Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

mariola-s napisał(a):
Wy też dzisiaj jesteście takie klapnięte? mi to się same oczęta zamykają... a jeszcze muszę zrobić placki ziemniaczane 🤢

placki ziemniaczane 🤪 🤪 🤪 chodza za mna juz jakis czas i zapominam potem ... 😲
tez jestem flak ... 🤢

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Wy też dzisiaj jesteście takie klapnięte? mi to się same oczęta zamykają... a jeszcze muszę zrobić placki ziemniaczane 🤢

Jestesmy 🙂 pogoda do bani, u nas co chwilę pada i to pewnie przez to 🤢
A placki bym sobie wciągnęła...tylko roboty dużo z nimi ...
i znaleźliśmy łóżeczko turystyczne, które nam się podoba 🙂 http://allegro.pl/lozeczko-kojec-mummy-love-2poz-karuzelka-moskit-i1665120581.html

A u mnie placki to moment roboty 🙂Ja je w maszynce elektycznej przepuszczam 🙂,ale zapominam cholerka ...a lozeczko sliczne 🙂

• Mamusia
ja dziś obiadowo poszłam na łatwiznę-makaron z sosem ze słoika ze sklepu ☺️ ale kupiłam 2 rodzaje sosów-meksykański i boloński, pomieszałam, dorzuciłam kukurydzę, fasolkę, groszek i było si 🙂 pożarłam 2 talerze, po czym myślałam, że odjadę!!!! 🤪 🤪

Agamu napisał(a):
ja dziś obiadowo poszłam na łatwiznę-makaron z sosem ze słoika ze sklepu ☺️ ale kupiłam 2 rodzaje sosów-meksykański i boloński, pomieszałam, dorzuciłam kukurydzę, fasolkę, groszek i było si 🙂 pożarłam 2 talerze, po czym myślałam, że odjadę!!!! 🤪 🤪

ja tak ostatnio sie zazeralam zupa ...pazernosc ☺️

Agamu napisał(a):
Oglądacie "dlaczego ja" na polsacie????? Co za familia heeheheh, nic tylko sie powiesić z takimi chłopami... 😮

ogladalam to kiedys juz 😮 bezrobotni bez prawa don zasilku -"lepszej "pozycji w swiecie nie trza !!! 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Oglądacie "dlaczego ja" na polsacie????? Co za familia heeheheh, nic tylko sie powiesić z takimi chłopami... 😮

ogladalam to kiedys juz 😮 bezrobotni bez prawa don zasilku -"lepszej "pozycji w swiecie nie trza !!! 🤢 🤢 🤢

ten jeden stwierdził, że gdyby chłopi byli stworzeni do mycia naczyń, to mieliby krótsze stopy, żeby stać przy zlewie 🤢 🤢 no melina żywa!!

Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):

ten jeden stwierdził, że gdyby chłopi byli stworzeni do mycia naczyń, to mieliby krótsze stopy, żeby stać przy zlewie 🤢 🤢 no melina żywa!!

fajowe okreslenie melina zywa !!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):

fajowe okreslenie melina zywa !!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

heheheeheheheeheheheeheh 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Witajcie kochane 🙂 Jeny ale się dziś nabiegałam a miałam tyle nie latać...;/ też oglądam na Polsacie, rodzinka zaje***** a z tymi stopami to sie śmiałam heheh jakie debile! Czytałam że pisałyście wcześniej o położnej, ja rozmawiałam ze swoją na ostatniej wizycie no i kurcze droga jest bo 5 stów bierze ;O przesada... ale i tak się zastanawiam czy jej sobie nie "wynająć" do porodu... Mój Marcel z tygodnia na tydzień ma takie ruchy że leże i podziwiam fale na brzuchu normalnie morze hehehe

• Mamusia
Martusiaaa222 napisał(a):
Witajcie kochane 🙂 Jeny ale się dziś nabiegałam a miałam tyle nie latać...;/ też oglądam na Polsacie, rodzinka zaje***** a z tymi stopami to sie śmiałam heheh jakie debile! Czytałam że pisałyście wcześniej o położnej, ja rozmawiałam ze swoją na ostatniej wizycie no i kurcze droga jest bo 5 stów bierze ;O przesada... ale i tak się zastanawiam czy jej sobie nie "wynająć" do porodu... Mój Marcel z tygodnia na tydzień ma takie ruchy że leże i podziwiam fale na brzuchu normalnie morze hehehe

Ja nie biorę położnej, mam nadzieję, że się mną w szpitalu odpowiednio zajmą. Będzie mój Tomek, w razie czego zainterweniuje mam nadzieję 🙂
A moja Gabi też ostatnio fale tworzy na brzuchu hihihih fajnie to wygląda 🙂

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
Hej Dziewczyny!
Jestem po glukozie i troche się pogubiłam już co mi wyszło. Ktos wcześniej podawał normy ale jak zacznę szukac to będzie to wieki trwało. Pamięta któraś z Was co powinno wyjść na pierwszym pobraniu, po godzinie i po dwóch???

Ja nie miałam tego jeszcze w ogóle, mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby. mój gin wychodzi z założenia, że jesli z krwi wychodzi ok, to nie ma potrzeby tego robić. Więc norm nie znam...

agata_1982 napisał(a):
Hej Dziewczyny!
Jestem po glukozie i troche się pogubiłam już co mi wyszło. Ktos wcześniej podawał normy ale jak zacznę szukac to będzie to wieki trwało. Pamięta któraś z Was co powinno wyjść na pierwszym pobraniu, po godzinie i po dwóch???

Nie pamietam ....nie obeznana jestem w tym temacie ,jakos do 140 chyba po 2h to norma ,powyzej to juz nie bardzo chyba,a jaki masz wynik??

• Mamusia
nie było źle, bardzo słodkie ale da sie przeżyć, chyba gorsze było to siedzenie na tyłku 2 h 😮 ja na czczo miałam 73(norma 75-106- tak jest w tabelce) po godzinie 138 po dwóch godzinach 105 czyli ok. Zastanawia mnie tylko ten wynik po godzinie czy jest ok? 🥴

• Mamusia
może złapie Agę Czarna ona chyba sie orientowała jak to jest z tymi wynikami. przez te 2 h nie można nic jeść ani pić, ewentualnie troszkę wody jak zemdli. Choc widziałam, że laska, która tez siedziała ze mna dzis popijała wodę- mi piguła powiedziała, że nie można.