Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jak zwykle praca, praca, praca,praca, praca 😞

Gosia mówiłam, że zniosę Ci go do piwnicy!!!!!!!!!!!!
A gdzie się podziewa Asia??

Karina takie wspominki są bardzo przyjemne, będzie dobrze 😘 Dziadek już nie cierpi - to jest najważniejsze 😘

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem, jestem 🙂 dopiero teraz bo właśnie sobie usiadłam 🙂

Ja też dziękuję za spacerek i pączki i kanapkę z pasztetem 🙂 Paulinka padła jak byłyśmy w Entliczku i spała całą godzinę 🤪 🤪 🤪 obudziła się dopiero jak byłyśmy w Cerfurze, zakupy się udały, szuflada już się nie otwiera więc długopisów nie da się wyciągnąć i straszny smutek z tego powodu, łóżeczko skręcone i czeka na Weronikę 🙂 aaa i kupiłyśmy jeszcze szczoteczkę i pastę i od jutra wielkie mycie 🙂

Gosia Tobie się lanie należy za to wnoszenie wózka, następnym razem już Ci na to nie pozwolimy!!!

Daga poczytaj książkę, weź kąpiel, zjedz pączka i się już więcej nie denerwuj 🙂 i Paulinka następnym razem to już na pewno poodkurza 🙂

Karinka trzymajcie się tam, a Paulinka dzielna dziewczynka skoro tak ładnie maszeruje po tatę.

Ela jak Bartek?

• Mamusia
cześć mamusie,
ja dopiero teraz mam chwile i to dosłownie, latamy i załatwiamy do kredytu papiery, ale mamy już podpisaną umowę przedwstępną 😁 teraz czekamy na Tomka zaświadczenie o zarobkach i składamy wniosek...aaa jeszcze w sobote na targi mieszkaniowe musimy jechac

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Nocka całkiem przyjemna jedna pobudka o 3 i spanie do 7 🙂 Teraz już ucina sobie pierwszą drzemkę a ja gotuje mu obiadek i podczytuje książkę 🙂
Po obiadku pewnie wybierzemy się na spacerek, bo pogoda piękna 🙂
Aniu super, że kupujecie mieszkanie 🙂 A jakie? Sami wszystko załatwiacie czy przez agencje?
Elu jak Bartuś?? Lepiej troszkę ?
Gosiu zagłosowane - staram się codziennie oddawać głosik 🙂
A gdzie się podziewa Aneta i Magda???
Jutro jedziemy chyba oglądać jakiś dom koło Zabierzowa 🙂 Dla brata K.

• Mamusia
Dzień dobry w ten piękny poranek 🙂

Nocka w porządku, poranek mniej bo coś mnie wszystko dziś boli i nie ukrywam że wcale mi się to nie podoba 🙂
Teraz Paulinka poszła się zdrzemnąć ale chyba jeszcze nie śpi bo wydaje dziwne odgłosy 😁 jak wstanie idziemy na spacerek bo nie można siedzieć w domu w taką pogodę 🙂 szkoda że od jutra wraca zima

Gosia głosik na Mateusza oddany

Ania gratulacje 🙂 co to za mieszkanie kupujecie? pochwal nam się tutaj

• Mamusia
Hej Dziewczynki,

Jestem z powrotem. Musiałam odpocząć po wtorkowych spacerach - środa przeleżana, bo nie mogłam się ruszyć, w czwartek już lepiej, a dziś wreszcie zaczynam jako taką aktywność. No i wieczorem wizyta u lekarza! 🙂
Miłego dnia!!!

PS.Gosia - zagłosowane 🙂

• Mamusia
Witam 🙂 🙂

Paulinka padła. Jak wstanie idziemy na polko. pogoda piękna więc trzeba korzystać póki można 🙂 🙂

Asiu no Paulinka daje popalić, rajstopki sciagnac to nie lada sztuka 🙂 🙂 Asiu mówisz o paście i szczoteczce dla Paulinki?

Ania gratuluje umowy przedwstępnej, oby reszta poszła jak po maśle 🙂

Dagi chyba się wproszę na obiad 😁 😁 Śmietnik jest dory, sama czesto taki robie jak nie ma nic poza resztkami w lodówce 🙂

Elka jak Bartek?

U mnie najwyższy czas znalezc prace na popoludnie bo do 14 nie ma kto się zajac Paulinka, trzeba z czegoś opłacić to mieszkanie a rodzice sami nie dadzą rady. A z jednej pensji ciezko bedzie cokolwiek dołożyc.
A popoludniu jak już Paweł wróci ide po prezent na chrzciny dla Julki.

• Mamusia
POGODA CUDOWNA!!!!!!!!!! WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Spacerek bardzo udany, huśtawki i zabawa z psem 🙂 Szkoda tylko, że takie straszne błoto 😞
Asia nie mów, że jutro zima wraca bo się chyba załamie 😞 Dostałaś miseczkę w Lewiatanie ????
Karina a jakiej pracy szukasz? Ja w sumie też powinnam zacząć się za czymś rozglądać bo z jednej pensji kiepsko nam wychodzi 😞 z tym ze w tedy Kacper musiał by iść do żłobka 😞 Ale najpierw to muszę się w końcu wybrać na uczelnie i dyplom odebrać 🙃

Magda odpoczywaj ile możesz bo potem to już długo sobie nie poleniuchujesz 🙂

A śmietnik smakował bardzo 🙂 Zawsze najbardziej smakują mu takie obiady 🙂 - Śmietnikowy chłopak 🤪 Teraz medytuje w łóżeczku - spać czy nie spać ale chyba zaśnie 🙂

• Mamusia
Zgadzam się - pogoda cudowna 🙂 nam spacerek też się udał i były huśtawki 🙂 i kotek i ptaszki 🙂 co do zimy to tak słyszałam w telewizji, ale telewizja kłamię i tej wersji się trzymamy 😉
Paulinka zjadła obiadek i poszła spać, a ja teraz robię obiadek dla nas bo coś wypadałoby zjeść
miseczki w Lewiatanie oczywiście nie dostałam

Karina pasta i szczoteczka dla Paulinki, wczoraj zobaczyłam u Dagi, Kacperek pożyczył Paulince i jej spasowała więc kupiłam i od dzisiaj myjemy 🙂 zobaczymy z jakim skutkiem, hehe
a jaka praca Cię interesuje??

Magda daj znać jak po wizycie 🙂

w konkursie spadamy w dół 😞 znaczy zwolniliśmy tempo.. nie mam siły o głosy prosić.. Mateusz ma zapalenie oskrzeli,, zastrzyki 😞 więcej napiszę potem....

• Mamusia
witam wieczorkiem 🙂
Paulinka śpi, ząbki umyte 🙂 Rafał pojechał na zakupy a ja już odpoczywam weekendowo

Gosia ja codziennie oddaje głosik na Mateusza
duuuuuużo zdrówka dla niego!!! a dla Ciebie dużo siły! niestety wiem co znaczy zapalenie oskrzeli 😞

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂
U nas bardzo udany dzień,pogoda też dopisała także nasza przejażdżka do mamy się udała i było super zresztą jak u mamy 🙂 🙂 🙂 Nikola w dwie strony spała,więc było ok.
Teraz też już śpi,A.poszedł na noc do pracy a ja znowu sama 🙂tak mnie te krzyże bolą,że normalnie nie wytrzymam 😞

A pracy ja też szukam już dłuższy czas,ale jakos kiepsko jest,a też bym chciała cos na popołudniu lub pół etatu albo nawet dorywczo 🙂

Gosia dużoooo zdrówka dla Mateuszka

Asiu odpoczywaj ile wlezie 🙂

A nie wiecie co się dzieje z Aneta?

• Mamusia
Gosia, trzymam kciuki za szybki powrót Mateuszka do zdrowia 😘

Mój Maluszek waży już 1200 g i wszystko w jak najlepszym porządku 🙂 Mąż zrobił mi niespodziankę i przyjechał wcześniej do domu, pojechaliśmy razem na wizytę i bardzo się zdziwił, że Tomek już tyle waży 😁 I wypytywał lekarza, gdzie w moim brzuchu ma Maluch główkę, gdzie nóżki, itd. 😁 Fajnie było 🙂 Kolejna wizyta za 3 tygodnie, a w międzyczasie czeka mnie jeszcze jedno genetyczne - w 31. tygodniu będziemy kontrolować zastawkę trójdzielną.

Dobranoc Mamuśki 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny!
Widzę że weekendowe pustki...pogoda jest ładna tylko ten wiatr 😠
Ostatnio zaniedbałam forum ale nawet nie miałam kiedy pisać.
Asia bardzo podoba mi się ten wózek co kupiłaś, ja też będę musiała ale to za jakiś czas.
A tak wogóle to...boję się że jestem w ciąży 🤢