Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kacper śpi - w końcu 🙂 Teraz czas zasiąść wygodnie i obejrzeć sobie jakiś serial 🙂

Może nie będzie jakiś strasznych mrozów bo też bym tego już nie chciała, marzy mi się słoneczko i zabawa w piaskownicy 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja dziś nie wyspana ale to na własne życzenie, więc nie narzekam.
Najpierw nie mogłam usnąć bo nie było Rafała a jak już wrócił to nas wzięło na rozmowy i gadaliśmy prawie do 2 w nocy.
Słoneczko za oknem więc spacerek obowiązkowo, ale gdzieś blisko bo czekam na dwie przesyłki.

Gosia wypoczywajcie! i wracaj do nas szybko.

Daga powodzenia u lekarza i koniecznie daj znać po wizycie co tam. Ja trzymam mocno kciuki razem z Paulinką.

Miłego dnia Mamusie 🙂

Daga a miałam Ci jeszcze pisać.. mój też się zawiesza np. na tv... i ja do niego mówię jak do ściany - zero reakcji.. mogę wrzeszczeć i jakby mnie nie zauważał. A jak mu z daleka szepnę np. że lapka może (zwykle nie pozwalamy 😜) to słyszy 🤪 🤪 łobuz jest jak każde dziecko i jak to mój mówi ma słuch wybiórczy;p słyszy i reaguje tylko na to na co chce 😜 może Kacper też tak ma??

U Was też taka ładna pogoda? idziemy zaraz na spacer 😁

• Mamusia
Jestem

Od rana nie miałam nawet chwili, żeby usiąść bo Kacper miał w 4 literach dzisiaj spanie i mi jojczał od rana dopiero tuż przed wyjściem do lekarza się rozbawił i latał za piłeczkami po całym domu jak wariat 🙂
A u lekarza - no cóż potwierdziły się nasze podejrzenia 😞 Musimy zrobić EEG i usg główki mam nadzieje ze wszytko wyjdzie na nich w porządku. Bardzo miła pani doktor pochwaliła niesamowicie Kacpra, że bardzo inteligentny i nad wyraz rozwinięty 🙃 🙃 ze bardzo aktywny i ze ma piękną kształtną główkę 😁 😁 Miło usłyszeć takie miłe słowa na temat swojego dziecka 🙂
Zaniepokoiło ją to, że mi go zaraz po porodzie nie pokazali i ze w ogóle pozwolili mi rodzic naturalnie - obawia się ze mogło coś się tam stać a ja jej nie umiem powiedzieć bo ja nie wiem w ogóle co się działo z moim dzieckiem przez jakieś 2 godziny 😞
Nie wiem jak my zrobimy to EEG bo ma być zrobione podczas sny a Kacper nie zaśnie u mnie na rękach ani w innym miejscu niż łóżeczko także będzie ciekawie 🤪 🤪
Zadowolona jestem z wizyty ale miałam nadzieję, że mi powie ze jestem przewrażliwiona i ze wymyślam i się doszukuje a tu jednak jest inaczej - ale nie pozostaje nam nic innego jak czekać co wyjdzie na badaniach.

A własnie Gosia to Ciebie widziałam jak przechodziłaś przez przejście dla pieszych na Witosa niosąc Nikole na rękach ???

• Mamusia
Karina ona jeszcze nic nie stwierdziła, niepokoją go niektóre Kacpra zachowania i chce to koniecznie sprawdzić bo takie objawy ma dziecięca padaczka wiec trzeba zrobić badania żeby potwierdzić albo wykluczyć.

Kacper zasypia oby nocka była w miarę przespana bo zmęczył mnie strasznie dzisiejszy dzień. A jutro K. wyjeżdża na cały dzień, wraca wieczorem a w niedziele leci już do Szwajcarii 😞 Ale na szczęście mama do mnie jutro przyjeżdża także nie będziemy sami 🙂