Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Szkoda,że nie udało się Wam przyjść, mam nadzieję, że następnym razem będziemy już w komplecie 🙂
My z Asia się troszkę zasiedziałyśmy i pewnie gdyby nie to , że zaczęli sprzątać i zamykać to siedziałybyśmy tam dalej 🙂

Rozbójnik już obudził się z drzemki i wariuje także muszę do niego uciekać 🙂

hej mamuśki 😉 mogę dołączyć?
ja w sumie nie z krk (mam od Was 60 km) ale chyba wasze forum jeśli chodzi o miejscowość mi najbliższe 😜
tzn. pytam czy mogę dołączyć bo widzę, że piszecie już od jakiegoś czasu ze sobą i nie chcę się "wtryniać" i przeszkadzać 🙂

• Mamusia
Eluś to pięknie Bartolini szaleje!!!! musimy się spotkać koniecznie!!!!!

Karina szczerze to ja nie wiem czy taki wyjazd dobrze Wam zrobi 😞 Może lepiej było by zostać i spróbować pogadać ? Bo bez sensu tak "uciekać" od problemu, wiem, że masz Go serdecznie dość ale może warto zostać i spróbować to na spokojnie wyjaśnić ?

Asiu no cóż ja Ci mogę powiedzieć głodzisz dziecko to Ci potem instrukcje zjada - ahh Ty nie dobra mamuśko 🤪 🤪 🤪

GoGr pewnie, że możesz dołączyć, My przyjmiemy każda nową mamusie 🙂

A mój rozbójnik padł po ciężkim meczu piłki nożnej 😲 🤪 ( kolana mam całe w siniakach 😞 )

Dzięki za miłe przyjęcie 🙂 mam nadzieję, że reszta dziewczyn też nie będzie miała nic przeciwko.. 🙂
w sumie jak uda mi się licencjat skończyć to myślę nad mgr w krk więc zaczynam się z Wami identyfikować 😁

Asiula83 po suwaczkach widzę, że masz prawie roczne dzieciątko i w ciąży jesteś, tak? 😉
Bo ja właśnie mam rok i 3 miechy różnicy między synkami 🙂

• Mamusia
GoGr ja niestety w tym temacie nie mogę się wypowiedzieć bo moje dziecko od samego początku samo zasypia w łóżeczku i nigdy nie było z tym większego problemu, żadnego lulania nigdy nie było.
Tak, jestem w ciąży 🙂 u nas będzie 1 rok i 4 miesiące różnicy.
A teraz powiedz szczerze - ciężko przy takiej dwójce?

My też już śpimy, Paulinka rozdysponowała gdzie kto śpi, bo tak jak wczoraj wspominałam Dadze śpią w łóżeczku w 5 i usnęła 🙂

• Mamusia
GoGr ja sukcesywnie od lulania na rękach przeszłam do zasypinaia samemu, najpierw byłam przy nim i głaskałam go po rączce potem wychodziłam z pokoju i jak płakał to wracałam i go odkładałam a teraz wkładam do łóżeczka daje nosorożca i słonia ( bo my biedni i tylko 2 miski mamy 🤪 🤪 🤪 ) i sobie śpi - czasami po marudzi , albo się pobawi ale tak do 15 min i śpi.

Karina to do dupy, że taki uparciuch z niego 😞 Oj powinien sobie zostać na cały dzień sam na sam z Paulinką - od razu by docenił to co robisz 🙂

• Mamusia
GoGr ja zostanę sama tzn z mężem ale on w pracy 🙂 ale co tam twarda jestem i jakoś dam radę 🙂 Jak nie, to wywieszę za okno białą flagę 🙂

Ja mówię to samo, jakby Paweł został sam jeden dzień z Paulinką to może wreszcie zrozumiałby jak dużo robisz.

Loli witamy 🙂