłą i sie poożył wyglądało tpo prześmiesznie bo prosił i proisił ze chce do domu a ze były akurat oczepiny to nie mogliśmy wyjść to sie wkurzył zdjął buty i sie położył tak sie śmialiśmy z tego bo te krzesła potraktował jak łóżko no gdzie bez butó sie rzecz jasna nie wchodzi 🙂

a do szkoły na 8.30 myślałąm ze nie przezyje niedzieli ,ale egzaminy poszły mi dobrze z jednego to juz wiem ze 4,5 dostałam wiec jeszce wyniki z dwóch i do przodu 🙃 🙃wczoraj to byłam tak zmeczona ze chyba gorzej wygladałam i sie czułam niz bym była na kacu ale i niewyspanie i sters napewno miały na to wpływ .

Dzisiaj czuje sie niestety zniwu nie najlepiej ............... 😞

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
mi tez cos stópki zaczely puchnac,w sobote kupilam klapki o rozmiarze 41 😲
Doris to fajnie ze weselicho zaliczone do udanych,pohasałas troche 🤪 To teraz odpoczywaj 🙂

tfu tfu odpukać mi chwilowo nie puchną i noszę mój stały rozmiar 🙂ale zapewne to kwestia dni 😠
Leginsik i co z tym cztem i kalendarzem Twoim nadal nie możem korzystac?