Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witam

tak w ogole wszytsko dobrze ....mocz, morfologia, wszytsko ok hbs ujemny.....czyli ok ....a te kłucia to tak ma byc w tym czasie ....a co do pęcherza ....oczywiscie gwiazada naciska na pęcherz ....nawet jak patrzył to na nim lezała ...a denerwował ja ta kulka .....kopała go....taka ładna skulona lezała, pomyslała sobie , ze ta matka głupia cały czas do niej ON, SZymon mowiła ....a ja dziewczynka jestem hi hi ....

Ciocia Asia zyczy sobie zgrzewke Warki od Mamusi 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
Milo mi ciesze sie niezmiernie,nawet nie masz pojecia jak bardzo hahhahahaaha
GRATULUJE,A ZOBACZYSZ ,ZE TATUSIA CORECZKA BEDZIE !!!!!!!!!! 😘 😘 😘

a takiego zimnego browarka to sama bym sie napiła 🤪 Dziewczyny za rok robimy zjazd wrzesnióweczek 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witam

tak w ogole wszytsko dobrze ....mocz, morfologia, wszytsko ok hbs ujemny.....czyli ok ....a te kłucia to tak ma byc w tym czasie ....a co do pęcherza ....oczywiscie gwiazada naciska na pęcherz ....nawet jak patrzył to na nim lezała ...a denerwował ja ta kulka .....kopała go....taka ładna skulona lezała, pomyslała sobie , ze ta matka głupia cały czas do niej ON, SZymon mowiła ....a ja dziewczynka jestem hi hi ....

Ciocia Asia zyczy sobie zgrzewke Warki od Mamusi 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

a takiego zimnego browarka to sama bym sie napiła 🤪 Dziewczyny za rok robimy zjazd wrzesnióweczek 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂

jestem za! 🙂 ale ja na soczek bo ja abstynentka 100% jestem 😁

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Witam

Ja też pół ciąży do brzuszka mówiłam Weronika a okazał się Danielek 😜

• Mamusia
izarybka napisał(a):
kwasiek_ napisał(a):
Witajcie 🙂
izarybka, wybierasz się w ten weekend na targi "Brzuszek i Maluszek" ?? Na Mosirze są.

Tak słyszałam o nich na esce trąbią, wybieram się raczej w niedziele myslisz że warto tam byc?

podobno można parę gratisów dostać. Z tego co słyszałam, jest to bardziej impreza dla ciężarnych, niż dla mamuś 🤢 dlatego się właśnie zastanawiam czy iść, czy nie... ale chyba pójdę 🙂

Anulcia napisał(a):
kamiska napisał(a):
Anulcia napisał(a):
kamiska napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Witajcie 😘

hej Aniu ciesze sie ze lekarz poweidzail ze jest ok
nadal masz te bole/?

Niestety tak 😞 dzisiaj robie drugie podejście i ide do swojej lekarki..obawiam sie,że tym razem będe musiała iść do szpitala... 😞

dobrze robisz ze idziesz lepiej dmuchac na zimne,daj nam znac bedziemy czekaly na wieści
trzymaj sie! 🙂

aha no i wez nospe bo ona nie szkodzi a jak trzeba to i 2 tabl mozna brac

Nie chciałam nospy brać,ale chyba wezme..Zresztą wczoraj w szpitalu mówili,że moge spokojnie sobie ją wziąć..Na szczęście Mała fika sobie radośnie tak jak zawsze..tak sobie pomyślałam,że to wyrostek może?jak podnosze noge to mnie boli i co dziwne,że jak sikam to pod koniec sikania też mnie kłuje i latam co 5 minut...może to jakaś infekcja pęcherza...niewiem w każdym bądź razie dzisiaj musze sie dowiedzieć..

Ania ,jak mam drogi moczowe chore i tez pod koniec mnie boli ... 🤢

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
kamiska napisał(a):
Anulcia napisał(a):
kamiska napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Witajcie 😘

hej Aniu ciesze sie ze lekarz poweidzail ze jest ok
nadal masz te bole/?

Niestety tak 😞 dzisiaj robie drugie podejście i ide do swojej lekarki..obawiam sie,że tym razem będe musiała iść do szpitala... 😞

dobrze robisz ze idziesz lepiej dmuchac na zimne,daj nam znac bedziemy czekaly na wieści
trzymaj sie! 🙂

aha no i wez nospe bo ona nie szkodzi a jak trzeba to i 2 tabl mozna brac

Nie chciałam nospy brać,ale chyba wezme..Zresztą wczoraj w szpitalu mówili,że moge spokojnie sobie ją wziąć..Na szczęście Mała fika sobie radośnie tak jak zawsze..tak sobie pomyślałam,że to wyrostek może?jak podnosze noge to mnie boli i co dziwne,że jak sikam to pod koniec sikania też mnie kłuje i latam co 5 minut...może to jakaś infekcja pęcherza...niewiem w każdym bądź razie dzisiaj musze sie dowiedzieć..

Ania ,jak mam drogi moczowe chore i tez pod koniec mnie boli ... 🤢

Ja właśnie dalej czekam na 11-stą jak położna będzie i startuje odrazu do niej..pewnie pójde na usg..może zobacze jak tam moja Mała sie bawi w moim pęcherzu...

• Mamusia
Leer napisał(a):
Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witam

hehehe może byc i soczek 🙃

• Mamusia
Ale powiem Wam Dziewuszki,że jest troszke lepiej...nie za każdym razem boli jak wstaje i chodze,ale chyba sprawdzić nie zaszkodzi...Wczoraj jak mnie badali w szpitalu to ogólnie wszystko ok..serducho biło..ale usg mi nie robili więc dzisiaj pójde i sprawdze co tam moja Emilka wyprawia...

Doris5969 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Iza z warszawy ma diete dla kobiet co maja cukrzyce ciążową ,wiec te kobitki co maja podniesiony pozim bedą ją studiować 🙂

Aha,w takim razie powodzenia w jej stosowaniu 🙂

ufff mnie to na szczęście nie dotyczy 🙂

a ja w przyszlym tyg machne kielicha u piguły w laboratorium...przez Was to juz mam stresa ..co to sie dzieje???zeby tyle z nas mialo cukrzyce ???!!!tozto skandal

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Iza z warszawy ma diete dla kobiet co maja cukrzyce ciążową ,wiec te kobitki co maja podniesiony pozim bedą ją studiować 🙂

Aha,w takim razie powodzenia w jej stosowaniu 🙂

ufff mnie to na szczęście nie dotyczy 🙂

a ja w przyszlym tyg machne kielicha u piguły w laboratorium...przez Was to juz mam stresa ..co to sie dzieje???zeby tyle z nas mialo cukrzyce ???!!!tozto skandal

Ja też dzisiaj sie dowiem w której grupie jestem,bo o wyniki też zapytam...

Leer napisał(a):
hejka! :0
ja przed wizyta wpadłam tutaj bo rano o 7 kurier zadzwonił do mnie gdzie ja mieszkam... przyjedzie o 11 a o 13 pojadę sobie do zakładu obciąć włoski zrobic grzywkę na przód i do lekarza na 15 30 sie wybiore tak aby odebrać meza z pracy o 16 i jedziemy po autko które sobie zakupiliśmy na chwilkę tak aby miec czym jeździć chociaż przez 3 lata.
nocka straszna.. oprocz stałego rytuału wstawania i kręcenia sie tak zdrętwiały mi nogi że musiałam budować konstrukcje poduszek pod nogi i ulga niesamowita...

A Ty nie szarzuj znowu Kochana latasz i wijesz gniazdko 🙂A jak tam sytuacja z niechcianymi lokatorami???? 😉

jasna281288 napisał(a):
dzisiaj przyjezdza wieczorem do nas mój brat 🙂 🙂 w sobote o 6rano wyjezdzamy ze szczecina do Tczewa a maz rowerem pojedzie zajmnie mu to pewnie 4dni ma okolo 400km do przebycia 🙂 co za świr 🙂 moze nawet mnie miesiac nie byc bo maz ma 5tyg urlopu ale postaram sie zajrzec tutaj chociaz na chwile i napisac co u mnie.2lipca na tydzien na kaszuby cala rodzina jedziemy z okazji 50rocznicy slubu dziadkow 🙂 dziadkowie funduja wypad dla 16osob 🙂 szok 🙂 juz nie moge sie doczekac 🙂
Ale fajnie masz Martula,to sie Toba zajma w rodzince 🙂Znowu wykarmia i zadbaja,a juz sie cieszylas ,ze nieco schudlas hehehe 😉Wypoczywaj tam,a dziadki zajebisty prezent odpalili 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Dziewczyny mam problem. Troszkę was podczytuję i próbuję znaleźć kogoś kto ma podobny i wydaje mi się, że MY ANIA jedziemy na tym samym wózku, tylko nie do końca jestem w temacie jak to u Ciebie wygląda, bo nie miałam neta kilka dni.
MNie też boli brzuch. Kłuje w jednym miejscu. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u lekarza i jak się o tym dowiedział badał mi podwozie. Stwierdził, że wszystko ok, że szyjka się nie otwiera i to może być z przemęczenia. Tylko,że wydaje mi się, że ja dużo leniuchuję. Z małym też wszystko dobrze robił USG. Zapisał mi nospę ale tą mocniejszą forte- mam brać rano i wieczorem a jak ból nie ustąpi przyjechać i wyśle mnie do szpitala. Starasznie się zmartwiłam, tym bardziej, że nie znam przyczyny. Nie boli mnie to po raz pierwszy kiedys odczuwałam taki sam ból z prawej strony brzucha ( też już myślałam, że to wyrostek ) a teraz dokładnie z lewej. Nie wiem a może to jajniki??
dziewczyny ktora tak ma? co to moze być? bardzo sie martwie

Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witam

tak zlot juz zgrabnych wrzesniowek ,,,chyba ,ze nie koniecznie zgrabnych hahhahahaaha

Leer napisał(a):
Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witam

My Cie wycwiczymy Kochana ,Tys mlodziutka to sie poduczysz od ciotek hahahaha 😁

• Mamusia
Dziewczynki jakby któraś z Was miała ochotę i czas zerknijcie na ten wózeczek..może któraś z Was wie jak sie prowadzi i czy warto go kupić..podoba mi sie ogólnie taki zgrabny i chyba do pomykania w mieście nei najgorszy,bo kolor to jeszcze do przedyskutowania jest..a że część z Was poczyniła już zakupy to chętnie posłucham jakie widzi w nim wady 😉
http://allegro.pl/mikado-boston-fotelik-spiwor-parasol-promocja-i1668547803.html#gallery

z góry dzięki 😘 😉