Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja mieszkam z teściami i są spoko ale za to wkurza mnie młody brat mojego, rozpuszczony jak dziadowski bicz, uczyć się nie chce, nie pracuje, tylko jest wiecznie obrażony na cały świat i rodziców, że nie ma tego czy tamtego. Dziś obudziła mnie awantura na dole, jak zwykle kłócił się z rodzicami o coś!Tylko on nie mówi tylko się wydziera i jeszcze tak się do nich zwraca, że ja bym dostała od mojego ojca liścia za coś takiego choć nigdy w życiu mnie nie uderzył.
W sumie ich dziecko ich sprawa tylko zastanawiam się jak to będzie jak Mała się urodzi, chyba sama pójdę i mu przywalę jak mi ją będzie stresował tymi krzykami 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Agamu napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
hej Dziewczynki!
U mnie dziś chłodek, chmury i zero słońca, może tak zostać puki co 🙂

Było cos o targach to ja dorzucę o akcji "Szczęśliwe macierzyństwo" kiedyś było o tym na forum, organizują w różnych miastach akcje, można sobie zrobic bezpłatnie usg 3D. kiedys do nich napisałam pytając kiedy będą w Poznaniu - 6/7 sierpnia tu jest link do strony http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/strefa-rodzinna/szczesliwa-mama/
chyba piszą co jakiś czas gdzie najbliższa akcja 🙂

Chyba w Plazie, przynajmniej kiedys tam już była. Ja też może się skusze choć w tak później ciąży na 3D już chyba nie za wiele widać 🤔 ale można zwykłe usg no i pogadac z lekarzem sobie 🙂
Chyba któraś była na tej akcji już nawet.
Czyli 6/7 sierpnia jest w Poznaniu??? Super, też pójdę, a co 🙂

• Mamusia
Oj dziewczyny zawsze są sposoby żeby k.. człowieka my z rodzicami mieszkaliśmy z babcia(mamą mojego taty)niby mieliśmy zamykane swoje mieszkanie, ale np stała na podsłuch pod drzwiami jak jedliśmy obiad to ona własnie coś potrzebowała od taty. Rodzice Mojego też mieszkają w jednym podwórku z tesciową, oni się wk.. kiedyś bo babka ma dla siebie pokój i kuchnię a oni mieli jeden pokój z dwójką dzieci i zbudowali sobie mały domek, a babka siedzi w chałupie wielkiej sama.No taki plus że Mój ma nadal u niej pokój na weekend ale co z tego że wody nie ma szambo popsute grzejniki pozapowietrzane w zimie nie da się tam spać. taka k.. podłość ludzka. Ostatnio jego babka chciała mi pomaranczer dać ja mówie że nie mogę jeść cytrusów, a ona na to ojej ja też nie zjem nie mam komu dać. Jakby nie miała wnuków. Ostatnio jak byłam u teściów jakaś wnuczka przyjechała do tej babki my byliśmy na podwórku a tamta do nas ani be ani me. 😮 😲

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
Agamu napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
hej Dziewczynki!
U mnie dziś chłodek, chmury i zero słońca, może tak zostać puki co 🙂

Było cos o targach to ja dorzucę o akcji "Szczęśliwe macierzyństwo" kiedyś było o tym na forum, organizują w różnych miastach akcje, można sobie zrobic bezpłatnie usg 3D. kiedys do nich napisałam pytając kiedy będą w Poznaniu - 6/7 sierpnia tu jest link do strony http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/strefa-rodzinna/szczesliwa-mama/
chyba piszą co jakiś czas gdzie najbliższa akcja 🙂

Chyba w Plazie, przynajmniej kiedys tam już była. Ja też może się skusze choć w tak później ciąży na 3D już chyba nie za wiele widać 🤔 ale można zwykłe usg no i pogadac z lekarzem sobie 🙂
Chyba któraś była na tej akcji już nawet.
Czyli 6/7 sierpnia jest w Poznaniu??? Super, też pójdę, a co 🙂

Dzięki, będę śledzić tą stronę 🙂 i jak nie będzie upałów to może się tam przejdę 🙂

• Mamusia
kurcze ja mam nadzieję, że ja kiedyś nie będę upierdliwą teściową albo babcią 😮nie wiem skąd to się w ludziach bierze? chociaż teraz ja sama będę mamą i pomyślę, że moja córka mogłaby być kiedyś z facetem, który np. nie będzie jej szanował to nie wiem co bym zrobiła 😮

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
kurcze ja mam nadzieję, że ja kiedyś nie będę upierdliwą teściową albo babcią 😮nie wiem skąd to się w ludziach bierze? chociaż teraz ja sama będę mamą i pomyślę, że moja córka mogłaby być kiedyś z facetem, który np. nie będzie jej szanował to nie wiem co bym zrobiła 😮
na pewno nie bede sie wpieprzac w ich sprawy,mam nadzieje ze moja cora bedzie wiedziala ze z kazdym problemem moze przyjsc do mnie. patrzac w jakiej ja znajduje sie sytuacji nie chce aby w przyszlosci moje dziecko przechodzilo przez to samo.

• Mamusia
No,zamówiłam Majewce jedzonko i po mału szykujemy się do weterynarza.
tzn ja się szykuję, szukając Majewkowej książeczki zdrowia 🙂
Później podjadę jeszcze na pocztę, bo sukienka, którą zamówiliśmy z Tomkiem przyszła i okazała się za duża, więc Pani ma przysłać mi mniejszą 🙂
U mnie wieje i popaduje, ale dziś ta pogoda mi się podoba Trzeba odpocząć od tych chorych upalów 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
na pewno nie bede sie wpieprzac w ich sprawy,mam nadzieje ze moja cora bedzie wiedziala ze z kazdym problemem moze przyjsc do mnie. patrzac w jakiej ja znajduje sie sytuacji nie chce aby w przyszlosci moje dziecko przechodzilo przez to samo.

ale z ta kartką to dobry pomysł, zanim wstawicie zamek, może coś do nich trafi 😁

Agamu napisał(a):
No,zamówiłam Majewce jedzonko i po mału szykujemy się do weterynarza.
tzn ja się szykuję, szukając Majewkowej książeczki zdrowia 🙂
Później podjadę jeszcze na pocztę, bo sukienka, którą zamówiliśmy z Tomkiem przyszła i okazała się za duża, więc Pani ma przysłać mi mniejszą 🙂
U mnie wieje i popaduje, ale dziś ta pogoda mi się podoba Trzeba odpocząć od tych chorych upalów 🙂

Agatka,to pocieszenie nie male,ze na Ciebie jest za duza ,w moim -przypadku raczej byloby w druga str 😁 😁 😁

• Mamusia
izarybka napisał(a):
czytałam o tym żelu położniczym to się dianatal nazywa

Chyba Dorotka pisała, że jej znajoma z tym rodziła i nie działa. Pewnie na jednych bardziej na innych wcale. Jak ze wszystkim 😉 jak dla mnie 400zł to kupa kasy i juz wolę się pomęczyć 🙃

agata_1982 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

ale z ta kartką to dobry pomysł, zanim wstawicie zamek, może coś do nich trafi 😁

gorzej jak sa pokroju ludzi zadymy,wtedy bedzie afera ,ze jak to w swoim domu beda pukac 🤢 🤢 🤢
Jak sie ma czegos dosc to sie zrobi wszystko ,ja tez jak mieszkalam u tesciowej to nie patrzylam ,zamek i nie ma zagladania pod pierzyne 😉

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

gorzej jak sa pokroju ludzi zadymy,wtedy bedzie afera ,ze jak to w swoim domu beda pukac 🤢 🤢 🤢
Jak sie ma czegos dosc to sie zrobi wszystko ,ja tez jak mieszkalam u tesciowej to nie patrzylam ,zamek i nie ma zagladania pod pierzyne 😉

to sa bardzo spokojni ludzie,dlatego tacy marudni i natretni..wiec nie bede sie pieprzyc i wstawiam zamek

• Mamusia
my sobie tez zamek wstawiliśmy i nie ma stresu 😁 kiedys tylko próbowali dostac się na balkon(z naszego pokoju jest wejście) chcieli coś tam wstawić, żeby było chłodniej a my w tym czasie figielki heheh i udawaliśmy, że śpimy heheh (włączonym świetle 😉.)w końcu z drugiego pokoju przez okno wchodzili na ten balkon(bo taki długi na całą długość domu) słyszałam tekst teścia: tak wcześnie i śpią? a teściowa: muszą wstac rano hahahahah nie wiem czy tacy niekumaci? czy udawali 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
my sobie tez zamek wstawiliśmy i nie ma stresu 😁 kiedys tylko próbowali dostac się na balkon(z naszego pokoju jest wejście) chcieli coś tam wstawić, żeby było chłodniej a my w tym czasie figielki heheh i udawaliśmy, że śpimy heheh (włączonym świetle 😉.)w końcu z drugiego pokoju przez okno wchodzili na ten balkon(bo taki długi na całą długość domu) słyszałam tekst teścia: tak wcześnie i śpią? a teściowa: muszą wstac rano hahahahah nie wiem czy tacy niekumaci? czy udawali 😁 😁 😁 😁 😁

a moi tescie wychodza z zalozenia ze skoro ja w ciazy to my tego nie robimy wiec bez pardonu mozna wchodzic kiedy sie chce,nie pomyslalabym tak gdyby nie fakt iz w ktorys weekend byli na grillu i mialam ich odebrac rozmawiali z moim S przez tel i jak skonczyli rozmowe to sie nie rozlaczyli i moj S wszystko slyszal co o tym mowili. Faktycznie ci ludzie starszej daty to jakis dziwny maja tok myslenia 😮

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

a moi tescie wychodza z zalozenia ze skoro ja w ciazy to my tego nie robimy wiec bez pardonu mozna wchodzic kiedy sie chce,nie pomyslalabym tak gdyby nie fakt iz w ktorys weekend byli na grillu i mialam ich odebrac rozmawiali z moim S przez tel i jak skonczyli rozmowe to sie nie rozlaczyli i moj S wszystko slyszal co o tym mowili. Faktycznie ci ludzie starszej daty to jakis dziwny maja tok myslenia 😮

może sami juz od dawna nie teges i myślą, że inni tez nic nie robią 😉

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
agata_1982 napisał(a):

może sami juz od dawna nie teges i myślą, że inni tez nic nie robią 😉

chcialabym w to wierzyc ale oni chyba nadal to robia 😲

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
NIE ZADZIERAJ Z CIĘŻARNĄ!!!!!!! 😁 😁 😁 🙃 🙃 😎

bo to grozi kalectwem 😁

A co to będzie później?!!? 😮jak urodzimy.ja juz czuję, że jak ktoś chciałby mojemu maleństwu krzywdę zrobić to i na Pudziana bym szła!! 😠 😠

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
NIE ZADZIERAJ Z CIĘŻARNĄ!!!!!!! 😁 😁 😁 🙃 🙃 😎

bo to grozi kalectwem 😁

A co to będzie później?!!? 😮jak urodzimy.ja juz czuję, że jak ktoś chciałby mojemu maleństwu krzywdę zrobić to i na Pudziana bym szła!! 😠 😠

hehe to samo ja 😁