Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asiula83, dziękuję za odpowiedź 🙂

A odnośnie zakupów - mój mąż dzisiaj wstąpił do sklepu po masło, pasztet, jakąś konserwę, 2 małe pomidorki, grzańca (tylko dla niego oczywiście) i sok dla mnie i się bardzo zdziwił przy kasie, że aż 30 zł wyszło, bo nie wiedział za co 😁 Faceci chyba żyją w innym świecie 😜

A ja szukam na Allegro łóżeczka, materacyku, pościeli, itp. Łóżeczko mam już nawet upatrzone - Klupś Radek II z szufladą, sosnowe, teraz szukam sprzedawcy, u którego będę mogła kupić jak najwięcej dodatkowych rzeczy, no i żeby całość wyszła najtaniej.

• Mamusia
Anonimosia ja też mam to łóżeczko i drugie też kupujemy takie 🙂 jest całkiem ok a i cena jest przystępna 🙂

Ela mam za dużo leukocytów w moczu co świadczy o jakimś zapaleniu, ale nic ponad to mi się nie dzieje, nerki nie bolą więc w zasadzie nie wiadomo od czego. Zobaczymy co to teraz będzie.
co ja bym oddała za Kadarkę nie mówiąc już o złotym trunku 🙂 jak to Rafał mówi ice tea 🙂

• Mamusia
Przepraszam, że tak uciekłam ale mąż wrócił 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nawet prezenty przywiózł dostałam kremy do rak z Neurogeny i mojego ulubionego brzoskwiniowego Absoluta 🙂 🙂 Kochane z niego czasem stworzenie 😁 😁
Dobra uciekam do niego 🙂
Jutro rana się odezwę 🙂
Spokojnej nocy moje kochane 😘 😘

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Ja tylko na chwilę - słuchajcie jest taka sprawa, bo nade mną jest remont i ekipa budowlana od 8 do 15 non stop wierci, szlifuje i chu.. wie co jeszcze - czy dzieciaki nie będą się bały, bo Kacper już się w miarę przyzwyczaił ale to jest straszny huk.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

U nas dziś pobudka o 6!!! Masakra jakaś, ale Rafał wstał więc ja jeszcze niby pospałam troszkę. Teraz Paulinka już marudna, więc ją położyłam ale co zachodzę do niej to ona stoi w łóżeczku i uśmiech od ucha do ucha a oczy ma już strasznie czerwone, myślę że zaraz uśnie.

Daga u nas z hukiem to nie ma problemu, u nas w bloku nie ma dnia żeby ktoś nie wiercił, więc luz, my się nie boimy 🙂

Anonimosia ja się jeszcze nie zastanawiałam gdzie kupimy łóżeczku. Pierwsze było kupione w Czarodzieju ale teraz patrzyłam i nie mają, więc pewnie w którymś ze sklepów na allegro.

Heloł 😉
U nas nocka w porządku 😉 Kuba przespał a Mati dwie pobudki jak zwykle 🙂
Sorry, że wczoraj zwiałam bez pożegnania ale opamiętałam się która godzina i po Kubcia pojechałam 🙂

co do łóżeczka dziewczyny.. to ja kupując Mateuszowi miejsce do spania zrobiłam największy błąd życiowy - kupiła kołyskę.. wrrr... miał ją mieć na pół roku co najmniej.. a tu co? Mateusz ma 3 miechy i ledwo się w niej mieści tak urósł...:/ teraz muszę szukać łóżka dla Kuby żeby oddał Matiemu łóżeczko bo przecież nie będę kolejnego małego kupować:/

wrrr..biorę się za pisanie 🙂